sestdiena, 2012. gada 21. janvāris

St. Roters "Godājiet citus dievus"


ESIET un STAROJIET Gaismu Jaunajā Pasaulē
GRUPA caur Stīvu Roteru
Vēstījums ierakstīts video 17.12.2011
VirtualLight #6~Honoring the Other Gods~Jan 2012
Šis vēstījums ir ticis atkārtoti caurskatīts un rediģēts GRUPAS vadībā, lai panāktu lielāku skaidrību rakstiskajā formātā, un publicēts:
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
 
Atgādinājumi no Mājām
No Stīva:
Par cik mēs ieejam šinī īpašajā gadā – GRUPA sniedz mums ieskatu nākotnē, un paver durvis mūsu priekšā. Šis nākamais gads saistīsies ar HARMONIJU katram no mums – šā vai tā. Labākais veids, kā sasniegt Harmoniju, ir – godāt citus Dievus, un pilnvarot tos, kas ir jums apkārt.
Tā kā šis 2011. gads noslēdzas, un sākas jaunais 2012. gads – mēs, Barbara, Ostins, Šarmēna [Charmaine], Džons, Mega, un es, kopā ar visu globālo Gaismasdarbinieku ģimeni vēlam jums priecīgus svētkus, un pilnvarotu Jauno Gadu. Mēs visi bijām ilgu laiku gaidījuši šo gadu. Tagad mēs ieejam šinī īpašajā gadā APZINĀTI, un RADĀM Jauno Pasauli – AR KATRU SAVU DOMU.
Ar ciešiem apskāvieniem – Stīvs
 
Sveicieni no Mājām
Šodien ir ļoti brīnumains laiks. Tuvojoties jūsu gada noslēgumam, jūs to svinat, un jūs to darāt daudzos dažādos veidos. Jā, jums ir svētki, saukti par Ziemassvētkiem. Bet jums arī ir daudz kas noslēdzies šinī laikā, jo jūs sperat soli jaunajā enerģijā. Ikviens no jums sāk izvērtēt – no kurienes jūs tikko esat iznākuši, un kur jūs gatavojaties tagad pārcelties. Mēs jums varam pateikt, ka tad, kad jūs virzāties uz priekšu – ir kāds aspekts, kurš liks pašķirties visām jūrām jūsu priekšā, un attīrīs jūsu ceļu daudz vieglāk, nekā jebkas cits. Tas ir tas, ko jūs piedzīvosiet šinī laikā ... PATEICĪBU. Tas ir pats varenākais radītājs, kurš jums pieder, par cik tā ir enerģija, kura RADA tieši jūsu priekšā, pat ja jūs par to neko nezināt. Tas, par ko jūs pateicaties – ikreiz palielinās; Tas, uz ko jūs fokusējaties – vienmēr pieaug, jo jūs esat RADĪTĀJI. Jūs nevarat ne-radīt. Tas nav iespējams. Un tomēr, jūs esat iekļāvuši sevī daudzus radītāja aspektus, lai atgādinātu sev par savu Garu. Bieži vien krāsas dekorācijās, kas jums ir jūsu svētkos, tādos, kā Ziemassvētki – nes daudz lielāku nozīmi, nekā jūs varat iedomāties. Sarkana un zaļa krāsa parasti tiek lietota Ziemassvētkos visā pasaulē – vienalga, kādā valstī un kultūrā. Sarkanā krāsa ir tā, kura, kā uzskata cilvēki, reprezentē Sirdi, taču Sirds čakras krāsa faktiski ir zaļa. Patiesībā viss cilvēciskais un garīgais tiek saharmonēts, un tas ir tas, par ko šajos svētkos ir runa. Tā ir tā reize, kad jūs apstājaties savā ceļā, un jūs atskatieties uz savu piedzīvoto uz planētas Zeme ... kur jūs esat bijuši, kur jūs tagad iesiet, kas jūs priecē, un kas no tā visa turpmāk varētu būt vēl nedaudz ērtāks, kad jūs dosieties tālāk.
 
