sestdiena, 2012. gada 21. janvāris

Avestas astroloģija


18.janv.2012. 
Ineta Kromane 
Sveiki! 


Vēlos informēt, ka 24.janvārī 18:00 būs atvērto durvju diena "Avestas tradīciju centrs P.Globas vadībā" Rīgā, Brīvības ielā 85, 5.stāvā telefons: 29850100. Varēs iepazīties, kas tā par astroloģiju, un uzdot sevi interesējošus jautājumus. Izglītības programma ir sertificēta. Mājas lapa: http://www.avesta.lv 


Ineta Kromane 
Jā, diezgan lēni strādā. Skolotāja teica, ka pateiks redaktoram, lai salabo. Tikai jāpiebilst, ka pašu Globu jūs nesatiksiet, lai nesanāk misēkļi!!! 


Agnese Miļutina 
Viņš pie Jums vispār kādreiz brauc? 


Atbildēt 


Ineta Kromane 
Brauc jau, bet vairāk mēdijos redzams nekā dzīvajā. Skolotāja pati brauc pie viņa uz lekcijām uz Maskavu un ir arī konferences Avestas astroloģijas, bet ne katru gadu, kas notiek bijušās Padomijas kādā no valstīm. Viņš parasti stāsta par valstiskiem jautājumiem un arī bieži kļūdās. Interesanta personība, es dēļ viņa prognozēm arī sāku mācīties šo astroloģiju un nenožēloju. Lai gan par viņš pats man nav vairs autoritāte liela, bet viņa astroloģija gan. 


Piem., šī astroloģija atšķirās ar to, ka ņem vērā fiktīvos punktus: Lilit (Melno mēnesi) un Selenu (Balto mēnesi), kas attiecīgi ir grēki un labie darbi iepriekšējās inkarnācijās. Šajā dzīvē attiecīgā sfērā mēs vai nu turpinām darīt grēkus, vai ciešam no pāridarītājiem, vai arī atpazīstam ļaundarus un izvairamies no kārdinājumiem. Labie darbi iepriekš, ļauj mums plūkt augļus un turpināt iet Selenas (sargeņģeļa) vadībā. Mēs ar sirdi jutīsim, ka ejam šo ceļu. 


Nu tā interesanti, bet protams tas ir ilgs ceļš kamēr to visu apgūst. Bet es nevaru iedomāties neko interesantāku par sevis iepazīšanu. Un astroloģija ir labs palīgs, lai to izdarītu. 


  


http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=3774763