piektdiena, 2014. gada 17. oktobris

UNIKĀLS KURSS, KĀ DABĪGĀ CEĻĀ ATJAUNOT REDZI, VADA VLADIMIRS ŽDANOVS


18.-24. novembrī. UNIKĀLS KURSS, KĀ DABĪGĀ CEĻĀ ATJAUNOT REDZI, VADA VLADIMIRS ŽDANOVS

Ja Jums ir problēmas ar redzi, tas nenozīmē, ka Jums ar to būtu jāsamierinās, un jānēsā brilles. Jā, brilles Jums palīdzēs šodien, bet ar laiku redze tikai pasliktināsies. Problēma ir tur, ka redze ir atkarīga no acs-kustīgajiem muskuļiem (garenie, šķērseniskie). Kā tikai Jūs uzvelkat brilles, Jūsu acu muskuļi pārstāj darboties.


Tuvredzības, tālredzības, šķielēšanas un astigmātisma galvenā problēma – tā ir traucēta acu muskuļu darbība ( tie pavisam ir seši). No tā izriet, ka praktiski jebkurš cilvēks var pilnībā atjaunot redzi ar acu vingrinājumu palīdzību. Vingrinājmi ir vienkārši, bet patiešām efektīvi. Ko šodien piedāvā mūsdienu oftalmoloģija? Tā būtība ir bezspēcīga, jo piedāvā tikai brilles (vai vēl sliktāk, acu operāciju).


Redzes atjaunošanas kurss, kuru piedāvā Vladimirs Georgevičš Ždanovs, kurš balstīts uz amerikāņu oftalmologa U.G.Beitsa izstrādēm. Ārsts Beits uzskatīja, ka ziemeļamerikas indiāņu fenomenālā asredzība nav ģenētiska īpatnība, bet izstrādājās agrā jaunībā, ar vienkāršu vingrinājumu palīdzību. Viņš saprata šo vingrinājumu būtību, kā profesors-oftalmologs izpētīja tos, un izstrādāja savu metodi. Iegūtās sistēmas efektivitāti ir pierādījis pats Beits, kā arī viņa daudzie sekotāji un skolēni.


Šinī kursā tāpat tiks pielietota G.A.Šičko – pazīstama filozofa, psihologa, bioloģijas zinātņu kandidāta korektīvās metodes, kā arī profesora Ždanova personīgās iestrādes.


PASNIEDZĒJS: Vladimirs Georgevičs Ždanovs: profesors, starptautiskās psihoanalītiķu asociācijas prezidents


Vladimirs Georgevičš Ždanovs (Krievija, Novosibirska) – Krievijas sabiedriskais darbinieks, Savienības “Cīņa par tautas atturību” priekšsēdētājs, popularizē nemedicīnisko metodi, kā atbrīvoties no kaitīgiem ieradumiem (alkohola lietošana, smēķēšana), kā arī metodi,kā dabīgā ceļā ( tātad nemedicīniski) atjaunot redzi ( briļļu nēsāšanu V.G.Ždanovs tāpat pieskaita pie kaitīgajiem ieradumiem). Ir viens no autoriem projektam “ Kopīga lieta” – sociālais projekts, kuru izstrādājusi Baznīcas-sabiedriskā padome RF, kura virzīta cīņai par Krievijas skaidrību.


Profesoram Ždanovam ir piešķirta EAEN I.I.Mečņikova zelta medaļa “Par ieguldījumu nācijas veselības stiprināšanā”, kā arī Paula Erliha EAEN medaļa.


NORISES LAIKS: Ievadlekcija notiks 18. novembrī plkst.18.00, adrese: Skolas iela 6, Rīga, samaksa - ziedojums.




Pamatkurss: no 19. līdz 24. novembrī plkst.18.00-21.00
CENA: 150 Eur, nestrādājošiem pensionāriem - 100 Eur
Ja esat veicis iepriekšēju reģistrāciju un apmaksu līdz 10. novembrim, cena - 120 Eur
Apmaksu veiciet uz mūsu norēķinu kontu, ar atzīmi “V. Ždanova programma”
"RADUGA 2005", Nr. 40008094254
Banka: Swedbanka AS
SWIFT: HABALV22
Norēķinu konts: LV90HABA0551032164858


 

Nodarbības notiek krievu valodā


Mēs ļoti priecāsimies, ja mūsu programmas būs Jūs ieintresējušas un ceram būt Jums noderīgi.

Plašāku informāciju Jūs atradīsiet mājas lapā
www.raduga2005.lv un www. radugamira.org
Draugiem.lv
http://www.draugiem.lv/gacraduga2005/
Facebook https://www.facebook.com/radugamira

Mēs vēlam visiem laimi.
Ar cieņu un pateicību
‘Garīgās attīstības cents RADUGA 2005’