otrdiena, 2012. gada 17. janvāris

Ješua"Andreja Pervozvannija Evaņģēlijs[1] un Krievijas loma"



omega
Sveicināti, Nika un Ješua. Man tāds jautājums: vai var uzzināt kaut kādu informāciju par Andreja Evaņģēliju? Ja var, tad pastāstiet, lūdzu, par šī Evaņģēlija īpatnībām, par tā vēsturi.
Paldies par uzmanību.

Mani apsveikumi ar Mīlestību un goddevību, dārgais!

Pateicos tev par jautājumu, jo tas ļoti labi atspoguļo tos teritoriālos procesus, kuri tagad notiek uz planētas. Mēs parunāsim šodien ne tikai par Andreja Pervozvannija Evaņģēliju, bet arī par Krievijas lomu notiekošajos procesos, jo tie ir savstarpēji saistīti procesi un tēmas. Tieši šai Lielās Krievzemes (tagad Krievija, Baltkrievija, Ukraina) teritorijai ir iekritusi vēsturiskā misija, un tieši šeit ilgu laiku formējās šīs planētas garīgā sirds, un tieši šeit tika uzturēts atvērtās sirds stāvoklis un tika likti pamati šīs planētas atdzimšanai. Tagad es došu jums visus paskaidrojumus.

Jūs daudzi jau izejat maigās augšupcelšanās procesu, apziņas augšupcelšanās procesu, un tas tieši ir saistīts ar to kvantu pārejas procesu, kuru piesauca pati planēta un piesauca paši apzinošākie starp jums, un par kuru jūs jau zināt. Mani dārgie, jums ir jāzina un jāsaprot, ka planēta arī ir dzīva būtne, saprātīga un mūžīga, un viņa, tāpat kā jūs, iziet augšupcelšanās procesu. Tā ir jūsu kopēja pacelšanās un augšupcelšanās. Šis process planētai ir ļoti līdzīgs jūsu augšupcelšanās procesam. Tas ir process augšupcelšanās struktūru būvēšanai uz aukstākiem blīvumiem un dievišķīgākām vibrācijām.

Pēc jūsu priekšstatiem Zeme kā planēta – ir milzīgs fizisks objekts atšķirībā no jūsu ķermeņa, un jūs neesat pieraduši apzināties viņu kā garīgu būtību, apzināties viņu ar tādām pašām tiesībām kā jums. Jums ir svarīgi saprast, ka garīgajā izpratnē un Zemes kā dievišķās Radīšanas objekta izpratnē viņa ir dzīva garīga būtība, jauna un skaista. Vienkārši viņai ir cits ķermenis-apvalks, un viņai ir cits Dvēseles nesējs. Jūs izmantojat savu ķermeni-nesēju, caur kuru jūs uztverat sevi par cilvēku. Zeme ir vienkārši cita ķermeņa un citas formas īpašniece.

Planētas augšupcelšanās notiek analoģiski jūsējai. No sirds norit augšupcelšanās struktūru būvniecība, analoģiski tam, kā tās būvējas arī jums. Analoģiski jums Zeme iziet attīrīšanās un jaunu augšupcelšanās struktūru formēšanas un izmaiņu sava ķermeņa iekšienē procesus. Planēta kāpina savas iekšējās vibrācijas, veic izmaiņas savā ķermenī, un šīs izmaiņas jūs pamanāt. Viņa, tāpat kā jūs, iziet izmaiņas struktūru, kas atgādina jūsu DNS, līmenī. Es lūdzu jūs attiekties pret planētu kā pret dzīvu būtni, iemācīties just viņu, salīdzināt un saprast tos procesus, kas notiek jūsu ķermeņos, ar procesiem, notiekošiem planētas ķermenī. Jūs labi zināt, cik jums smagi reizēm iet cauri šiem procesiem, cik jums fiziski smagi, kā jums vajadzīga Mīlestība, atbalsts un sapratne, kā jums vajadzīgi līdz pārdzīvojoši un jūs atbalstoši cilvēki. Tā arī planētai ir ļoti vajadzīga jūsu Mīlestība un atbalsts, jūsu sapratne un patiesa dalība. Viņa ir jūsu šūpulis, viņa bezgalīgi mīl jūs un lolo, viņa daudz ir nolikusi uz savas Mīlestības altāra jūsu dēļ.

