otrdiena, 2012. gada 31. janvāris

Spoguļu pasaule


Atkalapvienojušies (Reconnections) caur Danielu Džeikobu
Atkalapvienojušies (Reconnections) caur Daniel Jacob
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Jūs un jūsu pasaule tagad esiet aizsākuši esošā/pašreizējā radītā fināla/noslēguma daļu.
 
„Savienojošās koncepcijas” (noteikta porcija zināšanu un iespēju, kas izved mūs ārpus trīsdimensionālās realitātes „kastītes” robežām un sasaista ar Multiversa plašumu), kuras jūs tagad atceraties, ir radītas, lai no jauna ievestu jūs pilnīgās zināšanās par savu Daudzdimensionālo Būtību. Būtībā - jūs paši sevi aicināt Mājup. Tāpēc atļaujiet jums piedāvāt meistar-atslēgu, kas sniegs jums lielu palīdzību notikumu, ideju, norāžu, kādas tagad parādās jūsu ceļā, interpretēšanā.
 
Kā mēs jau iepriekš teicām, Formu Pasaule ir uzskatāma par koncentrētu pieredzi, kura ir izstrādāta tā, lai izslēgtu atmiņu un apzinātu saikni ar pārējo Multiversa daļu. Šeit pastāv noteiktas robežas un ir skaidri norādīts, ko uzskatīt par „reālu” un ko - nē. Kad cilvēks pievienojas trīsdimensionalitātei, viņš piekrīt uz laiku pieņemt šo „scenāriju” vai masu vienošanos un nospēlēt viņam atvēlēto lomu konkrētajā sižetā. Tas rada enerģētisko portālu jeb saikni, caur kuru personīgās pieredzes zināšana un pavadošie sensorie rādītāji var tikt nodoti atpakaļ Vienotības arhīvos.
 
Tādejādi, ikviens fiziskais fokuss kalpo par pārējās Vienotības spoguļattēlu. Tas ir esības fragments, kas ir apgriezies apkārt, ar seju pret pārējiem MĒS, piekritis pretendēt uz to, kas ir kaut kas cits. Kā jebkurš spoguļa tēls, šāds atspulgs šķiet tieši pretējs, raugoties no skatupunkta, kāds eksistē Priekškara Otrajā Pusē.
 
Spoguļa divas puses.
 
Ikvienai spoguļdejai ir divas puses. Ir seja, kas tajā raugās un atspoguļo tēlu, kas neatlaidīgi veras tam pretim. Ikvienai „spoguļpasaulei” piemīt savs, atšķirīgs skatupunkts. Un katra puse šajā dejā ir pilnīgi reāla. Ja viena puse tiek nosaukta par Visumu, tad otra būs – Antivisums. Šo terminu nozīmē ir atkarīga no tā, kādu no pusēm šajā sejā mēs vēlamies uzskatīt par savu „Es”.
 
Daudzas lietas, kas trīsdimensionalitātē tiek interpretētas kā „labas” vai „pareizas”, patiesībā ir drošības jostas, kuras notur cilvēka fokusu fiziskajā pasaulē. Un daudzas lietas, kuras jums sākotnēji šķiet „sliktas” vai biedējoši, bieži vien pārvēršas par gaismas enerģijas avangardu, kurš ienāk jūsu dzīvē, lai „sagrautu sienas” un atjaunotu Daudzdimensionālo Skatījumu uz situāciju.
 
Šajā pasaulē nepastāv kāds sākotnējais „labais” vai „ļaunais”. Visi spriedumi pastāv tikai tā acīs, kurš skatās. Kā precīzi teicis kāds rakstnieks: „Mēs pasauli redzam nevis tādu, kāda tā ir, bet tādu, kādi esam mēs paši”.
 
Tas, ko daži trīsdimensiju sižeti var uzskatīt par „citplanētiešu ielaušanos”, var būt ne vairāk kā sava „Es” koncepcija, kas paņemta no „ārpus kastītes” un ievietota trīsdinmensinalitātē. Koncepcija, kas sevī nes jaunas idejas un īpašības. Ja jūs cīnāties pret „svešajiem” un uzvarat, jums ir iespēja likt tiem aiziet. Ja uzvar viņi, tad viņi var izvēlēties ieiet jūsu dzīves situācijās un tur palikt, radot izmaiņas (mutācijas) pasaulē un tajā, kā tas uztver pats sevi.
 
