trešdiena, 2012. gada 4. janvāris

Ješua"Slinkuma daba"



Pašizziņa, pilnveidošanās, treniņi utt., no visa iegūsti milzīgu labpatiku, kāpēc nedari, ja patīk? Tas ir slinkums vai, tā vajag?

Par slinkuma dabu mēs esam runājuši ne vienu reizi vien. Un es domāju, ka tev ir vērts vērsties pie tiem ierakstiem, lai mēs nenoslogotu Niku lieku reizi ar tām lietām, par kurām mēs jau esam runājuši agrāk. Slinkuma daba slēpjas prāta dabā. Par prāta dabu mēs arī ļoti daudz esam runājuši. Es došu tev tikai īsus secinājumus. Došu tev problēmas būtību, būtību tam, par ko mēs runājām agrāk.

Slinkums ir prāta produkts un ir sava veida slazdi un attīstības bloķētājs, taču tas nav liels šķērslis patiesībā, bet ir tas slieksnis, kuru jums ir nepieciešams pārvarēt, it kā noteikts pašapziņas un pašnoteikšanās pakāpiens, atrodoties zemu vibrāciju matērijas apstākļos. Pirms pacelties no šī līmeņa, jums jau no šī līmeņa jāsaprot sava prāta daba un dažādas tā izpausmes. Tikai pēc tam jūs spēsiet atrast ļoti precīzi galveno vektoru un galveno kustības virzienu, kuru nepieciešams veikt, lai stabili un pārliecināti pārvarētu visus aizsegus, kuros jūs sevi esat ievietojuši, un paplašinātu savu apziņu.

Tā kā prāta dabu un vienu no viņa izpausmēm – slinkumu, ir nepieciešams apzināties pirmajā etapā. Tikai pēc tam tu absolūti skaidri sapratīsi, ka ceļš pie sevis patiesā iet ne caur pilnveidošanos, ne caur treniņiem vai jebkuru spriedzes, gribas piepūles veidu, kuru jūs veicat. Jūsu ceļš iet caur iegremdēšanos savā būtībā, savā patiesumā, un gribas piepūļu izmantošana ir tas pirmais etaps, kuru jūs visi pārvarat, nodarbojoties ar izzināšanu.

Vienlaicīgi jūs izzināt, kas tas tāds ir jūsu prāts.

Kad jūs iegūstat šī līmeņa izlaiduma statusu, šis jautājums jūs vairs nenodarbina. Un prāta jautājums, slinkuma jautājums vairs nav jums svarīgs un daudz nosakošs. Jūs atbrīvojaties no ego spiediena, un, tātad, atbrīvojaties no slinkuma. Un, ja tev vēl arvien eksistē šis jautājums, tātad, gala eksāmens vēl nav veikts. Tikko kā tu noliksi šo eksāmenu, nosacīti sakot, un absolvēsi šo pašapzināšanās sākumskolu, tu sapratīsi, ka jebkuri treniņi, jebkuras piepūles sevis patiesā izzināšanas virzienā, – tie nav vajadzīgi. No tevis prasa tikai turēt vektoru un ar apziņu iegremdēties savā patiesumā. Tikko kā sāksies iegremdēšanās, sāksies ātra apziņas paplašināšanās un tu apzināsies sevis būtību un apzināsies, kas tu esi patiesībā, – tu sapratīsi daudz no tā, ko tu biji iecerējis darīt šeit uz planētas. Tu sapratīsi, ka tu tiecies sasniegt savus mērķus, savus uzdevumus, un tu pilnīgi skaidri zināsi atbildes uz daudziem jautājumiem, kurus tu šodien uzdevi un kuri tevi vēl satrauc.

Es novēlu tev apzināšanās, es novēlu tev iziet šo izlaiduma eksāmenu. Laiks negaida, laiks pieprasa izmaiņas, laiks pieprasa apzinātu darbu. Jaunās enerģijas ne vienu gadu vien intensīvi nāk uz planētu, un iestājas jau ļoti aktīvs periods, kad jums nepieciešams strādāt pilnīgi apzināti, un jums jau ir tam visas iespējas un visi instrumenti. Un tikai no jums ir atkarīgs, vai jūs ieraudzīsiet šīs iespējas un vai jūs izmantosiet šos instrumentus. Es vēlu tev panākumus, dārgais. Es mīlu tevi un ticu tam, ka tev izdosies pārvarēt daudzus sarežģījumus. Es ceru, ka pašā tuvākajā laikā tu ļoti skaidri noteiksi savas darbības virziena vektoru. Un, tikko kā tu to izdarīsi, nogriezties no šī ceļa tu vairs negribēsi. Tas ir ceļš pie paša dievišķības, pie sava skaistuma un misijas patiesuma apzināšanās, pie to grandiozo plānu apzināšanās, kurus stādīja tava dvēsele, pirms iemiesoties šeit. Un tu pienācīgi pavilksi svītru zem tiem daudzajiem iemiesojumiem šeit, pilnīgi dažādās lomās, un tu apzināsies to milzīgo pieredzi, kuru tu tiki ieguvis, un izmantosi to Dieva labumam un šīs planētas labumam, izmantosi visus savus grandiozos resursus.

ES ESMU JEŠUA
Pieņemts 22.06.2009. Nika
tulkoja Jānis Oppe