otrdiena, 2012. gada 10. janvāris

Dvēseles evolūcija. Erceņģeļa Mihaela vēstījums 2012.janvārim

Saņemts caur Ronnu Herman
No angļu/krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
 
Mīļotie Meistari,
 
Jums ir jāpaplašina savas spējas uz Mīlestību/Gaismu tā, lai tās ietvertu sevī visu Radīto: Mīlestību uz dabu, Mīlestību uz dzīvniekiem, Mīlestību uz cilvēci, Mīlestību uz tiem, ko uzskatāt par ienaidniekiem, un, pats galvenais, Mīlestību uz pašiem uz sevi. Jo būtībā viss Radītais ir daļa no jums un jūs esiet Visaugstākā Radītāja aspekts. Dieva Apziņas paplašināšanās izraisa jūsu auras paplašināšanos, jūsu Gaismas mirdzēšanu. Ar laiku būs aizvien vairāk un vairāk jūsu, kas attīstīsiet mirdzēšanu tik spēcīgi un ekspansīvi, ka tā sāk pozitīvi ietekmēt apkārtējos – un beigu galā arī Zemi un visu cilvēci. Diezgan liels skaits attīstītu dvēseļu jau ir ieguvuši šīs spējas. Tomēr jums ir jāatceras, ka jūs nevarat nodot/izstarot to, ko neesiet pieprasījuši kā jūsu pašu. Turklāt atcerieties: par svarīgu jūsu Zemes misijas daļu ir uzskatāma zemāko dimensiju Gaismas aktivēšana. Dvēseles-apziņas paplašināšanās izraisa Auras paplašināšanos, gan intensitātes, gan ietekmes jomā.
 
Ceļa Meklētājiem ir jākoncentrējas uz abu - iekšējās un ārējās pasauļu mācībām. Jums jātiecas kļūt par apzinātu novērotāju attiecībā uz to, kas notiek jums apkārt. Radināt sevi kļūt pilnībā koncentrētiem uz fizisko notikumu ikdienas dzīvē izpratni ir ļoti būtiski, tieši tāpat, kā iepazīt harmonisku un neharmonisku frekvenču paternus, uz kādiem jūs sliecaties. Pēc tam jums attiecīgi jārīkojas. Emocionālās un gara disciplīnas praktizēšana arī ir ļoti nozīmīga, ja jūs tiecaties kļūt par Paš-meistariem. Jums nav jāpagriež mugura pasaulei un dzīves pieredzei, bet jāsastopas ar tām - aci pret aci. Vēl jo vairāk - ir ļoti būtiski, lai jūs iemācītos skatīties uz dzīvi no daudz augstāka skatupunkta. Mēģiniet saskatīt plašāku kopainu un neiesaistīties nenozīmīgās vēstures drāmās.
 
Loģika ir uzskatāma par fiziskā mentālā ķermeņa un jūsu prāta funkciju. Atcerieties, zināšanas vai teorijas, ko jūs pieņemiet par savām, patiesībā ir jāizdzīvo kā pašu pieredze, lai no sniegtās informācijas iegūtu gudrību. Iedvesmu sniedz jūsu Augstākais Es un Svētais Saprāts. Jums ir jāiemācās pievērst uzmanību jūsu Svētā Saprāta un Svētās Sirds impulsiem vai signāliem, ko sūta jūsu šajā brīdī dominējošais jūsu Augstākā Es aspekts, jo tieši tā jūs pakāpeniski iemācīsieties kontaktēties ar augstāko sfēru būtnēm un apgūt kosmisko gudrību.
 