Garīgās Radīšanas Jaunās Iespējas
 
2012 ir jau īstenots visos jūsu Sapņos. Tas, kam būtu jānotiek 21. decembrī, vai kādā citā datumā, ko jūs iedomājāties – tas viss jau ir pasteidzināts. Tas ir ļoti raksturīgi Gaismasdarbiniekiem. Kad mēs jums stāstam, ka kaut kam jānotiek noteiktā datumā – jūs tūlīt sakāt: „Nē, mums vajag, lai tas notiek tūlīt.” Jūs pārceliet to priekšplānā, kā tas jau daudzreiz ir bijis jūsu vēsturē, taču mums ir vēl kaut kas jums jāpasaka. Tanī vakancē, kuru jūs pasteidzinājāt, tagad jums ir iespēja – sasniegt līmeņus, par kuriem jūs nekad nebijāt sapņojuši, un kurus jūs visu laiku bijāt uzskatījuši par neiespējamiem. Tas tagad ir tapis iespējams – ne tikai visu enerģiju izlīdzināšanās dēļ Kosmosā, bet tādēļ, ka jūs esat radījuši vakuumu/vakanci. Jūs JAU esat sasnieguši tos aspektus, uz kuriem jūs bijāt gatavi pārcelties, un par kuriem jūs domājāt, ka tie ienāks, lai brīnumaini izmainītu jūsu pasauli. JŪS izmaināt šo pasauli, un tas ir tas skaistums, kas tagad notiek, jo KATRS no jums ir Radītājs. Kad jūs saturat domu savā galvā, un pievienojiet tai nedaudz no savas Sirds emocijām – doma manifestējas. Agrāk tam bija nepieciešams ilgs laiks, lai doma varētu materializēties, bet tagad – tas ir vienkārši TĪRAS DOMAS uzturēšanas akts, kas uzreiz sāk manifestēties jums pamanāmā veidā. Jūs vienmēr zinājāt šo patiesību savā Sirdī, bet tagad jūs sākat tam ieraudzīt fiziskus pierādījumus. Tagad jūs sākat saskatīt – kādu efektu izraisa jūsu Radīšanas Spēks jūsu apkārtējā pasaulē. Dariet to – AR MĪLESTĪBU, dariet to kopš šī brīža – AR PATEICĪBU. Ja jūs vēlaties, lai jūsu Spēks pieaug uz planētas Zeme – PATEICIETIES par Spēku, kas jums JAU IR. Atrodiet veidu, kā parūpēties par šo Spēku, jo jūs to mācīsieties LIETOT APZINĀTI. Padalieties savā Radīšanas Spēkā ar citiem, lai parādītu, un palīdzētu pamodināt to katrā cilvēkā, ar kuru jūs satiekaties. Un tad, kad jūs sāksiet UZTICĒTIES SEV, nesot šo Spēku – jūs dabiskā veidā sāksiet pamazām Radīt paši Sev.
Komunikāciju Tīkli
Bija laiki uz planētas Zeme, kad ļaudis izstrādāja paņēmienus, kā komunicēt ārpus savām mazajām lokālajām un ģimeņu grupiņām. Jaunumi sāka ceļot pa komunikāciju tīkliem, jo tā mēs to uztvērām. Tas bija savienojuma veids, kas vienu punktu saistīja ar citu, kurš sākotnēji izveidojās senās Grieķijas laikā, kad ziņnesim vajadzēja skriet no vienas pilsētas uz otru, nesot informāciju. Šī trase starp abām pilsētām kļuva par komunikāciju tīkla aizsākumu. Pēc kāda laika tehnoloģijas izmainījās. Jūs izstrādājāt telegrāfa, un beigu beigās arī telefonu sakarus. Ne jau tos telefonus, ko tagad jūs lietojat, bet tos, kam bija nepieciešami vadi – vai atcerieties tādus? Jā, mēs jums varam teikt, ka tā bija komunikāciju tīkla fiziska manifestācija, jo tas burtiski bija veids, kā savienot visus jūs, kad jums izlikās, ka esat atšķirti. Bet reizē arī notika tas, ka komunikāciju tīkli saskārās ar grūtībām, jo tie nesniedzās visur. Tie aptvēra jūsu pilsētas, taču nomalēs tie reti iesniedzās, dažos rajonos komunikāciju tīkli bija ļoti spēcīgi, bet citos – vāji. Tā bija problēma, pie kuras jums vajadzēja piestrādāt, un jums tagad ir pavisam cita līmeņa tehnoloģija. Jums tagad vairs nav vajadzīgi vadi – kā tas bija iepriekš. Jūs virzāties no vienas komunikāciju tīkla formas uz nākamo, attīstot un pilnveidojot to ar katru soli.

