piektdiena, 2012. gada 27. janvāris

Sibirijas dziedniecība un dziednieki arī Rīgā!


Jaunā Gaismas laikmeta opcijas ir atnākušas arī līdz mums no tālās Sibīrijas! 21.gadsimta garīgās atziņas un jaunākie atklājumi par mūsu ķermaņa fizioloģiju ļuj pavisam vienkārši caurskatīt un uzlabot mūsu veselību. Pietiek ar stipru Garu, labiem cilvēkiem un dabīgajiem produktiem, kas iegūti no cilvēku nesagandētas vides - nostiprinām veselību paši ķeramies pie sevis un citu izveseļošanas. Katra vājnieka izveseļošanās ir viņa paša galvā, jo VISAS mūsu kaites ir no nepareizām domām (nosodījums, aizvainošanās, uztraukums u.c.). Tikko kā (11.11.11) visas bremzes un bruņas, kas mūs pasargāja no nepareiziem soļiem, tika noņemtas un viss kas bija apslēpts mūsu zemapziņā un organismā sāk nākt uz āru bez ierobežojumiem!

Kas ir Sibīrijas dziednieki? Neesam ne ārsti, nedz gaišreģi un brīnumdari! Mēs esam tādi paši slimnieki kā jebkurš cilvēks! Vienīgā atšķirība – mēs sākam apzināties patieso situāciju, un cenšamies rast iespēju visu vērst par labu. Vairums no ļaudīm parasti uzskata, ka ar viņiem viss ir vairāk vai mazāk lieliski. Un ārstēties domā tikai tad, kad kaite jau ir kulminācijā. Latvijā ārsti puslīdz labi ir iemācījušies noteikt slimību- diagnosticēt, taču ne pavisam nav ieguvuši spējas tās izārstēt! MŪSU PRINCIPS: izārstējam vispirms sevi un mācam to izdarīt arī savus tuvākos visapkārt. Un vispirms atrodam slimības cēloni, bet nevis cīnāmies ar tās sekām. Sava veida pašpalīdzības sistēma šai atbildīgajā laikmetā!

Sibīrijas dziedniecības dievišķā puse: Cilvēkam ir no dzimšanas dotas visas iespējas neslimot! Smaids, prieks un smiekli izārstēs visas kaites to aizmetņos. Tāpēc esiet kā bērni un nekas Jūs neskars! Ticiet augstākajiem spēkiem un mīliet visus cilvēkus uz pasaules! Taču mūsdienu Latvijā būt visu laiku dzīvespriecīgam, dievbijīgam un līksmam ikdienā nav pieņemts- tāpēc slimojam! Visas mūsu kaites ir no nepareizām domām- nosodījuma, aizvainošanās, uztraukuma u.c., un pārtraucot ģenerēt negatīvas emocijas un domas mēs uzreiz sākam palikt veseli. Pat vēža slimību cilvēks var apturēt un izdziedināt dažu dienu laikā, ja viņš apzinās savu iekšējo uzstādījumu ačgārnumu un izmaina dažas būtiskas opcijas savā paša galvā.

Sibīrijas dziedniecības praktiskā puse: Ir iespēja veikt sensoro diagnostiku (redzošs cilvēks uzrāda organisma vājos punktus, bet neārstē!), astrokartes sastādīšana un citas vienkāršas - katram pieejamas metodes. Ar laiku iespējams attīstīt spēju redzēt otra cilvēka enerģētiku, uzreiz ātri iespējams noteikt enerģijas sabiezējumus- melnās vietas, no kurām veidojās visu slimību aizmetņi. Parasti nevajag pielietotilgstošos un dārgos medicīnas diagnosticēšanas pakalpojumus. Tāpat bieži noder personības astroloģija (astrokarte, psihoseksuālais raksturojums u.c.), kas daudz ko ļauj pateikt par cilvēka likteni un kas viņam dotajā brīdī prognozējams veselības stabilizēšanas frontē.

Latvijas apstākļos sievietēm no 35 gadiem faktiski nav iespējams uzturēt sevi normas robežās (vitamīni, kalcijs, dzelzs u.c. trūkst pārtikā un dabiskajā vidē). Tieši tāpat problēmas sākās vīriešiem no 45-50 gadiem. Ikdienā cilvēkam ir jāuzņem ap 20 000 dažādi organiskie savienojami, bet vienmēr jau kaut kas pietrūkst. Īpaši grūti klājās veģetāriešiem- pašreizējiem cilvēces garīguma celmlaužiem, nākotnes avangardam. Tāpēc dzīvojot civilizācijas vidē un darbojoties sistēmā vieglākais ceļš ir uzņemt jau gatavus vitamīnus un vitāli svarīgās minerālvielas (jods, cinks, magnijs, hroms u.c.), kas uztur ķermeni labā formā, uztur dzīvesprieku un neļauj novecot. Faktiski runa ir par mūžīgās jaunības un nemirstības eliksīra recepti. Taču diemžēl, vairums no mums garīgajā attīstībā ir pārāk daudz vāju vietu- kas neļauj šai receptei piepildīt apslēptākos sapņus- un gūt maksimālu efektu no pieejamajiem sevis atjaunošanas līdzekļiem. Bet pamēģināt jau iespējams vienmēr!

Ja par Sibīrijas Veselību un dziedniecību ir tālejoša interese- pievienojaties arī:
http://www.draugiem.lv/group/18374613/sibirijas-dziednieciba/?t=5&subTab=1
http://www.draugiem.lv/group/16003324/?f_tid=3794102