Krievija, pēc analoģijas ar jūsu ķermeni, ir sirds, viņa ir tas objekts, no kurienes sākas planētas augšupcelšanās process. No šejienes būvējas planētas augšupcelšanās garīgās struktūras. Tāpēc Krievija teritoriāli ir tik svarīga planētas vēsturē šajā laikā. Kā tas saistīts ar Apustuli Andreju Pervozvanniju?

Viņš ir viens no tiem, kurš tieši piedalījās Debesu Dievnama uzcelšanā virs Lielās Krievzemes un ielika tā “pirmo akmeni” no matērijas puses. No šī brīža sākās Kristus Enerģijas un Lielās Dievišķās Zināšanas izplatīšanās šajā teritorijā, sākās jaunas garīgās sirds formēšanās uz planētas, šīs sirds vēršanās plašumā un mirdzēšana. Tas bija Apustuļa Andreja Pervozvannija lielo darbu, tādu priecīgu un tādu grūtu darbu laiks. Ar viņu sākās pirmā Debesu Dievnama būvēšana virs šīs teritorijas, un šis dievnams tika uzbūvēts tieši no matērijas puses, un vienlaicīgi tam pretim nāca Debesu Dievnama būvēšana un celtniecības atbalsts no 7-tā blīvuma. Tika būvēts dižais Dievnams, dzīvu darošais Dievnams, būvējās spēcīga dievišķa Gaismas Ass uz Krievzemi, aicināta kļūt par nākošo Lielo Pārmaiņu sirdi. Šī Dievnama būvēšana ļāva vēlāk pa šo uzcelto asi atnāk uz Krievzemi lieliem Spēkiem un Dižai zināšanai. Tajā ir viņa nopelns. Viņš savienoja Debesis un Zemi šajā teritorijā, un ne velti Apustulis Andrejs Pervozvannijs ir tik godājams Krievzemē. Tieši Andrejs spēja sākt šo celtniecību un ielikt šos pamatus. Ja kāds no jums nezina Apustuļa Andreja darbu vēsturi, tad tur ir norāde uz viņa ceļojumu pa Dņepru, kura tad saucās Borisfena. Apustulis Andrejs apstājās tajās vietās, kur tagad atrodas Kijevas pilsēta. Pēc lūgšanām un Dievišķām Atklāsmēm savās lūgšanās, Apustulis uzstatīja Krustu un teica saviem mācekļiem: “Redzat šos kalnus? Kalnos šajos iemirdzēsies Dieva svētība: būs šeit pilsēta liela, bet tajā uzcels Dieva kungs daudz baznīcu.” Vēlāk šajās vietās patiešām parādījās Kijevas pilsēta, Krievzeme pieņēma svēto Kristīšanu, un Kijevā kņaza Vsevoloda Jaroslavoviča laikā tika ielikti pamati baznīcai Svētā Apustuļa Andreja Pervozvannija vārdā. Taču šī pravietojuma jēga ir ievērojami dziļāka: Apustulis Andrejs Pervozvannijs pavēstīja pasaulei par Debesu Pilsētu un Garīgajiem Dievnamiem, kuri sāka celties no šī laika un no šīs vietas līdz 7-jam blīvumam. Tā sāka būvēties no augšas Jaunā Ass uz planētas Jauno Garīgo Centru.