Singularitāte un Dziļais Kontakts
 
Tad jau drīz vajadzētu pienākt laikam, kas zinātniskajā pasaulē tiek dēvēts par „singularitāti”. Ir pat daudz kinofilmas radītas par šo tēmu, šausmu filmas, protams priekš tiem, kas tās pārdod. Singularitātes ideja ir ļoti vienkārša: tiek pieļauts tāds punkts attīstībā, kur datortehnoloģijas var apsteigt cilvēku domāšanā. Ir bijis daudz spekulāciju šinī sakarā; daudz projektu un daudz jokainu zinātniski fantastisku stāstu nāk no turienes. Kas tad īsti notiks? Vai datori pārņems jūsu pasauli? Nē. Mēs faktiski esam nonākuši pie punkta, kur komunikāciju tīklam vairs vadi nebūs vajadzīgi. Tas nebūs jūsu bezvadu tehnoloģiju rezultāts.
 
Tas būs tādēļ, ka jums ir iespējams komunicēt caur savu Sirdi, un tam vairs nebūs saistības ne ar lielpilsētām, ne ar korporatīvām priekšrocībām. Tagad tā būs komunikācija – tiešā veidā – no Sirds uz Sirdi. Mēs teicām jums, ka tas nāks, un pieminējām to daudzas reizes. Mēs nosaucām to par „Dziļo Kontaktu”, un teicām, ka vienkārši pienāks brīdis uz planētas Zeme, kad jums vairs nebūs vajadzīgas nekādas komunikāciju ierīces. Jūs būsiet spējīgi komunicēt – tikai ar nedaudz vārdiem, un beigu beigās – tikai ar enerģiju vien. Pārsvarā – pirmās šī Dziļā Kontakta izpausmes tiks nodotas vienkārši no Sirds uz Sirdi, un tam nebūs vajadzīgs daudz vārdu. Daudzreiz jūsu vārdi traucē jums izteikties, jo bieži vien jūsu valodā trūkst vārdu, lai aprakstītu to, ko jūs jūtiet ... Šīs problēmas sāks zust, tikko jūs pāriesiet uz jauno līmeni, un tā ir tāda iespēja, kuras nav bijis šeit nekad iepriekš. Tā ir viena no lielākajām lietām, ko jūs esat radījuši šeit, uz planētas Zeme, kā reālu iespēju.
Mēs vēl joprojām aprakstām to visu – kā i e s p ē j u, nevis realitāti, jo mēs nevaram paredzēt nākotni. JŪS ESAT RADĪTĀJI, un JŪS rakstiet šo realitāti – katru savas dzīves dienu. Mēs varam pastāstīt par virzienu, kurā jūs ejat, mēs varam ieraudzīt – kas atrodas nedaudz tālāk uz tās takas, kura ir jūsu priekšā, taču JŪS esat tie, kam ir NOTEIKŠANA katru brīdi, un mēs mīlam jūsu negaidītos pavērsienus.
Pēkšņi jūs sakāt: „Vairs nejūtos labi. Man vajag kādu pavērsienu.” Un jūs nākat pie mums un taujājiet: „Kurš tagad būtu pats labākais virziens? Vai man būtu jāpagriežas pa labi, vai varbūt man labāk pagriezties pa kreisi?” Tad mēs sakām, lai jūs pagriežaties pa labi, un noskatāmies, ka jūs tomēr izdarāt pagriezienu pa kreisi, jo mēs jums teicām, ka arī tas strādā. Mēs izdarīsim visu labāko jebkurā ceļā, kuru jūs iesiet. Mēs strādāsim ar jums tik labi, cik vien spēsim, lai palīdzētu jums saprast, ka nav nekādu pareizu vai nepareizu pagriezienu. Te ir JŪSU CEĻŠ, kuru tagad vada JŪSU SIRDS – savādākā veidā, savādākā komunikācijas formā, nekā jebkad sapņots.
Jūs noslēdzāt ļoti maģisku gadu. 2011 ir izsaucis daudz vairāk izmaiņu vibrācijās uz planētas Zeme, nekā mums jebkad ir nācies redzēt, un jūs vēl tikai iesildāties. Tā ir skaista loma, jo jūs sākat nest šo enerģiju, un tā vairs nav noslēpjama. Dienas, kad jūs apgalvojāt: „Ak, es nevaru nevienam par to stāstīt”, vai arī: „Es nevaru atrast nevienu, ar kuru varētu padalīties” – ir jau pagājušas. Tagad jūs redzat, ka viss iznāk atklātībā. Jūs tagad redzat, ka sajaucas kopā jūsu zinātniskā pasaule un jūsu metafiziskā pasaule, kas nekad agrāk pat sapņos nebūtu rādījies. Zinātniskās un metafiziskās koncepcijas bija atradušās pilnīgi atšķirīgās pasaulēs. Vienas bija pierādāmas, bet otras nē, taču tagad tās sāk sadzīvot savā starpā. Tās sāk atklāt Mīlestības Komunikācijas uz planētas Zeme, un to – kā pavairot Mīlestību, jo tā ir tā lieta, kas jums VISIEM tagad paveras.
Jums tagad ir iespēja RADĪT JAUNU PASAULI nākamajā gadā – pasauli, ko PAŠI IZVĒLĒSIETIES. Mēs nerunājam šeit par visu pasauli kā tādu, mēs runājam par JŪSU pasauli, par JŪSU ikdienas gaitām. JŪS izvēlēsieties ikvienu daļu no tā. Ko jūs vēlētos SAVĀ pasaulē? Kas jums ir SVARĪGS no šāda redzespunkta? Kādas būtu visnozīmīgākās lietas, ko jūs veiktu, ja jūs būtu Dievs, un JŪS IZSTRĀDĀTU jauno planētu Zeme? Paraugieties šādā veidā uz to, jo JŪS t a g a d RADĀT p a š i SAVU REALITĀTI. JŪS ESAT paši sava Visuma CENTRS, un tā tas vienmēr ir bijis. Pirmā lieta, ko jums vajadzētu darīt, kā sava Visuma Centram ... uzņemties pašiem ATBILDĪBU par TO – KAS jūs ESAT uz šīs planētas.
 
