otrdiena, 2012. gada 3. janvāris

Ješua"Par Mīlestību un seksu"



Vai es pareizi saprotu: ja cilvēks patiešām prot Mīlēt, Mīlēt ar Sirdi, prot to dāvināt un dāvanā to saņemt, viņš vairs nepievērš uzmanību tādam jēdzienam kā “grēks no miesiskām baudām”, viņam nav vainas un baiļu sajūtas. Varbūt tā ir spēle – no nešķīstā, varbūt tā ir Mīlestības ilūzija vai, tomēr, Mīlestība var būt tik daudzšķautnaina un plaša, ka pietiek visiem?

Mans dārgais, es zinu, ka šis jautājums ir satraucis tevi vienmēr, tāpēc mēs apspriedīsim arī šo tēmu, neskatoties uz to, ka tā tika apspriesta citos sūtījumos. Vēl jo vairāk tāpēc, ka mīlestības jēdziens ir tik daudzšķautnains.

Tava mīlestība bieži pārgāja no sfēras izpausmei caur sirdi sfērā ar seksuālās enerģijas izmantošanu. Tā ir izveidojies vēsturiski tavā pieredzē, ka tu pagājušajās inkarnācijās bieži izmantoji seksuālo enerģiju apziņas pacelšanai, lai sastrādātu pieredzi seksuālās enerģijas izmantošanā jūsu dievišķības izpausmē, un apziņas atvēršanai, paplašināšanai.

Mīlestība ir daudzšķautnaina, un mīlestību tu vari izteikt jebkurā veidā, un grēcīguma vai NEgrēcīguma jēdzieni – tie daudzējādā ziņā ir izdomāti jēdzieni. Tāpēc, ja tu izmanto seksuālo enerģiju tam, lai paustu mīlestību pret pasauli, paust vēlēšanos paplašināt savu apziņu caur seksuālo enerģiju izmantošanu nav kaut aizliegts vai sodāms. Tā ir tava pieredze, un, tāpat kā visa pieredze, tā ir svarīga. Taču, šeit ir viens neliels BET, kurš ceļas no tava paša iekšējā stāvokļa.

Es runāju par pienākumiem pret taviem tuvajiem cilvēkiem. Es gribu teikt, ka šis jautājums radās tev ne nejauši. Tas nomoka tevi, un tev ir šaubas attiecībā pret to, cik lielā mērā iespējama seksuālās enerģijas izmantošana pie zināmas šo seksuālo enerģiju nevadāmības pakāpes. Kad tu dibini attiecības ar citiem cilvēkiem un tu nosaki šo attiecību ietvarus, tu dibini nopietnas attiecības ar sievieti, kura pastāvīgi ir blakus tev, tu noslēdz sava veida kontraktu ar šī cilvēka dvēseli. Un šeit ir ļoti svarīgi glabāt šo attiecību tīrību. Un jebkurš šī kontrakta pārkāpums ir faktors, kurš grauj šīs attiecības. Ja tev ir kontrakts ar vienu sievieti un tu pie tam padodies kārdinājumam un izmanto mīlestības velti sievietēm ārpus šī kontrakta, tad tajā brīdī notiek graušana attiecībām ar to sievieti, ar kuru tev ir šis iekšējais dvēseļu kontrakts. Vienlaicīgi tās sievietes, kuras ir iesaistītas šajā mīlestības dāvināšanas aplī, viņas arī ir iesaistītas kaut kādos kontraktos dvēseles līmenī ar citiem vīriešiem vai viņām to nav. Taču es gribu teikt, ka šajā brīdī notiek sagraušana arī tajā līmenī.

Es lūdzu ļoti uzmanīgi attiekties pret šo svarīgo savas mīlestības un savas seksualitātes momentu. Es domāju, ka intuīcijas līmenī, savas sirds līmenī tu sajūti šo mīlestības izpausmes divējādību, kura parādās šajā brīdī tev. Tu jūti, ka pats sevis un savas mīlestības dāvināšanas process tādā variantā nes sevī divas puses, viena no kurām ir radīšanas velte, bet otra vienlaicīgi nes graujošo pusi. To ir ļoti svarīgi zināt un ļoti svarīgi ņemt vērā. Tieši no šejienes ceļas ļoti daudz problēmu pēc tam, problēmas tavās savstarpējās attiecībās ar sievieti, ar kuru tev noslēgts kontrakts, un savstarpējās attiecībās visā tavā ģimenes egregorā. Šī sagraušana būs klātesoša, ja tā ir parādījusies. Un agri vai vēlu tas nostrādās. Tieši šīs graujošās sastāvdaļas dēļ laulības pārkāpšana ir nosaukta par vienu no grēkiem. Tāpēc, es domāju, ir vērts padomāt, vai ir vērts pārkāpt kaut kādus garīgus kontraktus, dotus sev un dotus dvēselei, ar kuru noslēgts šis kontrakts.

Dvēseles ir dievišķas un svētas, un kad viena no pusēm pārkāpj jūsu, pēc savas būtības, dievišķu kontraktu, jūs pārkāpjat Dieva radošos likumus un nesat sevī graušanas elementu. Bez jebkādām šaubām, graušanas elements ietekmēs jūsu savstarpējās attiecības un izpausmes, un jebkura graušana izpaudīsies agri vai vēlu dievišķo likumu darbības līmenī. Dievišķie likumi strādā, neskatoties uz personām un mūsu sākotnējiem nodomiem, un uz mūsu it kā patiesām vēlmēm paust mīlestību un paust to jebkurā mums pieejamā veidā. Kādu izvēli izdarīsi tu šajā situācijā, ir atkarīgs tikai no tevis, taču par šo zemūdens akmeni ir vērts atcerēties un ir vērts padomāt.

ES ESMU JEŠUA
Pieņemts 22.06.2009. Nika
 tulkoja Jānis Oppe