sestdiena, 2012. gada 21. janvāris

Izmeklējumi ar METATRONU


(izmeklējums, kas ir mūsdienu fizikas sasniegums un profilaktiskās medicīnas ieguvums)
 
Pamatfunkcija – visu 12 cilvēka fizioloģisko sistēmu – sirds, asinsvadu, limfātiskās, elpošanas, gremošanas, kaulu, muskuļu, endokrīnās, nervu, imūnās, asinsrades, izvadsistēmas, sajūtu orgānu, kā arī reproduktīvās sistēmas eksprestests un detalizēta analīze līdz pat smalkākajam-šūnu līmenim.
Izmeklējumam ir 3 etapi:
1.                  informācijas nolasīšana,
2.                  tās analīze un noviržu no normas CĒLOŅU noteikšana,
3.                  individuāla preparātu atlase.
          Informācija tiek ņemta no smadzeņu apvalka, kur tā ir visprecīzākā, jo organisma veģetatīvās funkcijas regulējas tieši ar smadzeņu apvalka struktūru. Signāli transformējas ciparu kodos, kas ievada informāciju datorā un saliek dažādu krāsainu punktu formātā katram konkrētajam orgānam. Krāsu un punktu konfigurācija ataino orgānu patoloģiskās izmaiņas. Tālāk programma analizē konkrēto orgānu kopumā – tā anatomiju, histoloģiju, kā arī orgāna slimības skartos rajonus atsevišķi. Katrs orgāns tiek izskatīts minimums no 5 dažādām pozīcijām, kas dod objektīvu ainu.
          Svarīgi, ka šis izmeklējums ar krāsu gammām nosaka katra atsevišķa orgāna funkcionēšanu līdz pat šūnu līmenim, kā arī atklāj patoloģiju SĀKUMA stadijā, kad tā ir tikko radusies un klīniski vēl nav nosakāma.
 Piemēram, Jūs esat nokonstatējis asinsspiediena paaugstināšanos, ģimenes ārsts ieteicis asinsspiediena pazeminošus preparātus, taču Jūsu pašsajūta pasliktinās, pievienojas sirds ritma traucējumi, no rītiem konstatējat, ka pa nakti vairs nespējat pilnvērtīgi atpūsties… Metatrons konstatē, ka vaina meklējama … aknu un žultspūšļa darbībā, kur žultsceļus aizsprostojušas lamblijas. Žultij neizdaloties, nav pilnvērtīgs barības sagremošanas process, rodas toksiskas vielas, ar kurām organisms netiek galā, sabiezinās limfa un asinis, nieru “filtrs” aizsērē, arī sirds ”klumburē” tāpēc, ka nespēj biezās asinis ’’pumpēt”… Lūk, ko izdara kāds mazs vienšūnas organisms, kas ar netīru ūdeni nokļuvis Jūsu ķermenī!
METATRONS piedāvā, kādi fitopreparāti, kādi pretparazitāri un organismu tīroši līdzekļi Jūsu veselības noviržu problēmu atrisinās, dos prognozi, kas notiks, ja Jūs šo problēmu nerisināsiet, noteiks pārtikas produktus, ko organisms pārstrādās, bet kurus lietot nav ieteicams tā iemesla dēļ, ka šajā brīdī tie situāciju tikai pasliktinās, pateiks alerģiskas vielas, bioķīmiskos procesus katrā izmeklējumu vietā. Liekas - fantastika?
Tāpēc tā arī ir Trešā gadu tūkstoša fizikas ”pērle” cilvēka veselības stāvokļa izmeklējumam un uzlabošanai! METATRONS ļauj ieteikt pacientam atveseļošanās programmu, kas nodrošina orgāna vai sistēmas darbības atgriešanu normālās darbības režīmā. Uzsvars tiek likts uz cēloņu, kas izraisījuši novirzes, atrašanu un novēršanu. Cēloni novēršot, orgāns vai visa sistēma atjauno savu normālo darbību. Tamdēļ arī to sauc par atjaunojošo–rehabilitācijas un profilaktiskās medicīnas nozari. Pēc būtības, šīs metodikas pielietojumu nevar saukt par ārstēšanu, kas notiek klasiski, kad ar ķīmisko preparātu-zāļu pielietojumu cenšas mazināt simptomus un sekas. Šī metodika nebūt nenoliedz klasisko medicīnu, bet gan ļauj aparatūrā ieraudzīt tās novirzes, kuras nevar redzēt ar ģimenes ārsta ieteiktajiem un izietajiem izmeklējumiem.
Piemēram, sievietēm mastopātija tiek konstatēta ļoti agrīnā stadijā, ko vēl nevar konstatēt ar mamogrāfijas izmeklējumu, - tas ļauj izvairīties no tik nevēlamām sekām kā krūts onkoloģija, bet galvenais - tiek pateikts mastopātijas cēlonis - vai vīrusu, vai baktēriju, vai parazitāro sēņu, vai parazitāro vienšūņu ierosināts. Katrā atsevišķā gadījumā būs atšķirīga cīņa pret ierosinātāju.
