sestdiena, 2012. gada 21. janvāris

Ielūgums uz "Cilvēka dizains" pasākumu


Dārgie draugi! 
Jūs tiekat laipni aicināti apmeklēt cilvēka iekšējās arhitektūras izpētes sistēmas "Cilvēka Dizains"* pasākumu! 
Programma: laba laika pavadīšana neformālā gaisotnē, īsfilma par sistēmu “Cilvēka Dizains” (latv. val.), īss 2012. gada apskats no sistēmas Cilvēka Dizains perspektīvas, laimes liešana 2012.gadam “laikmetīgā manierē”, iespējams „ekspress” kartes lasījums kādam no pasākuma dalībniekiem, tēja un saviesīgas sarunas.
Pasākuma ilgums: aptuveni 2st. 30 min. 
Laiks: 2012.gada 29.janvārī, plkst. 12.00
Vieta: Rīgā, Valdemāra ielā 34, namrunis 3, 3. stāvs.
Dalības maksa: simboliska summa pēc Jūsu izvēles. 


Pasākumu organizē: sistēmas Cilvēka Dizains entuziasti Latvijā, biedrības “Cilvēka Dizains” dibinātāji Juris Krūze un Inga Priedīte
Pieteikšanās: iepriekšēja, rakstot uz e pastu CilvekaDizains@gmail.com vai zvanot pa tel. 29487987 (Inga) 


Uz šo pasākumu laipni gaidīti visi interesenti – gan ar priekšzināšanām par sistēmu Cilvēka Dizains, gan arī tie, kas šo vārdu salikumu dzird pirmo reizi. Ja vēlaties vairāk uzzināt par „sistēmu Cilvēka Dizains”, kā arī labi pavadīt laiku tādu cilvēku sabiedrībā, kas nodarbojas ar pašattīstību un sava Patiesā Es atklāšanu, droši pievienojieties! 


Saskaņā ar sistēmu Cilvēka Dizains, katru gadu aptuveni janvāra beigās Saule, ieejot 41.vārtos, uzsāk jaunu gada ciklu. Cilvēka Dizains sistēmā esošie 41.vārti atbilst iniciācijas kodonam cilvēka gēnā. Šogad Jaunais Gads sākas 2012.gada 22.janvārī plkst. 17:18:48! Ciklu maiņas brīdī ir ļoti labvēlīgi atrasties iekšējā klusumā (meditācijā). 
Būsim jums pateicīgi, ja ar šo informāciju dalīsieties ar saviem draugiem, kurus tā varētu interesēt.
Mīliet sevi,
Juris & Inga 


*Cilvēka Dizains ir unikāla sevis izzināšanas un cilvēka iekšējās arhitektūras izpētes sistēma, kas fundamentāli atšķiras no tām, kas pastāv mūsdienu pasaulē. Tā ir loģiska, empīriska sistēma, kas ir gan tradicionālo zinātņu – austrumu un rietumu astroloģijas, hindu braminu čakru sistēmas, Kabalas, I Czin jeb “Pārmaiņu grāmatas”, gan mūsdienu zinātnes – ģenētiskā koda lasīšanas, sintēze. Cilvēka Dizains sistēmā balstoties uz jūsu dzimšanas datiem, tiek izskaitļota jūsu individuālā dizaina karte, kas parāda jūsu auras tipu un citus parametrus. Šī informācija palīdzēs jums būt jums pašam, samazināt pretestību dzīvē, sniegs izpratni par to, kas ir pareizi priekš jums utt.  Vairāk par sistēmu “Cilvēka Dizains” varat uzzināt oficiālajā mājas lapā www.jovianarchive.com un Facebook kontā Cilvēka Dizains http://www.facebook.com/cilveka.dizains