Mūsu pirmajā vēstījumā mēs runājām par Hologrammām. Izmantojot šo koncepciju, atcerieties, ka, kad jūs skatāties uz hologrāfisku tēlu, tad vispirms iegūstat pirmo automātisko atpazīšanu. Pēc tam, pēc kāda laika, mainot fokusu, jūs pamanāt, ka kaut kur starp līnijām pastāv cita, no pirmās pilnīgi atšķirīga kaut kā cita aina. Mēs gribam jums tagad pateikt, ka visa realitāte līdzinās tam. Kad jūs redzat jebkuru ainu, kura jūs mulsina vai kaut kādā veidā pievelk – dodiet sev kādu laiku, lai noskaņotu savu fokusu uz Daudzdimensionālo Prātu.
 
Apgriezieties [otrādi].
 
Jums šķiet, ka visi jūs neieredz? Apgrieziet to [otrādi]! Tie esiet tieši jūs, kuri neieredz. Tie esiet tieši jūs, kas uzskatāt sevi un citus par necienīgiem. „Visi pārējie” – tas vienkārši ir jūsu ēnas spoguļattēls. Jums šķiet, ka neviens jūs nemīl? Apgrieziet to [otrādi]! Iespējams jūs tik ļoti mīlat paši sevi (tik ļoti esiet pārņemti paši ar sevi), ka burtiski esiet izdzēruši visu mīlestību telpā, neatstājot citiem neko, ko būtu iespējams just. Tie ir tikai piemēri. Katram ir savi atspulgi.
 
Šis paplašinātais domu tēls fokusējas nevis uz burtiem, kas nodrukāti šajā lappusē (kuru cilvēka prāts izmanto lasīšanai), bet TELPĀ STARP BURTIEM.
Tieši šī attēla daļa parasti arī ietver Daudzdimansionālo vēstījumu.
 
Vizuālajā plānā mēs runājam par mācīšanos koncentrēties – nevis uz apli, kas uzzīmēts uz lapas un telpā, kas ir tā iekšienē, bet uz ATVERI LAPĀ, ko rada šis aplis un visā izplatījumā ap to.
 
Jūs redzēsiet, ka ar nelieliem izņēmumiem, šīs perspektīvas pārbīde atraisīs jums galvā vairāk mezglu, kā jebkura maģija, kuru jūs jebkad gribējāt apgūt. Audio jomā tas nozīmē klausīties ne tik daudz pateiktos vārdus, cik to, kas notiek KLUSUMĀ starp skaņām. Lūk, kur atrodas jūsu atbildes.
 
Mūsu ieteikums jums, ja jūs patiešām jūtat, ka esiet gatavi beigt spēlēt IEROBEŽOJUMU SPĒLI, ir tāds, lai apgrieztos un paraudzītos virzienā, kas ir pretējs tam, kurp jūs skatījāties, sekojot normāliem cilvēciskiem instinktiem.
 
Interesanti, ka jūsu vārds „nožēlot”, kas bieži tiek izmantots nosodījuma situācijās, nozīmē burtiski „apgriezties” [apkārt]. Jūs šķiet gatavojieties iet pa vienu ceļu un pēkšņi, nekautrīgi pagriezieties un ejiet pa pavisam citu. Acumirklī hologrāfiskā pārbīde nomainu vienu ainu pret citu. Vienā mirklī, vienā acumirklī!
 
Taču, atkal jau - atcerieties, ka izmantojot vārdu „nožēlot”, jums ir tas jādara ne tādā nozīmē, kā to lieto masu apziņa. Nožēlot Daudzdimensionālā veidā – tas, patiesībā nozīmē – pieprasīt jūsu, kā jūsu personīgā Visuma Dieva/Dievietes, varu. Nesačokuroties Dieva priekšā, kuru jūs iztēlojieties kā ārpus sevis esošu un, kuru jūs kaut kādā veidā esiet „aizvainojuši”. Tas, kas agrāk šķita kalpošana Dievam un Dieva labā, tagad kļūst par Dievišķās iniciatīvas izpausmi, kuru jūs pārstāvat KĀ DIEVI savas personīgās uztveres pasaules robežās.