otrdiena, 2012. gada 31. janvāris

Sviniet savas neveiksmes


16.01.2012 Erceņģelis Uriēls caur Jennifer Hoffman
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
 
Kā gan tas iespējams, ka lielākais iemesls Svinēšanai – meklējams formā, ko jūs saucat par NEVEIKSMI, tātad lietās, kas nav devušas gaidītos rezultātus, vai arī nav piepildījušas jūsu cerības un vēlmes? Kā gan var priecāties par ko tādu, kas izsauc jūsos nožēlu, un kā rezultātā jums tagad ir jāizmaina zināma daļa no sava plānotā ceļojuma, vai arī jāatrod pavisam cits ceļš savā dzīvē, jo tas, kuru jūs gājāt, tagad ir beidzies? Tas, ko jūs saucat par NEVEIKSMI – patiesībā ir jūsu Dvēseles izdziedināšanās izpausme, ja vien jūs izprotat tās īsto būtību un sūtību.
NEVEIKSME  būtība ir – norādīt uz ne-atbilstību. Jo jūs nekad nevarat radīt to, ar ko jūs neesat vairs izlīdzināti, uz ko neesat noskaņoti. Senāk, iespējams, jūs bijāt spējīgi kaut ko no tā paveikt, bet par cik jūsu vibrācijas pieaug – jūs pamanīsiet, ka NEVEKSMES parādās arvien biežāk, un tās kļūst arvien intensīvākas. Tas ir tā dēļ, ka jūs sākat virzīties pilnībā pa izlīdzināšanās ceļu, lai saskaņotos ar SAVU personīgo enerģiju, un ar SAVAS Dvēseles nodomu – savam Augstākajam Labumam un Augstākajai Izpausmei. Kad jūs izlemjat PAŠI būt Spēkpilni – viss tas, kas nepauž un nepārstāv vairs JŪSU Spēku – tiek aizvākts no jūsu potenciālu lauka.

NEVEIKSMES sūtība ir – atvienot jūs no enerģijām, kas jums vairs nekalpo, no karmiskajiem cikliem un vecajiem uzvedības modeļiem. Viss, ko jūs zinat – izriet no jūsu pagātnes, no iepriekšējām dzīvēm, no jūsu karmiskās vēstures un šūnu atmiņas. JŪSU enerģijas Augstākais potenciāls var izpausties – reprezentējot Ceļu NEZINĀMAJĀ, un šis Ceļš izvērtīsies līdz ar jūsu Nodomu.
 
Tad kad jūs piedzīvojat NEVEIKSMI kādā noteiktā lietā, un atlaižat to bez saistībām, ar prieku un piedošanu – jūs ļaujat SAVAS enerģijas Augstākajai izpausmei iznākt priekšplānā, un ieņemt savu vietu JŪSU realitātē.
 
Ikviena NEVEIKSME – ir apstiprinājums tam, ka JŪSU enerģija nav vairs iepriekšējā līmenī un neatrodas vairs iepriekšējo iespēju robežās. Jums ir pieejami daudz Augstāki Potenciāli un enerģijas, un jūs tos varēsiet uzaicināt, lai tie kļūst par jūsu realitāti – tad, kad jūs spēsiet svētīt savas NEVEIKSMES un atlaist tās, zinot, ka tas ir tas – kā jūsu Dvēsele grib pateikt jums, ka jūs vairs neesat spējīgi radīt iepriekšējā līmenī. Vienlaicīgi – tas ir arī pamudinājums – paplašināt savu Pašapziņu, savus Sapņus, savas Vēlmes, un aptvert daudz Augstākus Potenciālus.
 
Tad sviniet savas NEVEIKSMES, esiet pateicīgi par tām, jo tās jums parāda to, ka viss ir kārtībā, ka jūs atrodaties uz transformāciju ceļa, un ka Cita Realitāte gaida uz jums – lai JŪS to RADĪTU.
 
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=3803219