otrdiena, 2012. gada 3. janvāris

Ješua"Par nākamajiem notikumiem"



Pēc Sašas[1] (indigo bērns) atbilžu izlasīšanas katra atbilde izgāja caur Sirdi, un man ļoti skaidri iezīmējās visi mani redzējumi, sākot no dziļas pagātnes un beidzot ar nākotni, tas, kas neattiecās un mani personīgi, tā ir iemitināšanās uz Zemes; cilvēka DNS, Zemes nākotnes, aktivizācija. Šī informācija atnāca ne no atmiņas, bet bija kā jauns sūtījums. Mani interesē sekojošais – tas, ko es redzēju (2012-2013 g. notikumi), kāpēc šis zēns stāsta ne visu, bailes no panikas? Tā būs jebkurā gadījumā, viņa atbildes interesē tikai realitāti saprotošos, bet visiem pārējiem tie ir murgi.
Es ļoti labi zinu, tas, ko es redzēju, notiks, tāpēc ka no sākuma bija redzējumi, bet pēc tam es meklēju uz tiem atbildes, es tam svēti ticu.
Viens jautājums attiecībā uz mani. Cik lielā mērā es attaisnoju “mūsu Tēva” novēlējumu būt viņa balsij, būt Viņa vārda izplatītājam? Atceros Viņa vārdus – “tavā vārdā ir kods, kurš palīdz atvērt Sirdis, tu esi mana balss, mana mēle, mans Dēls”. Zinu, ka mans vārds strādā, tas patiešām būs cilvēkos Sirds, parādās Mīlestība, taču sapratne atnāk ne visiem.

Es sveicinu tevi, dārgais! Jā, es atceros, Nika caurskatīja šo interviju ar bērnu, par kuru tu runā, un šeit vajag ņemt vērā vairākus faktorus. Vispirms, viens no faktoriem – tas ir tas, ka bērns, neskatoties uz to, ka tā ir dvēsele ar lielu pieredzi, priekšstati par pasauli un tas vārdu krājums, kurš ir šim bērnam, neatļauj viņam pilnā mērā izteikt to informāciju, kura viņam pieejama. Tas ir izskaidrojams, tāpēc ka pat pieredzējuši pieaugušie bieži nespēj nodot bez kropļojumiem to informāciju, kura mēdz būt jums pieejama. Tas, kā bērns attēlojis informāciju, tā ir viņa nodota ar augstāk paskaidrotajiem kropļojumiem, taču principā, tā atbilst īstenībai. Uz tavu pieprasījumu domās sakarā ar to, kādā mērā šī informācija atbilst varbūtībai, tev šo sūtījumu nodeva tavi pavadoņi.

Lielais kosmiskais cikls tuvojas noslēgumam. 2012. gada notikumus uz šīs planētas jau daudzējādā ziņā noformējāt jūs, un tā ir kolektīva realitāte. Taču šo notikumu korekcija turpina iet, un tā turpināsies. Ļoti daudz kas būs atkarīgs no tā, kādā mērā jums izdosies novadīt uz planētu jaunās enerģijas un kādā mērā jums izdosies attīrīt telpu, kura aptver jūs. No tā būs atkarīgs nākamo notikumu maigums, un zemiešiem ir jābūt pateicīgiem visiem Gaismas Darbiniekiem, kas stādā priekš visiem ar pilnu pašatdevi. Es aicinu jūs ņemt vērā apstākli, ka nākošo gadu varbūtīgie notikumi nav galīgi, kaut gan, man jāsaka, ka šo notikumu varbūtība ir noformēta jau apmēram par 70%. Tātad, globāli šie notikumi jau notiek un notiks. 30% orientējoši noteiks nianses. Viss būs atkarīgs no tā, cik cilvēku spēs pamosties un apzināties patieso jēgu tam, kas notiek, apzināties paši sevi un apzināti pieņemt jauno zināšanu par sevi un pasauli, cik lielā mērā viņi būs gatavi pieņemt patiesību, cik lielā mērā viņiem izdosies atbrīvoties no eksistēšanas matērijā ilūzijas, cik lielā mērā viņiem izdosies saprast visu iluzoriskumu vērtībām, kuras viņi kopuši desmitgadēm un gadsimtiem. Lūk, tā arī būs mana atbild tev uz jautājumu, cik reāli ir tie notikumi, kurus tu redzēji un par kuriem runāja šis bērns.

Es gribu pasvītrot atsevišķi, dārgais, ka ir nepieciešams apzināti pieslēgties tam darbam, kuru jūs, vecās un pieredzējušās dvēseles, jau saprotat un apzināties, saprotat patieso jēgu tam, kas notiek. Jums ir nepieciešams pilnīgi apzināti pāriet pie tā darba, kuram jūs esat aicināti un kuram jūs piesaucāt sevi paši vēl līdz iemiesojumam. Laiks, kad jūs varētu atļaut sev attiekties pret to, garām ejot, nenopietni, nepiešķirt tam lielu nozīmi, tas jau paiet. Visiem jūsu spēkiem tagad ir jābūt vērstiem uz to, lai apzināti pārvadītu šurp matērijā ne tikai attīrīšanās enerģijas, bet arī jaunas realitātes radīšanas enerģijas. Tas kļūst ļoti svarīgs un noteicošs. Un tas daudzējādā ziņā noteiks tos iespējamo variantu scenārijus, kuri notiks uz planētas. Jūs jau daudz esat izmanījuši uz to grandiozo notikumu apstākļu mīkstināšanas pusi, kuri eksistē. Taču no cilvēku daudzuma, kuri spēs pieslēgties apzināšanām, kas sāks mainīt savu uztveri un savu attieksmi pret dzīvi, no cilvēku daudzuma, kurus jūs spēsiet pieslēgt tam darbam, kuru veicat jūs, būs atkarīgs ļoti daudz kas.