Iesākumā pastāvēja saikne ar īpašiem garīgiem skolotājiem un grupu aizgādņiem un starp tiem, tomēr laika gaitā šī dāvana jeb spēja tika zaudēta. Tā kā cilvēce aizvien dziļāk iegrima materiālajā apziņā, tā iegrima piecu maņu sajūtās un tā pakāpeniski pārstāja vērsties pie savas iekšējās būtības, lai sajustu saikni ar apziņas augstākajām sfērām.
Zemākas par trešo un ceturto – dimensijas nemēdz būt tik spilgtas un skaidras. Šeit ir neskaidrs jeb miglains pārklājums. Tās dvēseles, kuras eksistē šajā vidē, to neapzinās tāpēc, ka ir pieradušas pie šāda apziņas stāvokļa.
Realitāte, kas ir zemāka par trešo/ceturto dimensiju var tikt salīdzināta ar atrašanos tumšā labirintā, kur jūs vienmēr meklējat ceļu, kas jūs atvestu atpakaļ tīrās apzināšanās Gaismā. Šī migla pakāpeniski sāk izklīst, jo jūs virzāties uz ceturtās dimensijas apakšlīmeņa vidu, un jūsu pasaule kļūs gaišāka un mirdzošāka, līdzko jūs izejat cauri ikvienam augstākam apakšlīmenim. Lai apgūtu Gaismas mācību, jums ir jāpaceļ sava apziņa, lai saskaņotos vismaz ar ceturtās dimensijas piekto apakšlīmeni. Šī ApakšVisuma pieredzē pastāv septiņi apakšlīmeņi katrai dimensijai, sākot ar pirmo apakšlīmeni – viszemāko/blīvāko līdz septītajam apakšlīmenim - visaugstākajam/visattīrītākajam. Meistari/skolotāji un jūsu pavadoņi grib doties jums pretim, tomēr tikai ļoti retos gadījumos viņi pazemina savas frekvences līdz galējas dualitātes blīvumam, jo tas viņiem ir pārāk nepierasti.
 
Ego ir fiziskā Es aspekts, tas tika izveidots, lai palīdzētu jums laika gaitā attīstīt identitātes sajūtu un individualitāti. Uz materiālo pasauli vērstu prātu vada Ego. Pats nepatiesi orientētais ego spēlēja nozīmīgu lomu iluzioru pārliecību/ticību sistēmu radīšanā materiālajam plānam, realitāti balstot uz atdalītību, bailēm, savtīgumu un trūkumu. Tā kā jūs sākat paplašināt savus mentālo horizontu, jūs sākat lauzt pašierobežojošās uztveres barjeras. Prāta paplašināšana sevī ietver smadzeņu augstāko dimensionālo līmeņu snaudošo šūnu aktivizēšanu un pieskaršanos jūsu Svētā Saprāta gudrībai. Ap-Gaismībai nav vajadzīga akla paklausība, jo jūs cenšaties kļūt par Paš-Meistariem un izdzīvot paši savas personīgās patiesības, tādas, kādas jums tās ir tikušas atklātas un apstiprinātas jūsu sirds monitorā.
 
Cilvēce atrodas Dvēseles un šūnu atmošanās virsotnē. Atkarībā no tā, kā jūs pārvietojaties uz ceturtās dimensijas augstākajiem un piektās dimensijas zemākajiem vibrāciju paterniem, jūsu šūnas, ēteriskais ķermenis un auras lauks sāks paātrinātu attīrīšanās procesu. Šis process veicinās un, gala rezultātā, izraisīs daudzu jūsu Augstākā Es aspektu lejupielādi un pakāpenisku jūsu Gaismas Ķermeņa atjaunošanos. Esiet piesardzīgi un apzinieties katru mirkli tā, lai jūsu fokuss/uzmanība kļūtu precīzs un skaidrs. Jūs pakāpeniski attīstīsiet pašapziņas un drošības sajūtu, zinot, ka viss ir labi un, ka tā būs arī turpmāk.
 
Dvēsele ir lauzts jūsu Dievišķā Es jeb jūsu Es Esmu Klātbūtnes turpinājums. Dvēsele izmanto labās smadzeņu puslodes intuīcijas apziņu, kas ir saistīta ar augstāko Svēto Saprātu un Garīgo Gribu. Iekšēji vērsto prātu vada Dvēseles Es.
 Cilvēce atrodas smalku, attīrītu sajūtu attīstīšanas procesā, kuras ir tikušas aptumšotas/notrulinātas to ļaunprātīgas izmantošanas dēļ.
 
Jums ir jāvirzās garām pamatā esošajām, bieži vien izkropļojošām fiziskajām sajūtām, vienlaikus cītīgi cenšoties attīstīt augstāko garīgās intuīcijas sajūtu un Dievišķo Gudrību. Ir ārkārtīgi svarīgi, lai jūs iemācītos kontrolēt savu emocionālo dabu un savas domas nepārtraukti virzītu uz Gaismu.
 
