svētdiena, 2014. gada 12. oktobris

Par saslimšanu "vēzis"- viroterapiju un RIGVIR



No SvetLana Sīle
***
RIGVIR preperāts savu aizsākumu guvis profesores Ainas Mucinieces un tās zinātnieku komandas darbībā 1968. gadā, un profesore šim pētījumam ir veltījusi savas dzīves 40 gadus. Nosaukuma ideja nāk no vārdu salikuma "Rīgas vīruss", jo preparāta sastāvā ir dzīvu šūnu vīruss, kas pagaidām ir vienīgais pasaulē tāda veida dabiski radīts vīruss, tas ir, nav ģenētiski modificēts produkts.Rigvir vīruss ticis "apmācīts" atpazīt un likvidēt vēža šūnas 60 gadu garumā un ir pārliecinoši rezultāti melanomas ārstniecībā.

Akcents tiek likts uz šo konkrēto diagnozi, jo tā satur neapgāžamus pierādījumus,bet RIGVIR TIEK IETEIKTS arī CITU VĒŽA LOKĀCIJU GADĪJUMOS,un GALVENOKĀRT - METASTĀŽU LOKALIZĒŠANĀ,kā arī ĪMUNSISTĒMAS STIPRINĀŠANAI. RIGVIR ir organismu saudzējošs preperāts, salīdzinot ar ķīmijas un staru terapiju,kurā tiek ietekmētas arī organisma veselās šūnas. Savukārt,RIGVIR atrod vēža šūnu,iemiesojas tajā un iznīcina to, neietekmējot blakus esošās veselās šūnas. Protams, nekas nav unikāls,salīdzinājumā ar veselu organismu, taču, ja jāizvēlas mazāk drastiskas metodes atveseļošanās procesā, vīroterapija varētu sevi attaisnot tuvākajā nākotnē... Kā jau zināms, farmakoloģijas kompānijām pasaulē nav izdevīgi tāda preparāta nonākšana pasaules tirgū. Pretvēža līdzekļu nonākšana masās tikusi "apkarota" visā pasaulē ne vienu reizi vien, pat nonākot līdz mistiskām personu nāvēm un pazušanām...Tas vien liecina, ka vēža ķīmiskie ārstniecības preparāti ienes milzīgus finansiālos ienākumus farmācijas biznesā. Ne velti tas ir viens no ienesīgākajiem biznesa veidiem pasaulē,turoties līdzi pat enerģijas resursu apguves biznesam....

Un vienīgais veids, kā beigt uzturēt sistēmas ratu, IR SĀKT APZINĀTIES PAŠIEM SAVU VARU PĀR SAVĀM DZĪVĒM, tas ir, APZINĀT SAVU PAŠA IETEKMI un ATBILDĪBU PAR REALITĀTI, tas ir, tai skaitā SLIMĪBU, kuru paši sev radām.........KĀ???? Ar domām,kuras domājam, emocijām, kuras jūtam vai citkārt ignorējam un pat apspiežam... Līdz ar to mums jāsāk apjaust, ka VISU !!!!!!!! SLIMĪBU CĒLOŅI MEKLĒJAMI PSIHOEMOCIONĀLAJĀ PIRMSSĀKUMĀ !ENERĢIJAS NEZŪDAMĪBAS LIKUMS VĒL NAV ATCELTS......Viss,kas kādreiz aizturēts, noliegts,ignorēts, transformējas enerģētiskajās blokādēs un manifestējas kā fiziska kaite,attiecīgi vēršoties pret mums pašiem...VĒZIS IR TIEŠI ŠĀDAS PSIHOEMOCIONĀLĀS ATBILDES REAKCIJAS UZ SEVI UN VIDI ATBILDES REAKCIJA !!!!!!!