Pēc viņa arī caur šo asi uz Krievzemi nāca jaunas zināšanas, atvērās jaunas sirdis, nāca uz iemiesošanos jaunas augsti garīgas būtības, tika uzstādīti ļoti daudz garīgo kanālu, un tie bija pazīstami jums visiem un mazpazīstami Svētie Krievzemē. Visi viņi paplašināja šī Dievnama ietekmi uz visu Krievijas teritoriju. Tā tika likti pamati šīs planētas vēsturei, tā tika likti pamati tai atdzimšanai, kura tagad ir sākusies. Vienreiz iestādītais Kristus enerģijas koks deva daudz augļu, un pievienoja arvien lielāku un paplašinošos dievišķo enerģiju noenkurošanu šajā teritorijā. Un šis process bija neatgriezenisks. Tas ieguva ļoti lielus mērogus un ļoti stipri nobīdīja dualitātes balansu uz Gaismas ietekmi šajā teritorijā. Vienlaicīgi notika aktīva teritoriālās karmas sastrāde dēļ virknes Kristus Enerģijas Zināšanas izkropļojumu, lepnības un varaskāres iedzīšanas kristietības sekotāju prātos, notika reliģiju sadalīšanās un karš starp tām par tiesībām vadīt un valdīt pār tautu prātiem. Tieši tāpēc vēlāk notika daudz notikumu, saistītu ar Zināšanas nesēju vajāšanu, krusta gājieniem un kristietības apgānīšanu Krievzemē. Tā ir sarežģīta un skumja planētas garīgās dzīves vēsture, un tālu ne visa tā ir jums zināma, kaut arī ar laiku viss slepenais noteikti kļūs atklāts.

Taču nekādi postījumi no apakšas nespēja sagraut uzbūvēto Garīgo Asi. Dievnami no 4-tā līdz 7-jam blīvumam eksistēja un glabāja savu sākotnējo tīrību un Patiesības zināšanu, pat, ja tika sagrauti dievnami 3-jā materiālajā blīvumā. Un, lūk, pienāca brīdis, kad tas viss kļuva pieprasīts. Kad Zeme pieņēma lēmumu par sengaidīto pāreju, kad tika pieņemts šis burvīgais un sengaidītais lēmums, tad tika pieprasīta šī ass, un tagad izplešas un uzkrāj savu spēku arī Jaunie Garīgie Mājokļi un Jaunie Dievnami smalkajos plānos, un tas viss rezultātā tiks noprojicēts uz matērijas līmeni. Un jūs redzat, kā atjaunojas Dievnami matērijā un kā parādās jauni. Tā ir planētas vēlēšanās un jūsu vēlēšanās. Tā tika pieprasīts tas, ko kādreiz sāka Apustulis Andrejs Pervozvannijs Krievzemē. Tas ir tas, kas tagad projicējas uz visu Krieviju.

No Krievijas garīgās atdzimšanas vairs neizbēgt. Tā paceļas ar varenu vilni, tā saviļņos dvēseles, un plūsmas, kuras nāk caur Debesu Dievnamiem, ir pieprasītas, tātad dzīvs ir Krievzemes garīgums, un Gaisma caur katru no jums plūst uz visu Krievijas teritoriju. Vēl vairāk, šī gaisma no šejienes izplatīsies pa visu pasauli un visu planētu. Krievija beidzot izpildīs to lomu, kura tai tika noteikta ilgi pirms šiem laikiem, un tas pamats, kurš tika uzbūvēts uz Krievzemes caur Apustuli Andreju Pervozvanniju, paplašināsies. Tieši Krievijai ir sagatavota visas planētas garīgās atdzimšanas avota un līdera dižā loma.

Ja turpinām analoģiju ar jūsu augšupcelšanos un ķermeņiem, tad tā Mājokļu un Dievnamu sistēma, kura būvējās no 7-tā blīvuma, ir tas objekts, kas jūsu ķermenī saucas trīslapu liesma. Tā tika uzturēta aktīvā stāvoklī, un netika pazaudēta stabilitāte planētas garīgajai saiknei ar visu visumu. Tagad garīguma atdzimšana Krievijā ir ļoti svarīgs un spēcīgs planētas augšupcelšanās stabilitātes faktors. No katra no jums, kas dzīvo šajā teritorijā tagad, daudzējādā ziņā ir atkarīgi šī procesa skaistums, pilnīgums un maigums. Ne tikai šajā teritorijā, bet arī uz visas planētas. Jo, kad augšupceļaties jūs, tad, būvējot augšupcelšanās struktūras augstāk no sirds, jūs izejat visa jūsu ķermeņa vibrāciju attīrīšanas un izdziedināšanas procesus. Analoģiski norit process arī planētai.