Jūsu Dievišķais Es jeb jūsu Es Esmu Klātbūtne ir jūsu sākotnējā Saprāta Kodols, jūsu pirmā individualizētā identitāte Universālās jeb ApakšVisuma pieredzes ietvaros. Caur šo ApakšVisuma pieredzi jūsu Es Esmu Klātbūtne radīja jūsu pirmos divpadsmit Dvēseles fragmentus jeb Dvēseles paplašinājumus. Kopš tā laika jūsu Dievišķā Būtība ir tikusi lauzta un atdalīta neskaitāmas reizes. Tagad jūs atrodieties procesā, lai atkalapvienotos/pieprasītu visus jūsu Dievišķā Es aspektus šajā ApakšVisumā, lai jūs varētu virzīties uz priekšu uz lielāku, daudz dinamiskāku un ekspansīvāku jūsu Dievišķā Es versiju.
 
Lai palīdzētu jums to sasniegt, jūsu Dievišķās Šūnas Dimanta Kodols un jūsu personīgais Radītāja Riteņa Dzīvības Zieds (your personal Flower of Life Creator Wheel) satur Dieva Apziņas Divpadsmit Staru pilnu mēru šī ApakšVisuma pieredzei.
Tie tika radīti tādā veidā, lai jums vienmēr būtu pieeja Pilnam jūsu pašu Dievišķības Spektram, lai apgūtu pieredzi šajā ApakšVisumā. Jūsu uzdevums ir aktivizēt šos Starus, lai iemiesotu Dieva īpašības un atribūtus, kuras tie satur, un tad izmantot/pielietot šīs īpašības un atribūtus visu visaugstākajam labumam. Vēl joprojām ir daudz neskaidrību attiecībā uz to, kas ir Dvēsele, kā tā darbojas un, kur tā mīt. Ir ļoti svarīgi, lai jūs izprastu sarežģīto daudzu jūsu Augstākā Es apvienošanas procesu. Ir svarīgi arī, lai jūs gūtu skaidrību attiecībā uz daudz fundamentālākām zināšanām, kuras mēs jums sniedzām attiecībā uz daudzajiem jūsu Augstākā Es Fragmentiem (jums to ir vairāki, ne tikai viens) un attiecībā uz šo daudzo Es aspektu integrācijas procesu. Šī iemesla dēļ mēs uzskatām, ka ir pienācis laiks daudz dziļāk izskaidrot šo ārkārtīgi būtisko Dvēseles Evolūcijas procesu.
 
Jūsu Dimantiskā Kodola Dievišķības Daļiņā jūs nesat pilnīgas Pašrealizācijas no jūsu sākumpunkta kristālisko Sēklas Atmiņas Atomu. Tas satur ļoti īsu pārskatu par ikviena jūsu iemiesojuma dzīves, ko jūs jebkad esiet dzīvojuši, būtiskākajiem momentiem, galvenajām mācībām, kuras jūs esiet apguvuši, un talantiem, kurus jūs pilnveidojāt ceļojuma laikā šajā Visumā.
Dvēsele ir uzskatāma par Dievišķā Es turpinājumu/paplašinājumu jeb par Es Esmu Klātbūtni. Dvēsele nav nedz Gars, nedz matērija. Tā ir – kristāliska, Svēta Uguns, Sēklas Atmiņas Atoms, Tīrās Gaismas Būtības fragments, kas ieprogrammēts ierakstīt jūsu pieredzi ceļojumā pa šo ApakšVisumu. Tā ir saikne starp jums un jūsu Dievu Tēvu/Māti un, gala rezultātā, saikne ar Visaugstāko Radītāju.
 
Jūsu personīgā Es-Dvēsele šajā iemiesojumā atrodas jūsu Svētajā Sirdī, kā jūsu Dimantiskā Kodola Dievišķās Daļiņas aspekts. Ikvienam jūsu Dvēseles augstākas frekvences aspektam ir pašam savi Sēklas Atmiņas Atomi. Kad šāds aspekts tiek ievietots jūsu Dvēseles Zvaigznē – kā jūsu VirsDvēsele, tas pakāpeniski nodod sava personīgā vibrāciju paterna ierakstus Sēklas atmiņas Atomam, kas atrodas jūsu Dimantiskā Kodola Dievišķības Elementā, kā arī jūsu iemiesotajai Dvēselei. Vispirms tas aktivizē attiecīgos Sēklas Atmiņas Kristālus jūsu Svētajā Saprātā. Tā kā jūsu frekvences paplašinās, lai tos pieņemtu, tiks aktivizēti Sēklas Atmiņas Kristāli, kas tiek glabāti rezervē jūsu Dimantiskā Kodola Dievišķajā Elementā. Tādejādi, atkarībā no visu jūsu Dvēseles Aspektu integrācijas, jūs gala rezultātā saņemat iespēju piekļūt visai jūsu Es Esmu Klātbūtnes gudrībai, talantiem, pozitīvajām atmiņām un iespaidiem šajā ApakšVisumā. Šis process atkārtojas atkal un atkal, atkarībā no tā, kā jūs izejat daudzdimensiju līmeņus Dieva-apzināšanās un aizvien lielāka skaita jūsu Dievišķā Es aspektu integrēšanas procesā. Jūs tikāt ieprogrammēti mūžīgiem jūsu Būtības Svētās Sirds, jūsu Dimantiskā Kodola Dievišķās Daļiņas un jūsu Radītāja Būtības Sēklas Kristāliskā Atoma meklējumiem.
 