Un šis tiešām ir apvērsums cilvēka domāšanā, kas paaudžu paaudzēs tikusi veidota uz upura domāšanas un attiecīgi radušos pārliecību bāzes, ka dzīve rodas un pastāv kaut kur ārpus mums !!! NĒ...DZĪVE IR ATBILDE UZ TO, KO MĒS DOMĀJAM, JŪTAM un kam TICAM !!!! ! Darbam ar sevi procesa atslēgas vārds ir GODĪGUMS PRET SEVI !!!! Neko sev neslēpjot un neizskaistinot,bet pieņemot VISU kā ir !!!!!! Mirklī, kad tiek panākts emocionālais izlīgums ar dzīvi, ietājas remisijas fāze,tas ir, kaite ne samazinās,bet ne arī pastiprinās...Mirklī, kad tiek gūta pozitīva atziņa no kādas sāpīgas pieredzes pagātnē, JO TIEŠI NEATLAISTA PAGĀTNE IR IEMESLS SASLIMŠANAI , saslimšana sāk atkāpties, jo tai vairs nav informatīvā funkcija !!!!!!!! JEBKURA SASLIMŠANA IR ZIŅNESIS MŪSU APZIŅAI !!!!!!!! TĀ INFORMĒ, KA GŪTĀS ATTIEKSMES IR MALDĪGAS UN TRAUCĒ PERSONĪGAJAI ATTĪSTĪBAI !!!!! Vispirms šo funkciju pilda emocijas un jūtas,bet tā kā tās tiek ignorētas, process virzās tālāk uz kādu attiecīgu saslimšanu...JO KĀ CITĀDĀK PIEVĒRST MŪSU UZMANĪBU DZĪVEI ŠEIT un TAGAD????? Sāpes mēs beidzot nevaram ignorēt un tad piespiedu kārtā nākas aizdomāties.....

Šobrīd arvien vairāk pasaulē cilvēki sāk meklēt un lietot alternatīvās medicīnas iespējas,kas pragmatiskajam prātam šķiet neiespējami,bet dziedniecības jeb izveseļošanās būtība slēpjas darbā ar cilvēka acīm neredzamo ķermeņa aspektu - enerģiju, bet tā, kā jau iepriekš tika minēts, veidojas no domām, emocijā, attieksmēm, pārliecībām, kas kopumā veido uzskatu sistēmu!!!! Lūk, uzskatu sistēma arī ir tas prāta radīts formāts, kas veido mūsu dzīves !!!! Pārskatot un attiecīgi mainot savu domāšanu un tās paradumus, mēs būtiski transformējam savas dzīves !!! Kā fiziskais process tas ir, uztura ,aktivitāšu un paradumu maiņa !!! JA MŪSU PRĀTS VAR RADĪT MUMS SASLIMŠANAS, TAD TAS VAR ARĪ SEKMĒT IZVESEĻOŠANOS !!! Tātad, darbs ar apspiestu emociju, jūtu, attieksmju un pārliecību apzināšanu ir atslēga uz izveseļošanos, kur kā papildus līdzeklis var tikt pielietotas medicīnas iespējas. Citiem vārdiem sakot, medicīna ir papildlīdzeklis akūtās situācijās,bez tās nu tiešām nekā, bet tas jau ir galējs process kā rezultāts sevis ignorēšanai ilgstošā laika posmā,un tas,savukārt, ir pamatots iemesls radikālām pārmaiņām.... Medicīna netiek noliegta, taču tās primārā nozīme nākotnē sāks pārvērsties sekundārajā ar to mirkli, kad tiks apzināts PAŠA CILVĒKA NEIZSMEĻAMAIS GARĪGAIS POTENCIĀLS ! Un medicīna ieņems profilaktisku ievirzi. Šobrīd tā bāzējas uz cīņu ar sekām un neviz uz cēloņu apzināšanu !!!! ESIET SVEIKI un VESELI !

*******************
Paldies, Svetiņ!https://www.draugiem.lv/#/user/608469/blog/?p=12481796