otrdiena, 2014. gada 7. oktobris

Jūsu Dvēseles dziļākās vēlmes - Eņģeļi caur Ann Albers

Jūsu Dvēseles dziļākās vēlmes
04.10.2014 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com/
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …




Ir dziļi jūsu iekšienē, dārgie, vēlmes, kuras jūs baidāties pieļaut – jo jūs nezināt, kā tās īstenot. Dažiem no jums šīs vēlmes ir parādījušās virspusē, taču tanī pašā laikā jūsos sēž arī šaubas vai bailes, ka to nekad nevarēsiet īstenot. Tomēr īstenībā katrs no jums – caur šīm vēlmēm – tiecas iepazīt Dieva Mīlestību. Kaut arī jums varētu izlikties, ka tiecaties iepazīt šo Mīlestību caur ārējiem apstākļiem – īstenībā jūs tiecaties iepazīt Dieva Mīlestību, kas pastāv jūsos pašos.

Tad kādēļ jūsu Sirdī vispār rodas jebkādas vēlmes? Kādēļ jūs sapņojat par piepildījumu karjerā, attiecībās, sapņojat par mērķa sasniegšanu, sapņojat par skaistāku dzīvi – ja jūs visi zināt, ka panākumus nekad nenosaka ārējā pasaule, bet gan jūsu iekšējais stāvoklis? Dārgie, jūs vēlaties dažādas lietas, jo tas vedina jūs uz priekšu. Tas veicina izaugsmi, virzību, un izmaiņas jūsu dzīvē. Tas rada ticību savai pašvērtībai daudz vairāk, tas izsauc sava iekšējā spēka apzināšanos daudz skaidrāk, un vairo ticību Mīlestībai, kas dzīvo jūsu iekšienē. Kad jūs panākat šādas iekšējas izmaiņas – jūsu ārējās vēlmes, saskaņā ar Visuma rezonējošo dabu, tiek piepildītas – bieži vien daudz labāk, nekā bijāt cerējuši.

Tātad – atzīstiet paši savus Sapņus. Atzīstiet šaubas un bailes, kas jūs nomāc. Atzīstiet, ka vēlaties Debesu palīdzību – jūsu ticības, jūsu pašvērtības un jūsu iekšējā spēka stiprināšanai. Koncentrējiet uzmanību uz saviem pozitīvajiem un brīnišķīgajiem Sapņiem. Tad, dārgie nāks arī reāla palīdzība, tāda palīdzība, kura dziļi iesakņojas jūsos, un ļauj jums zināt un sajust savas Dvēseles būtību un Dieva Mīlestību – ārējo un iekšējo.

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?sort=date&f_tid=5494470