pirmdiena, 2014. gada 6. oktobris

5.oktobra diena – Ben enerģija 7


 Rietumu vilnis – Austrumu diena – 7 Ben - Niedre, Mērķtiecība, taisnākais ceļš pie Dieva, ceļš uz mājām, tiešums.

 Septītā diena laika plūsmā ir diena, kura savieno mūs ar Garu, lai jau kopīgiem spēkiem turpinātu ceļu uz mērķi.

Šodien aktīva ir Ben enerģija un tā simbolizē kanālu vai saikni ar Augstāko "Es". Šī saikne mums ir tam, lai mēs komunicētu, saņemtu enerģiju, piepildītos ar garīgo spēku, saņemtu garīgo padomu, nodotu savas vēlēšanās un vēl daudz kam citam, kas mums ir svarīgs.

 Tas nozīmē to, ka šodien ir dubultā pastiprināts mūsu kontakts ar Garu un šodien daudz efektīvāk kā citu dienu, var parunāties un apmainīties ar domām, kā arī izteikt savu gribu - to gribu, kuru gribās piedzīvot.

 Ja vakar bijām modri un vērojām visu, kas notiek mūsu dzīvē, tad caur to visticamāk pamanījām zīmes par to, ko domājam. Šīs zīmes ir tās, kuras palīdz mums saprast, kurp tālāk doties.

 Eb diena ir kā tādas krustceles, kurās apsēžamies padomāt - kur tālāk doties. Ja vakar Eb enerģija mums palīdzēja izprast konkrētas lietas un ieraudzīt tās visās savas dzīves jomās, tad šodien skaidri ieraudzīsim mērķi - kurp tālāk doties.

 Mērķim ir jābūt skaidram un konkrētam, un to var šodien konkretizēt un izkristalizēt komunikācijā ar savu Augstāko "Es". Kad mērķis ir izkristalizējies, tad sava griba, ar pēc iespējas lielāku impulsu, ir jāpadod savam Garam un Visumam, lai šī tēma iekustās. Un caur to šodien jau varam spert pirmos soļus mērķa virzienā - tas ir labākais, ko šodien darīt.

 Lai diena būtu produktīva un izdevusies, mums ir jākomunicē ar Garu, jādomā tikai par savu mērķi un jāvirzās uz to. Mums ir tieši un konkrēti jāizsaka sava griba visās jomās, kuras šodien uzpeld.

Šodien darbojās tāds kā likums - kurš ies pa tiešo bez aiztures un bremzēšanas, tam padosies viss un tas visu šodien paspēs un visu dabūs. Tas, kurš minstināsies, paliks kā vienmēr bešā.

Ja nav skaidrs, kas šodien notiek kādā no situācijām, kā piemēram - uz ceļa, veikalā vai darba vietā. Ja tur notiek drūzmēšanās vai nesaprašanās, tad situācijai ir jāpieiet pa vistiešāko ceļu un jāturpina doties uz mērķi. Ja bankā vai kur citur ir brīvs lodziņš un neviens to neizmanto, tad tik jāiet klāt.

Šodien ir jābūt nedaudz bezkaunīgiem un jāiet visam pa priekšu - visam taisni cauri vai pāri, nedomājot par to, kā tas izskatās vai ko teikt.

 Ja neietekmējam citu brīvo gribu un nedarām citiem tā, kā negribam paši sev lai dara, tad viss ir kārtībā.

Šodien mēs esam kā bultas no loka vai arbaleta! Kā paši sevi uzvilksim no rīta - tā visu dienu lidosim līdz pat vakaram, kamēr viss iespējamais būs paveikts.

 Būsim mērķtiecīgi, izpaudīsim savu gribu visos procesos un iesim tieši uz mērķi - tieši pie Dieva un taisnākajā ceļā uz mājām.

 

Visuma laika un telpas radošā alķīmija