Kāpēc tieši METATRONS, bet ne cita līdzīga principa aparatūra? Tāpēc, ka mūsdienu medicīnas “vājā vieta” ir ne tikai veselības noviržu cēloņu noteikšana, bet arī parazitāro sēņu konstatācija. Lūk, citāts no dr. Olgas Jeļisejevas grāmatas  ”HRONISKU UN ONKOLOĢISKU SLIMĪBU ĀRSTĒŠANA. 2.daļa. Provokatori-parazitārās formas.”: “Cilvēkā parazitējošo sēņu atklāšanai un noteikšanai nav izstrādātu metodiku. Pat ja tās izdodas noteikt ar laboratoriskiem uzsējumiem, tad to ārstēšana ir problemātiska - ķīmiskas zāles tās nobeidz tikai tādās koncentrācijās, kuras ir toksiskas paša cilvēka veselajām šūnām. Arī apstarošana, ultravioletais un rentgena starojums tikai stimulē to augšanu un vairošanos… Cilvēkā parazitē ap 40 sugām zemāko sēņu, kuras izsauc hroniskas slimības un onkoloģiju (vienu no tām - Mycoses fungoides ar biorezonanses izmeklējumiem esmu konstatējusi visiem onkoslimajiem-šī sēne aizaudzē limfmezglus, līdz ar to tiek traucēta imūnšūnu darbība), tāpēc mūsu veselība un mūsu dzīve ir atkarīga no mikologiem (sēņu pētniekiem), kuri pašlaik zina tikai nelielu sadaļu par šīm sēnēm - tām, kuras izraisa ādas saslimšanu. Par citām medicīnā ir klusums un fragmentāras ziņas mikrobioloģijas grāmatās.”
Tieši ar METATRONU mēs varam biorezonansē noteikt šo parazitāro sēņu klātbūtni organismā, to lokalizācijas vietas un piemeklēt dabiskus, bezkontrindikāciju līdzekļus to iznīdēšanai. Viena no ārējām pazīmēm, kas liecina, ka organisma iekšienē ir SKĀBI procesi un parazitāro sēņu klātbūtne, ir blaugznas matos - tādējādi tiek dots brīdinājums, lai pievēršam uzmanību veselībai. Arī celulīts sievietēm ir signāls par saskābinātu iekšējo vidi, kas tā patīk parazitārajām sēnēm (arī mežā, kur skāba augsne, tik labi aug sēnes… ). Pēc orgānu analīzes dators sagrupē vajadzīgos preparātus, kas nepieciešami orgānu funkciju atjaunošanai un organisma stiprināšanai. Maksimāli īsā laikā, 1,5- 2 stundās, ar METATRONU mēs varam:
1)         pārbaudīt visu organisma fizioloģisko funkciju darbības efektivitāti līdz pat šūnu līmenim (kad vēl nav slimības simptomu),
2)        noteikt veselības noviržu no normas CĒLOŅUS, redzēt bioķīmiskos procesus organismā, asins ainu, cukura, holesterīna, bilirubīna līmeni,
3)        notestēt (ar biorezonanses vilni) organismā parazitējošos vīrusus, baktērijas, sēnīšu, vienšūnas un daudzšūnu formas,
4)        izstrādāt individuālu atveseļošanās programmu, pietestējot dabiskus (bezkontrindikāciju) bioloģiski aktīvus preparātus, pārbaudīt lietojamo zāļu, fitoprepar., homeopātijas saderību ar organismu un pateikt to lietderīguma koeficientu,
5)        noteikt pārtikas produktus, kurus dotajā brīdī organisms nepārstrādā un kuru lietošana ir papildus slodze organismam; noteikt alergogēnus,
6)        sekot izmaiņām atveseļošanās periodā, veicot atkārtotu izmeklējumu uz dotās aparatūras,
7)        pārbaudīt iegūtos rezultātus ar R.Folla metodi, kura programmas veidā ir arī METATRONĀ.
Kādos gadījumos ieteicams veselības stāvokļa izmeklējums? Visos! Mūsu ieteikums - jau tagad, ja gribat būt vesels, pilns radošu domu un enerģijas! Veselā (sakārtotā!) miesā - vesels gars! Dotā ekoloģiskā situācija un pārveidotā pārtika nosaka, ka nav neviena, kam nebūtu kādas, kaut vai minimālas, novirzes no normas veselībā iepriekšminēto 2 iemeslu dēļ - pH limfā visiem novirzīts uz skābo (pH 6,0…6,5, bet onkoslimajiem-pH 4,5…5,5). Laba imunitāte un veselība ir tad, ja pH limfā, starpšūnu šķidrumā, asinīs ir vāji sārmains - 7,42. Sekojiet savām 12 konstantēm veselībā! Tiklīdz ir novirze kaut vai vienā, ir iemesls un, galvenais, iespēja, ekonomējot laiku un līdzekļus, veikt veselības stāvokļa izmeklējumu un optimizāciju!!! Šis izmeklējums palīdzēs šīs novirzes likvidēt. Atcerieties-profilakse ir lētāka un patīkamāka par nopietnu noviržu likvidēšanu.
Uzziņai: izmeklējumu aparatūra METATRONS ir Omskas (Krievija) zinātniski pētnieciskā praktiskās psihofizikas institūta izgudrojums, kas jau guvis atzinību un praktiskās pielietošanas popularitāti visā pasaulē. Aparatūrai ir Eiropas sertifikāts, tai ir atzinums par nekaitīgumu cilvēks veselībai, ar to drīkst strādāt tikai tie, kas izgājuši apmācības kursu un var uzrādīt ražotāja izdotu apmācības sertifikātu. METATRONS tiek izmantots privātklīnikās un privātpraksēs daudzās pasaules valstīs, bet Krievijā tas ir kļuvis par poliklīniku izmeklējumu aparatūru. 2 stundu izmeklējums, piem., Vācijā maksā no 200 - 300 eiro, pašlaik Latvijā- 4 x lētāk!
PIERAKSTS izmeklējumam ar METATRONU pa tālr.29128584. Izbraucam arī uz lauku rajoniem, ja sedzat ceļa izdevumus! Strādājam arī sestdienās, pēc pieraksta.