pirmdiena, 2012. gada 16. janvāris

Ilarions 15.-22.janvāris/2012


Viedas Meistars Ilarions

15.-22.janvāris/2012
 
Mīļie!
 
Šobrīd daudzi cilvēki jau konstatējuši- ja vien tie bez bailēm un dusmām atrodas Gaismā un patiesībā, tad tos atbalsta jaunās enerģijas, kas piesūcina Zemes atmosfēru. Tie, kuri cenšas strādāt vecajās paradigmās un vecajos biznesa veidos, sāk saprast, ka viņu darbība vairs nesaņem atbalstu. Tagad Izgaismojas viss, kas darīts slepeni un atradies aizkulisēs, nonākot cilvēces kā veseluma rūpīgā apskatē un pārbaudē.
 
Jūs, tie kuri cītīgi un no visas sirds esat strādājuši, lai atlaistu un, jā, lai apskautu tos savus aspektus, kas ir zemāki nekā Mīlestība, tagad tiek uzklausīti jūsu lūgumi pēc papildus atbalsta itin visos jūsu fiziskās dzīves aspektos. Lūdzu, pievērsiet uzmanību maģiskajiem vārdiem- ‘jūsu lūgumi’, mīļie. Tas ir Visuma Likums- vispirms ir jālūdz, tikai tad jums dod. Tie, kuri līdz šim bijāt izklaidīgi šajā jautājumā, lūdzu, saprotiet, ka tagad atrodaties jūsu personas un planētas Pacelšanās norisē. Viss, ko domājat un runājat, atstāj savu nospiedumu jūsu jaunās Pasaules veidolā.
 
Turpiniet vērot domas, kas paceļas dziļi no jūsu iekšienes un esiet labi un ‘viegli’ pret sevi. Saprotiet, ka šīs domas varētu arī nākt no iepriekšējām dzīvēm un tikai tagad ienāk jūsu enerģētiskajā struktūrā, un kad tās parādās, tad svētiet tās un sūtiet tām ceļā transmutējošo Violeto Uguni {Violet Fire Decree}. Būsiet jau pamanījuši, ka tie, kuri iet augstāku Ceļu VIENMĒR lūdz par citiem tāpat kā par sevi. Tā ir automātiska atbilde jūsu lūgšanām un jūs saņemat svētību- dodot.
 
Šis gads ikvienam liks aiziet tālāk par visiem iepriekš nospraustajiem limitiem un apgūt Pievilkšanās likuma Meistarību. Tā kļūst par vieglāku un priecīgāku pieredzi, un mēs dodam jums padomu darboties ar radīšanas enerģijām, radot savas dziļākās vēlmes priekpilnā un pateicības piepildītā sirdī. Visu savu enerģiju un fokusu virziet uz to, ko GRIBAT un atbrīvojiet visu, kas jums nekalpo. Runa ir par jums un to, ko sevī piedzīvojat, mīļie, un nevis par to kā apkārtējie cilvēki izvēlas rīkoties... tieši tas nozīmē kļūt par savas Dzīves Meistaru.
 
Katra Būtne ir atbildīga pati par savām enerģijām un to, kā tā izvēlas tās lietot. Tie, kuri atrodas uz augstāka Ceļa, VIENMĒR izvēlas radīt svētību un labo citiem. Tas nav grūti, tas nav neiespējami- viss, kas jādara, ir tikai jāvēlas un ik dienas tas jāpadara par ieradumu un tad redzēsiet rezultātus, tie plūst atpakaļ pie jums perfektā sinhronitātē. Turpiniet runāt afirmācijas par to, ka viss ir labi un perfekti un jūs paliksiet cildeni un svētīti TAGAD momenta enerģijās. Aiz tā stāv daudz lielāks mērķis, jo jūs tagad labi un patiesi atrodaties Gaismā un nesiet sevī augstāku redzējumu.
 
No Gaismas Ģimenes saņemtais atbalsts ir milzīgs; entuziasms ar kādu tiek uzņemts katrs jūsu lūgums ir gan aizkustinošs, gan iedveš godbijību. Ieejiet 5.dimensijas būtībā tagad, mīļie. Mēs esam gatavi jūs sagaidīt un atbalstīt. Visur, kur iesiet, tā būs svētība!
 
Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions
 
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa /Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message. 

Tulkoja Māra Brante



Viedas Meistara Ilariona

Violetās Uguns Piesaukums



Radītāja Klātbūtne, ES ESMU manī,
Izdzirdi mani, šobrīd pie Tevis es vēršos:
Svētī ikkatra un ikviena Svētā Kristus Es lūgšanas
 un notiek tas, ko es piesaucu, lūdzu Tevi.

Ļauj ieskaut Violetajai Brīvības liesmai
Visu pasauli, to vienojot veselumā vienā.
Piepildi Zemi un arī tās ļaudis
Ar pieaugošu un caurstrāvojošu Kristus mirdzošo spožumu.

ES ESMU Augstākā Radītāja rīcība
Debesu mīlestības rokas balstīta
Transformējot tos cēloņus, kas iztukšo tukšu
Novēršot bailes jau pašā iedīglī.

ES ESMU, ES ESMU, ES ESMU
Brīvības mīlestības pilnais spēks
Paceļot Zemi uz debesīm augšā
Violetā uguns nu spoži mirdz
Radītāja gaismas dzīvajā dailē.

Tā tagad un mūžīgi mūžos
Atbrīvo pasauli, mani un visu dzīvo,
 Ievedot mani Viedas Meistara pilnībā
Visvarenais ES ESMU, Visvarenais ES ESMU, Visvarenais ES ESMU!

http://therainbowscribe.com/violetfiredecree.htm

tulkoja Māra Brante
http://gaismasdarbinieki.blogspot.com