Tie garīgie mājokļi, kas tika uzcelti virs Krievijas teritorijas, ir aicināti atbalstīt un radīt planētas sirds čakras harmoniju, skaistumu un paplašināšanu un atbalstīt planētas augšupcelšanās struktūras. Šie mājokļi – tā arī ir planētas augšupcelšanās struktūru daļa. Liels Apustuļa Andreja Pervozvannija nopelns ir tas, ka viņam iekrita diža misija, viņš pirmais noenkuroja sākotnējās struktūras Krievijas teritorijā, kuru uzplaukumu mēs novērojam tagad. Tāpēc Svētā Apustuļa Andreja Pervozvannija godāšana ir tik nozīmīgs un svarīgs notikums visai planētai. Garīgie skolotāji, kas bija klāt un ir klāt uz planētas, ļoti labi zina par Krievijas lomu šajā dižajā procesā, un tagad viņiem jau ir iespēja atklāti runāt par to.

Andreja Pervozvannija Evaņģēlijs tika pierakstīts un eksistē kā smalkajos plānos, tā arī uz materiāla nesēja. Rokraksti, kā zināms, nedeg, un Zināšanu nevar iznīcināt, vēl jo vairāk Patieso Zināšanu. Tieši šajā Evaņģēlijā ir ietvertas ziņas par dižo lomu un garīgo atdzimšanu caur Kristus Enerģiju nākamajos laikos un Krievijas lomu šajā procesā. Šie notikumi ir sākušies jūsu lineārajā laikā, jūsu apziņā jau norit kolosālas izmaiņas, un tāpēc jums rodas vēlēšanās pieskarties šim Dievišķās Zināšanas Avotam. Un šī iespēja noteikti tiks jums piešķirta. Viss slepenais kļūs atklāts, jo ir pienācis Patiesības laiks, un šīs patiesības var atklāt, un tās ir jāatklāj jums, jo jūsu sirdis jau ir gatavas uztvert tās un saprast tās pareizi. Ļoti daudzi pirmavoti vēl nav izpētīti un pat nav atvērti jums, bet tie, kas ir atvērti, bija interpretēti ne vienmēr korekti un pareizi, un daudz izkropļojumu ir ienests to izklāstīto patiesību izskaidrojumā, kas tika sludinātas. Tās tika izkropļotas caur izskaidrotāju uztveri un par labu valdošajām struktūrām un varaskārei.
Andreja Pervozvannija Evaņģēliju aizliedza 12-to (1215. g.) un stingrāku padarīja 13-to (1245) ekumēnisko padomju[2] aizliegums. Tieši 12-jā ekumēniskajā padomē tika pieņemts lēmums par kataru[3] nosodījumu un iznīcināšanu, kuri svēti glabāja un sludināja Viņa Evaņģēliju, piekopa vienkāršu, stingri morālu, noslēgtu dzīvi, atteicās pieņemt un sekot katoļu baznīcas pieņemtajām tiesājošā dieva doktrīnām. Tā ar likumu tika noteikta vajāšana par Kristietības Patiesībām, krusta gājieni un inkvizīcija, un, kas ir pats zaimojošāks – viss tas tika darīts Kristus vārdā.

Taču Patiesība tāpēc arī ir Patiesība, ka to nevar iznīcināt jebkuri uzskati, lepnības pārņemti uztvere un darbi. Vienmēr pienāk laiks, kad Patiesība kļūst pieprasīta, kad tā kļūst nepieciešama, un tad tā sāk mirdzēt tik spoži, ka tās gaisma izlaužas cauri tai gara tumsības un izkropļotu priekšstatu garozai, kura radās kā sekas matērijas apspiestas apziņas spēlēm. Patiesība iemirdzēsies noteikti, un Andreja Pervozvannija Evaņģēlijs tiks pausts mūsu sirdīm savā patiesajā skaistumā. Tā mirdzums veicinās to, ka jūs iepazīsiet Patiesību caur jūsu sirdīm. Pateicoties visām tām struktūrām, kuras tika uzbūvētas uz Krievzemes no apakšas un augšas, jūsu sirdis nomazgāsies tīrākajā, spožā dievišķajā enerģijā, un attīrīti jūs meklēsiet Patiesību un noteikti atradīsiet to.