Tā ir priekpilna loma, tur nav nekā sarežģīta. Kolīdz jūs p i e ņ e m s i e t šo atbildību – jūs ATZĪSIET to – Kas Jūs Esat. Nav nekā pareiza vai nepareiza tanī. Jums nav nekas speciāls jādara, lai citi cilvēki to saprastu. Jums vienkārši jāpalaiž sava vēsts Visumā. Jūs nesat to savā smaidā un savā valodā, pat parastos ikdienas vārdos. Jūs nesat to ik reiz, kad jūs smejaties, izstarojot jaunas vibrācijas.
 
Izmaiņas, 2012.gadā notiks dažādos līmeņos – ārpus jūsu saprašanas robežām.
 
Jums būs nepieciešami gandrīz 27 gadi, lai varētu aptvert savienojumus, kuri sāk veidoties šinī un nākamajā gadā, pilnībā attīstīt tos, un ieraudzīt – kas patiesībā notiek.
 
Tādēļ mēs jūs lūdzam – neapgrūtiniet sevi ar to – kas var notikt, un kā tas var notikt. Vienkārši – apņemiet to savu atvērto roku apskāvienos, un pieņemiet to – ar smaidu sejā. Lai ir iespējams pats augstākais potenciāls. Kad jūs dzirdat mūsu kliedzienus, ka jāpagriež pa labi, bet jūs pagriežaties pa kreisi – tad jūs izdzirdēsiet mūs priecīgi smejamies, jo te nav nekādu kļūdainu pagriezienu. Šis ir JŪSU PAŠU IZVĒLĒTS ceļš. Jūs tikāt meklējuši šo mazākās pretestības ceļu uz SAVU GARĪGUMU. Mēs jums varam pateikt, ka šis ceļš rodas – kolīdz jūsu pēda skar zemi, jo jūs RADAT patlaban TIK DAUDZ.
 
