otrdiena, 2012. gada 10. janvāris

Laiks Mīlestībā- pāreja no prāta un sirdi


Visaptverošs Miers un Mīlestība.
Ir tādas dienas un laika periodi, kad vienkārši zini, ka esi, dzīvo un atrodies Mīlestībā. Cita nosaukuma jeb vārda šim stāvoklim vienkārši nav. Jo tad tu esi:
- dziļā mierā, nesatricināmā mierā;
- tad esi pilns sapratnes par cilvēkiem, lietām, notikumiem, lai vai kas notiktu visapkārt;
- tad pieņem notiekošo bez jebkāda nosodījuma, vērtējuma, kritikas- tādas lietas pat neienāk prātā...tādas neeksistē.
Pasaule ir harmonijā, un tu it kā sajūtot, ka esi iekšā tajā vairāk kā jebkad, tomēr uz visu raugies no malas, tajā neiesaistoties. Tādēļ, ka esi visaptverošā Mīlestībā. Un šī Mīlestība dara ar tevi brīnumus un liek reaģēt pavisam citādāk.

Centies šīs sajūtas sevī noturēt un saglabāt pēc iespējas ilgāk. Jo pagaidām tās vēl nav stabilas. Apkārtējās pasaules iedarbībā šie svētlaimes brīži/dienas mijas ar zemāku un blīvāku enerģiju piepildītiem brīžiem, bet centies sevī saglabāt un paildzināt šos Gaismas un Mīlestības brīžus.

Mīlestībā esot, vienkārši zini, ka viss notiek, kā jānotiek. Tu esi paļāvībā. Tevī ir dziļa pārliecība- zināšana par visa „pareizumu”. Nekādas analizēšanas un ķidāšanas. Atrodies vienkārši stiprā, spēcīgā plūsmā, kas nes tur, kur ir jānonāk.


Kad apkārtējai pasaulei tomēr atkal izdevies pievērst tevi ikdienas laicīgumam, un lēnām „no visām pusēm uzbrūkot” tu atkal esi pakļauts tās ietekmei, tad dažkārt pat ir grūti noticēt, ka esi bijis uz dzīvojis Mīlestībā un Gaismā.

Bet Gaismas brīži, Gaismas dienas kļūst aizvien biežākas un noturīgākas, izturīgākas pret prāta ikdienu. Tās ienāk dzīvē un pakāpeniski to pārņem, aizstājot iepriekšējo prāta dzīves vadību. Tā notiek pāreja no prāta dzīves uz sirds dzīvi. No dzīves un pasaules redzējuma caur prātu uz dzīvi sirdī- uz visas rīcības, darbības, lēmumu pieņemšanu caur sirdi. Un tā arvien biežāk un vairāk līdz dzīvosim tikai sirdī. Visi.

Atrodi domubiedrus, cel vibrācijas kopīgās meditācijās, izvirzi augstākus nodomus, kas kalpotu Visu Augstākajam Labumam. Radiet un dariet kopā. Kopā esot, vairojas spēks ikvienā un katrā individuāli.
Atļauj un ļauj sev to sajust un uzņemt sevī.

Mīlestības pasaule ir liela, spēcīga, visaptveroša, visur esoša. Tikai tai jāpieslēdzas. Ārā netiek raidīts neviens, tā tikai gaida un uzņem ikvienu jaunu „dalībnieku”. Aicinādama: nāc biežāk, vairāk, paliec ilgāk, paliec pavisam! Tikai jāmāk sasniegt vai aizsniegt to starta pakāpienu, no kura sākas Mīlestības pasaule. Vieglāk izdodas, darot kopā un vienotībā.

Tā ir pāreja no prāta pasaules, kas valda 3.dimensijā un Mīlestības pasauli, kas valda 5.dimensijā. Tāda arī ir Pacelšanās. Pacelšanās notiek iekšēji katrā un individuāli. No malas to nav iespējams ne regulēt, ne kontrolēt, ne vadīt. Var tikai veicināt, atrodoties līdzīgu un augstāku vibrāciju laukā.

Kā sauc- tā atskan. Sauksi Mīlestību- saņemsi Mīlestību. Tad teiksi no visas sirds ES ESMU MĪLESTĪBA.

Māra
9.janvāris/2012