Andreja Pervozvannija Evaņģēlija īpatnība ir tāda, kas tas ir ļoti tīrs un spožs Patiesības atspulgs, tas ir no tiem briljantiem, kurus glabā dārgā lādītē, kuru atver un šo briljantu paņem lielajā dienā, lai izrādītu to pasaulei un parādītu sākotnējā un neizkropļotā veidā. Un šis briljants iemirdzēsies jūsu priekšā. No tā gaismas var palikt akls pēc dvēseles ilgās nakts, un uz tikšanos ar to vajag būt gataviem. Jūs tuvojaties tam brīdim, kad tas tiks jums parādīts. Andreja Pervozvannija Evaņģēlijs tika rakstīts ar ļoti spēcīgu enerģiju dalību un atbalstu, un tieši tas bija tā aizsardzība pret dažādu interpretāciju un izkropļojumu tīkojumiem.

Mūsu sarunā ar Niku piedalās arī Serafims Sarovskis, – viens no tiem Krievzemes Svētajiem, kas visu laiku uzturēja tos Garīgos Mājokļus un Dievnamus, uzbūvētus no 7-tā blīvuma uz Krievzemi no Apustuļa Andreja Pervozvannija laikiem. Šī Garīgā dievišķā ass cauri visiem smalkajiem plāniem un blīvumiem no planētas uz augstākām pasaulēm daudz darīja, lai atbalstītu garīgumu tiem, kas iemiesojās šeit un ir iemiesojušies tagad šajā teritorijā, kas tuvojas tam brīdim, kad tieši šī teritorija būs piemērs visai pasaulei.

Planētas garīgās atdzimšanas piemērs.
Nekad nav miruši Krievzemē Garīgums un Mīlestība, tie dzīvoja tautas sirdīs, un tos saudzīgi glabāja paši apzinošākie, par visiem brīvajiem un nebrīvajiem laicīgās dzīves grēkiem ir lūguši Dievu Krievzemes lielie svētie. Atcerieties to un novērtējiet, glabājiet kā pašu dārgāko un nesiet šo Gaismu tālāk! Ar jūsu sirdīm un jūsu personīgajām apziņas augšupcelšanām tagad paplašinās mājokļu tīkls un nostiprinās uz planētas.

Mūsu Kalpošana ir ārpus robežām un laika, Mūsu Mīlestība un Ticība ir bezgalīgas, stingras un iedvesmotas. Mūsu sirdis un domas vienmēr ir bijušas un būs ar jums, jo mēs ticam un mīlam jūs un šo brīnišķīgo planētu un zinām jūsu vienreizējo skaistumu un jūsu izcelsmi.

ES ESMU JEŠUA, JĒZUS KRISTUS – Kristus dievišķās enerģijas pārstāvis.
ES ESMU SERAFIMS SAROVSKIS – Visas Krievzemes aizbildnis[4]
Pieņemts 05-06.07.2009. Nika
tulkoja Jānis Oppe



[1] Krieviski: Евангелие от Андрея Первозванного (tulk. piezīme)
[2] Krieviski: Вселенские соборы. Skat. http://ru.wikipedia.org/wiki/Вселенские_соборы Skat. arī ekumēniskās padomes http://en.wikipedia.org/wiki/Ecumenical_council
[3] Krieviski: альбигойци. Skat. http://ru.wikipedia.org/wiki/Альбигойцы ; Angliski: Catharism. Skat. http://en.wikipedia.org/wiki/Cathar Latviski: Katari. Skat. http://lv.wikipedia.org/wiki/Katari
[4] Krieviski: Я ЕСМЬ СЕРАФИМ САРОВСКИЙ – покровитель Всея Руси