Noteiktos laikos ir pastāvējušas īpašu, unikālu Būtņu grupas, kuras iemiesojās dažādās rasēs un apakšrasēs, un kuras dāvāja (pasaulei) jaunas idejas, ieviesa jaunas īpašības un atribūtus. Šīs attīstītās Būtnes ar savu piemēru atstāja savu gudrību, daudz augstāku apziņu un īpašus talantus. Turklāt tās fiziski ir apvienotas ar noteiktiem cilvēku dzimtas locekļiem, lai izplatītu cilvēces DNS. Jūs dzīvojat šādā īpašā laikā.
 
Ceturto dimensiju var nosaukt par „pārejas realitāti”, jo tieši šeit jūs ļaujat aiziet visiem pagātnes priekšnosacījumiem. Ceturtās dimensijas realitāte pēc dabas ir daudz emocionālāka, tāpēc sirds un jūtīgums paliek uzmanības centrā. Senči ceturto dimensiju dēvēja par Maijas realitāti jeb ilūziju. Cilvēces kolektīvā masu apziņa aizpilda trīs zemākos ceturtās dimensijas līmeņus un tieši tur mentāli atrodas cilvēce, līdz tā pakāpeniski sāk vērsties pie savas iekšējās būtības un ieklausīties sava Dvēseles Es čukstos. Vēlmju ķermenis – ego – ir šīs realitātes manipulāciju meistars un tas pastāvīgi pārliecina meklēt lielāku apmierinājumu un laimi caur sajūtām un ārējiem apmierinājuma gūšanas paņēmieniem.
 
Jūs sākat iedarbināt jūsu Iekšējos Varenības Potenciālus, pārejot uz daudz augstākiem ceturtās dimensijas apakšlīmeņiem. Matērija kļūst daudz plūstošāka un, attiecīgi, kļūst vieglāk izpaust to, ko vēlaties. Lūk, kāpēc jums ir jāiemācās būt izlēmīgiem un jāfokusē savas domas ar skaidru nodomu. Disciplinēts prāts sasaista domu virknes vajadzīgajā kārtībā. Ir ārkārtīgi svarīgi, lai jūs saprastu, ka izkliedētas domas ir jūsu progresu apdraudošas. Dzīve pašreizējā momentā – Tagad momentā – ir ārkārtīgi svarīgs komponents Paš-Meistarības sasniegšanā.
 
Veiksmīga apgaismības ceļa paveikšana prasa garīgu piepūli. Pakāpeniski ievērojama daļa jūsu atmiņas par pagājušiem notikumiem sāks izplūst, jo jūs izejat no instinktīvā prāta/saprāta sfēras, ieejot ausgtākā saprāta sfērā. Par būtiskām Paš-Meistarības iezīmēm ir uzskatāma koncentrētas novērošanas spēja un nekaitīgums (ļaunprātīga nodoma neesamība) domās, vārdus un darbos. Jums, kā meklētājiem uz Takas, tiks atklāts aizvien vairāk un vairāk komisko patiesību. Tomēr jums jāzina, ka mazākie nenovecojošas gudrības principi pastāvīgi paplašināsies, lai apvienotos ar unikālajiem nākamā eksistences līmeņa noteikumiem, likumiem un principiem bezgalīgajā apziņas augšupejas ciklā.
 