Izsakiet Savu Patiesību

Pats svarīgākais, ar ko mēs gribētu padalīties 2012.gada sakarā, ir tas, ka visas Cilvēces fokuss uz planētas Zeme IZMAINĀS. Tas jau ir sācies daudzos mazos veidos, un tas ir tas – kādēļ jūs redzat tik daudz apvērsumu uz planētas Zeme. Gandrīz ikreiz, kad jūs ieslēdzat televizoru – jūs varat redzēt kādu lielu dramatisku notikumu tanī vai citā pasaules daļā. Jūs attīstāties, un jums ir j ā a t r o d TAS , KAS JŪS NEAPMIERINA, lai varētu attīstīties. Tad kad jūs apvienojaties, un IZSAKAT savu neapmierinātību, pat ja jums vēl nav pilnas atbildes uz to – kas jūs apmierinātu – tomēr JŪS BŪSIET IZTEIKUŠI SAVU PATIESĪBU par to, kur jūs esat tanī brīdī, pat ja jums ir grūti. Jo tas ir tas, kas attīra pamatus, un ļauj jums RADĪT šo jauno pasauli, kurā jūs ieejat.
Par cik jūs speriet šos soļus, lietas, viena pēc otras – izmainās, – tādēļ, ka JŪS esat PAŠI SAVA Visuma CENTRS. Un TAS – NEKAD VAIRS NEMAINĪSIES. Tas, kas mainīsies, būs tas – kā jūs saharmonizēsiet SAVU Visumu – ar CITIEM Dieviem uz planētas Zeme. Tas vienmēr ir bijis sadzīvošanas jautājums: „Kā lai es panāku harmoniju attiecībās ar citiem cilvēkiem? Kā lai es strādāju kopā ar citiem cilvēkiem? Kā lai es tālāk dzīvoju?” Tas ietver daudz vairāk, nekā patlaban, jo viņi ir – daļa no jums, un jūs esat – daļa no viņiem. Šis savienojums būs vairāk pamanāms – faktiski 2012.gada otrajā pusē, bet notiek tas – ik katru dienu.
 
Aizkars paliek plānāks, un savienojumi, kas jums ir vienam ar otru, kļūs daudz manāmāki un daudz ērtāki lietošanā. Jūs apzināsiet iespējas nostiprināt šo enerģiju daudzos dažādos veidos. Ideja ir tanī – lai jūs spēlētos ar šo enerģiju, un zinātu, ka izmaiņas noteikti būs. Jūs esat redzējuši cilvēkus, kuriem piemīt īpašas psihiskas spējas, un kuri spēj komunicēt, burtiski, nosūtot kaut ko no šejienes – kādam citam, bez problēmām, neatkarīgi no attāluma un laika. Tagad jūs apgūsiet – kā to attīstīt sevī, un kā būt atbildīgiem par savas enerģijas lietošanu un sūtīšanu, lai savienotos ar citiem cilvēkiem. Dažkārt šis savienojums izveidosies pavisam vienkārši, un jums būs liela nozīme citu cilvēku dzīvēs, kad jūs palīdzēsiet viņiem izdarīt korekcijas savā kursā. Citreiz jūs vienkārši palīdzēsiet viņiem spert soli pēc soļa. Lai kā arī tas nebūtu – jūsu sekmes uz planētas Zeme pēc 2012. gada noteiks tas – KĀ JŪS SADZĪVOJAT KOPĀ AR CITIEM DIEVIEM UZ PLANĒTAS ZEME. Tas ir iemesls, kādēļ mēs saucam šo laiku pēc 2012 – par PILNVAROŠANAS laikmetu, nevis par jūsu personīgo pilnvaru laikmetu. No tā – cik labi jūs spēsiet pilnvarot CITUS cilvēkus sev apkārt – lielā mērā būs atkarīgs jūsu nākamais solis, un jūsu savienojums – pašiem ar SEVI, un ar šo jauno enerģiju.
 
