sestdiena, 2012. gada 21. janvāris

Praktisks kurss meditācijā un izmainītos apziņas stāvokļos


Notiks Rīgā, Čaka 55, 212 kab. 2. stāvā 21. un 22. janvarī .
Mēs gadiem dzirdam: „Izmaini savu domāšanu, izmaini savu uzvedību”. Ja mēs esam dusmīgi uz sevi, ja ir bailes par savu nākotni, šādi vārdi reti maina mūsu ieradumus.
Beigās mantra „Vienkārši izdari to” rada vainas apziņu, bet ne panākumus. Mēs nesaprotam kāpēc esam tik vāji, kāpēc nevaram vienkārši izdarīt to ko gribam – parunāt ar priekšnieku, sākt lietot dietu, uzlabot attiecības, kļūt veiksmīgākiem.
Rezultātā mēs sākam izjust naidu pret sevi vai samierinamies ka izmantojam tikai mazu daļiņu no savām iespējām, no sava enerģētiskā potenciala.
Meditatīvā daļa sastāv no dažādiem meditatīviem vingrojumiem kas atver katram jaunas smadzeņu iespējas.
Praktiskā daļa sastāv no dažādiem vingrinājumiem, kurus izpilda individuāli, pāros vai grupās un kuri vērsti uz mūsu ķermeņa, enerģētikas un elpošanas aktivizāciju. Vingrinājumi ir kā  no senajām austrumu praksēm, tā arī no mūsdienu zinātnes, kas pēta darbu ar ķermeni, elpošanu un apziņu.
       Abas šīs daļas papildina viena  otru. Rezultātā vairākas neatrisinātas problēmas (kā emocionālās, tā arī  fiziskās) transformējas, atbrīvo spēku un enerģiju, kas tagad kļūst par jaunu pavērsienu, jaunām iespējām katra praktiskā kursa dalībnieka attīstībā (nav svarīgi, ar ko tieši esam nodarbojušies savā dzīvē) – kā profesionālajā, tā arī privātās dzīves jomā. 
Dalības rezultātā Jūs iegūsiet:
· paņēmienus, ar kuriem būs iespējam patstāvīgi mainīt savu emocionālo stāvokli;
· zināšanas par ķermeņa un enerģetikas darbības principiem, pamatjēdzieniem un fenomeniem;
· jaunas iespējas savas personības attīstībai un savu problēmu atrisināšanai;
· iemaņas, kas ļaus izzināt ķermeņa sasprindzinājumu un bloku saistības ar iekšējām psiholoģiskajām problēmām; kā viegli aizmigt un pamosties bez modinātāja, kā vadīt sapņus, pārvarēt galvas sāpes, kā apstādināt brūces asiņošanu, metode kā atrast risinājumu (bezizejas situācijā), kā atrāk atcerēties jaunu informāciju, attīstīt  savu intutīvo domāšanu, kā nomierināties uztraucošā situācijā, izmainīt kaitīgus ieradumus. samazināt lieko svaru ar meditativas tehnikas „apziņas spogulis” palīdzību,
 
 Praktiskā kursa struktūra:
· ievada informācija un individuālo mērķu izzināšana;
  Efektīvas meditācijas, kas atraisa katra dalibnieka smadzeņu potenciala  iespējas
· praktiskie vingrinājumi (maz teorijas daudz prasmes);
atgriezeniskā saite, treniņa gaitā un beigās (kā katrs jūtas procesā un beigās, un ko tas nozīmē)
Praktiskā kursa vadītājs Sentis Cīlītis  www.sai.lv  dziednieks ar 32 gadu praksi un pieredzi austrumu medicīnā un vingrošanā. Pieteikties iepriekš un saņemt papildus informāciju pa t.29133392
Līdzi katram dalibniekam jāņem brīvs apģērbs - garās bikses un plāna sega vai guļammaiss – sega.