Tās izmaiņas, kuras notiks, daudzējādā ziņā tiek noteiktas jau ar darba apzināšanos. Jebkurš apzināts darbs ir sekas pilnīgām izmaiņām savā paša pasaules uztverē un savā lomā tajā. Es gribu atgādināt tev, ka nav iepriekš uzrakstītu scenāriju un iepriekš noteiktu notikumu. Jūs patiesi maināt katru dienu, katru minūtes tos scenārijus, kuri risinās. Un jūs maināt kā savas dzīves individuālos scenārijus, tā arī ar kolektīvo apziņu maināt kolektīvos scenārijus. Un tam, lai izmainītu kolektīvo scenāriju, ir nepieciešams savākt pietiekamu skaitu cilvēki, kuri ietekmēs šo kolektīvo scenāriju, un viņiem ir jābūt apzinošiem. Tieši apzināšanās piešķir domas spēku un stipri ietekmē šo kolektīvo scenāriju.

Agrāk informācijā jums jau tika ziņots, ka jums nepieciešams savākt 8-10% skaita no planētas šodienas iedzīvotājiem, lai notiktu vislabākais scenārijs no iespējamajiem – visoptimālākais un minimālākais no kataklizmu izpausmes redzes viedokļa pārejas laikā. Bez jebkādām šaubām, lielos kosmiskos ciklus un tās enerģijas, kuras plānveidīgi ienāk saules sistēmā un uz jūsu planētu, atcelt nav iespējams, un šie lielie cikli jebkurā gadījumā ietekmēs jūs. Taču tas, kā tas notiks konkrēti uz jūsu planētas un jūsu realitātē, pilnībā ir atkarīgs no jums. Tāpēc es gribu tev pasvītrot vēlreiz, ka, ja jums izdosies paātrināt cilvēku sava īstā uzdevuma apzināšanās procesus un cik lielā mērā jums izdosies ietekmēt kaut kāda planētas cilvēku skaita apziņu, būs atkarīgs pats galīgais scenārijs, pēc kura notiks 2012. gada pāreja. Un es aicinu tevi attiekties pret šo informāciju nopietni, tai skaitā pašam aktīvi un apzināti pieslēgties tam darbam, kur veic GD. Katra no jums sirds balss ir ļoti svarīga kopējā plūsmā. Un vārda tiešā nozīmē no katra no jums, kam piemīt grandiozi spēki un iespējas, ir atkarīgs ļoti daudz no tā, kas notiks.

Cik lielā mērā tu attaisno novēlējumus – jānosaka tev personīgi, un tu vari noteikt caur paša sirdi. Tev vienmēr ir jāsalīdzina sava iekšējā sajūta ar to, cik lielā mērā tu attaisno savas paša programmas pašrealizācijā un palīdzībā visiem planētas iedzīvotājiem. Tas, ka patiesos vārdos un apzinoša cilvēka vārdos izpaužas kods, kas palīdz atvērt sirdis, – jā, tas ir. Un šis kods strādā tādā mērā, cik stipra ir tava ticība, cik liela ir tava apzināšanās, cik tu esi patiess un cik tīri ir tavi nodomi. Kodus nes visi vārdi, kuru mēs sakām, kurus izrunājam. Katra skaņa ir kods, un tas, cik izpausts tavā Vārdā dievišķās plūsmas spēks, ir šī koda sava veida frekvence. Un, jo augstāka ir šī koda frekvence, jo augstāka ir tā iedarbība. Tā kā manis augstāk uzskaitītie parametri, kuri nosaka koda frekvenci, un, tātad, arī tā darba efektivitāti, ir pilnībā atkarīgi no tevis un no tā iekšējā stāvokļa, tavas iekšējās apzināšanās, tavas apziņas stāvokļa, kurā tu atrodies, ir atkarīgi no tavu nodomu tīrības un no tava patiesuma. Katrs no jums patiesi ir Dievišķās Mīlestības pārvadītājs caur paša sākotnējās dievišķības izpausmi, un no tā, kādā garīguma un ticības stāvoklī atrodas katrs no jums, tieši ir atkarīgas Dieva iespējas aiznest savu Mīlestību un Vārdu līdz katram cilvēkam. Būt Vārdam un nest Dieva Vārdu matērijā – tā ir liela uzticība, taču arī liela atbildība, nepieciešamība sevis uzturēšanā visaugstākā garīguma un mīlestības pret visu radīto stāvoklī.

ES ESMU JEŠUA
Pieņemts 22.06.2009. Nika
 tulkoja Jānis Oppe