Ir daudz kā tāda, kas sāk atvērties maz pamazām. Jā, jūs vēl joprojām piedzīvosiet dažas korekcijas savā kursā, un pieredzēsiet dažas izmaiņas, kurām ir jānotiek uz planētas Zeme ... jānotiek ar pašu Zemi. Jums tika dota neliela atelpa starp šiem cunami, starp šīm zemestrīcēm un līdzīgām tāda veida problēmām. Tā bija Zeme, kas izdarīja savas korekcijas, lai nonāktu uz šo nākamo līmeni, un būs vēl dažas korekcijas, kuras ir jāveic. Kādēļ mēs stāstām jums par to – tas ir tādēļ, ka – jo vairāk jūs strādāsiet ar SEVI – jo vieglāk būs jūsu planētai izdarīt savas korekcijas. Tam nav jābūt kaut kam ārkārtīgi negatīvam uz šīs planētas, vai traģiskam. Jūs varat ieiet šinī enerģijā ar atvērtām acīm, un daudzi no jums jau to ir sākuši darīt. Jūs ejat ikdienā ar šo Kosmisko Savienojumu, kas jums ir – ar savu GARU, ar To, Kas Esat – un nekad iepriekš nebija sapņots, ka tas būs iespējams uz planētas Zeme. Tas ir tas iemesls, kādēļ Zemei tagad tiek pievērsta tik milzīga uzmanība, jo jūs radāt brīnumus – IKDIENĀ. Jūs izmainiet Visu Pastāvošo; JŪS ESAT SPĒLES LAUKA MEISTARI.
 
Katrs solis, kuru jūs piedzīvojiet – novieto jūs jaunā vietā. Komfortabla noenkurošanās jaunajās enerģijās – būs saistīta ar zināmām problēmām daudziem cilvēkiem. Daudzi no jums sajūtas, it kā būtu uz nestabila pamata, un jūs nezināt – kā to vēl nostiprināt, vai arī – kā to visu saprast. Patiesība ir tāda, ka jūs esat nākuši, lai PIEDZĪVOTU to, un kad jūs patiešām ATRODAT kādu nostiprinājumu un pārstājat meklēt – pirmā lieta, ko jums vajadzētu izdarīt – pasniegt savu roku kādam citam, lai palīdzētu VIŅAM stabilizēties. Tā ir JAUNĀ planēta Zeme, JAUNAIS SAVIENOJUMS. Jūs meklēsiet tur IESPĒJAS, kas vienmēr jums ir bijušas, taču to iespēju vietā, kas jums ir bijušas līdz šim – jums vajadzētu meklēt IESPĒJAS – KĀ PALĪDZĒT CITIEM kaut kādā veidā. Mēs jums sakām, ka tas ir NEIZMĒRĀMS; tā nav kolekcijas vākšana; nav tādas atzīmes, sasniedzot kuru jūs būtu palīdzējuši cilvēkiem pietiekami, lai paši varētu nokļūt Debesīs. TAS IR DZĪVESVEIDS, tas ir veids, kā vienam ar otru sadarboties – lai jūs VISI ieietu šinī enerģijā. Jums nav jānomirst, lai nokļūtu Debesīs. RADIET TĀS – TIEŠI ŠEIT, TIEŠI TAGAD. Tā ir tā daļa, ko katrs no jums bez izņēmuma ir atnesis no Mājām.
Kad jūs sāksiet SAVIENOT šīs daļiņas un piedzīvosiet šo jauno komunikāciju – jūs sapratīsiet savu unikālo daļiņu, kas jums pieder, un jums būs daudz vieglāk savienot visas citas daļiņas kopā, lai radītu Debesis šeit, uz Zemes. Tas tagad realizējas. Tas notiek. Vai esat tam gatavi? Šī enerģija būs – IKVIENĀ jūsu katra APZINĀTĀ SOLĪ. Jums vajadzēs atbildēt uz to – SAVĀ SIRDĪ. Tā ir šeit. Un mūsu rokas ir pastieptas jums – katrā solī, ko jūs sperat, izdarot izmaiņas uz planētas Zeme, un nostiprinot šeit Mīlestības enerģiju. Jūs esat pārbīdījuši šo planētu tālu aiz savas saprašanas robežām, un tas vēl ir tikai sākums.
 
Ar vislielāko godu mēs vēršamies pie Spēles Lauka Meistariem. Mēs lūdzam jūs izturēties vienam pret otru ar vislielāko cieņu, jo jūs raugāties savā atspulgā. Lolojiet cits citu pie katras izdevības, kas jums rodas. Pasniedziet roku tik bieži cik vien varat, lai kāds iegūtu nozīmi savai dzīvei. Atcerieties, ka tā ir skaista Spēle. Spēlējiet labi kopā.
 
Espavo.
GRUPA