Jums ir jātur atvērts sakaru kanāls starp Dvēseli un smadzenēm caur saprātu. Tas izraisa lēnu čiekurveida dziedzera re-aktivācijas procesu un portāla atvēršanu uz Svēto Saprātu, kas izvietots smadzeņu aizmugurējā daļā, tuvāk galvvidum. Svētais Saprāts rezonē ar visaugstākajiem ceturtās dimensijas apakšlīmeņiem, kā arī piektās un sestās dimensiju līmeņiem, ar nelielu daļu septītās dimensijas frekvenču/informācijas, kas ir rezervētas izmantošanai nākotnē, kad jūs iegūsiet spēju iziet visaugstākos līmeņus, kādi iespējami cilvēcei šī ApakšVisuma pieredzē. Tomēr jums būtu pakāpeniski jāpalielina pašiem savi vibrāciju paterni, lai varētu izmantot šīs kosmiskās gudrības krātuvi.
 
Svētais Saprāts un Svētā Sirds nav veidoti no fiziskās pasaules matērijas, tie sastāv no tīmekļa, ēteriskas Gaismas substances, kuru nav iespējams atklāt ar zinātniskajām metodēm. Tomēr, tie ir daudz reālāki par jebkuru jūsu fiziskā ķermeņa daļu. Reiz izveidota, saikne starp jūsu Svēto Saprātu, Svēto Sirdi un Dimantikā Kodola Dievišķo Daļiņu nodrošinās pastāvīgu Adamantisko/Dimantisko Daļiņu plūsmu, kā arī piemērotu, daudz attīstītāku informāciju, kas tiek saņemta no Sēklas Atmiņas Atomiem un no jūsu VirsDvēseles/Augstākā Es. Lūk, kāpēc ir tik svarīgi, lai jūs atkalapvienotu Dievišķās Apziņas Triādi/Trīsvienību: Svēto Saprātu, Svēto Sirdi un visus Dimanta Kodola Dievišķās Daļiņas aspektus.
 
Atkarībā no tā, kā jūs virzāties piektās dimensijas vibrāciju paternos, jūsu šūnas, ēteriskais ķermenis un Auras lauks sāks paātrinātu attīrīšanās procesu. Miera sajūta iesākas piektās dimensijas zemākajos apakšlīmeņos un pastiprinās ģeometriskā progresijā. Dievišķā spēka un gudrības saņemšana, prasa lai jūs izietu ārpus cilvēces kolektīvās apziņas masu pārliecību/ticību šablonu rāmjiem harmonijā ar jūsu kosmisko apziņu caur daudzajiem jūsu Augstākā Es aspektiem. Lai veiksmīgi izietu apgaismības ceļu ir nepieciešama emocionālā noturība un garīga piepūle. Pastāv Līdzsvara likums, kas attiecas uz piekto un augstākām dimensijām.
 
Īsumā, sestā dimensija ir uzskatāma par nemirstības dimensiju un ievērojami paplašinās jūsu Dvēseles apzinātību, jo jūs pieslēgsieties jūsu Dvēseles potenciāla augstākajiem līmeņiem šajā ApakšVisumā. Septītā dimensija ir uzskatāma par noslēdzošo evolūcijas robežu cilvēcei šī ApakšVisuma pieredzē. Astotās dimensijas pirmais apakšlīmenis – ir Izeja un Bezgalību, kurai jūs spēsiet pieslēgties, jo jūs saņemat iespēju integrēt aizvien augstākas frekvences. Infiltrācijas/iesūkšanās efekts sākas atkarībā no tā, kā tiek saņemta pieeja katram augstākajam frekvenču līmenim, kad neliels apjoms daudz tīrākas Dievišķās Gaismas sāk plūst uz jūsu personīgo Gaismas Kolonu, tādejādi pastiprinot jūsu auras lauka Gaismu un jūsu Dvēseles Dziesmas vibrācijas.
 
ATCERIETIES, MANI DROSMĪGIE, JŪS DZĪVOJAT MŪŽĪBAS VIDŪ. Vēstījuma, kuru mēs jums sniedzam, gudrība nav tajā, lai noteiktu jaunus noteikumus vai radītu jaunas dogmas. Mūsu nodoms ir iedegt jūsu sirdīs mīlestību un sniegt jums zināmu priekšstatu par jūsu diženo nākotni. Es vadīšu, virzīšu, iedvesmošu un aizsargāšu jūs un es sūtu bezgalīgu mūsu Dieva Tēva/Mātes mīlestību ikvienam no jums.
 
Es Esmu Erceņģelis Mihaels