pirmdiena, 2014. gada 6. oktobris

4.oktobra diena – Eb enerģija 6


Šodien Eb diena - kopības spēks, garīgais ceļš, mehāniskais pulkstenis.

 Lai šo dienu izmantotu produktīvi, mums ir jābūt “šeit un tagad”, jāvēro vides zīmes un impulsi - ko tā dod. Jābūt kopā ar savējiem domu biedriem un jāsajūt, kāds ir mūsu katra ceļš.

Šodien ir svarīgi apzināties savu ceļu, iet savu ceļu un nenoiet no tā. Būsim “šeit un tagad”, lai spētu ieraudzīt tās ceļazīmes, kuras ved uz savu ceļu, būsim “šeit un tagad”, lai sadzirdētu sev tuvos, kuri, visticamāk, neapzināti virzīs mūs uz sava ceļa, ja esam no tā nogājuši.

 Eb dienas Latvijā vienmēr bijušas nozīmīgas - tās ir Latvijas materiālās stabilitātes dienas. Arī nosacītu brīvību, drīzāk izstāšanos no PSRS, panācām ar šīs enerģijas palīdzību. Par brīvību gan to nevar nosaukt, taču par soli uz brīvību gan.

Šodien ir vēlēšanas - nozīmīgs moments politiķiem un politikai, savā ziņā arī ekonomikai. Taču šīs dienas gan pēc astroloģijas, gan pēc Saules kalendāra un mēness fāzēm, ir ļoti nozīmīgas mūsu dzīvē.

Rīt pēc Saules kalendāra ir gan trīspadsmit dienu vidējā diena, kura nosaka mūsu dzīves tālāko virzību, gan pēc trejdeviņu cikla vidējā diena. Vidējā ir augstākā diena - tā ir kā kalna galotne, piramīdas spice - kad esam vistuvāk Dievam. Tā ir vieta, kur Laima mūsu likteni ievirza vai novirza uz vēlamo pusi, atkarībā no mūsu ģenerētajām domām.

 Pēc mēness fāzēm tuvojas pilnmēness un aptumsums, kas nozīmē to, ka mēness ir gan visaktīvākais, gan uz mirkli kļūs pasīvs. Kas nozīmē to, ka mūsu zemapziņā tiks veiktas korekcijas. Un tas viss sakrīt ar Latvijas vēlēšanām. Sanāk gan fiziskā, gan enerģētiskā plānā šis brīdis ir tam, lai izvēlētos - pa kuru ceļu tālāk iet.

Šodien esam krustcelēs un priekšā mums ir izvēle - pa kuru ceļu iet. Šo izvēli varam izdarīt visādi – protams, arī ejot uz vēlēšanām un balsojot par mazāko ļaunumu. Taču mums katram ir iespējas šobrīd radīt jauno Latviju, jo mēs visi esam radītāji un tie, kas to apzinās, tiem ir ļoti liela ietekme pār pasaulē notiekošo. Ja apzināmies, ka esam radītāji, tad varam dot attīstībai to virzienu, pa kuru gribam iet. Ja apzināmies, ka esam radītāji, tad apzināmies, ka mūsu domām ir liels spēks un ka piepildās tas, ko domājam un tas, ko radām.

 Tāpēc šodien un rīt - aicinām izdarīt savas vēlēšanas Dieva, Laimas un Visuma priekšā. Aicinām izteikt savu gribu, savas vēlēšanās Visumam. To var izdarīt padomājot par to, kādu dzīvi no sirds vēlamies. To var izdarīt parunājot ar domu biedriem par to, kādu dzīvi gribās. Nevis aplejot citus ar mēsliem un savām domām, nevis kultivējot negācijas, bet tieši apzināti ar savām domām radot.

 Mūsuprāt, visefektīvākais būtu uzrakstīt uz lapas visu to, ko vēlamies un visu tā, kā vēlamies. Nevis skatīties ko piedāvā mums sistēma un politiķi, bet ieklausīties savā sirdī un sajust to- kā vēlamies. Visas savas domas un sajūtas uzrakstīt uz lapas. Tādu kā programmu Visumam -kas jāizdara un kas jāsakārto, ko gribam, neņemot vērā to, kas notiek TV, mēdijos un Saeimā.

Ta kā šajā vilnī radošajā pakāpienā ir Chuwen enerģija, tad uz brīdi ļaujam sev kā bērniem pasapņot, radīt savu utopiju, savu paradīzi Zemes virsū un uzrakstīt to uz lapas. Uzrakstīt uz lapas to, kā izskatās paradīze Zemes virsū. Kādi cilvēki mums ir apkārt, kāda ir valsts vai šīs vietas administrācija, kura padara cilvēkus vienotus, kāda ir daba, kāda ir vide, izglītība, utt.. Tādu kā savu priekšvēlēšanu programmiņu.

 Nevis ņemsim to, ko piedāvā politiķi, bet izteiksim Visumam to, ko mēs gribam, lai dara Dieviņš, Laima, Māra. Un arī, protams, politiķi, kuriem vairāk jābūt kā administratoriem, nevis valdniekiem. Līdzīgi kā skaistumkopšanas salonā vai birojā administrators zina par visiem - ko kurš dara un cik kurš aizņemts vai brīvs, utt.. Tādiem, mūsuprāt, ir jābūt politiķiem - kā administratoriem, kuri spēj sadalīt resursus un darba spēku tā, lai viss notiek harmoniski.

 Uzrakstīsim visas savas vēlmes, visu savu gribu uz lapas. Pierakstīsim pilnīgi visu, kas nāk prātā, kas jāmaina, ko gribās savādāk un kā, mūsuprāt, būtu labāk. Domāsim un rakstīsim ar domu, ka pilnīgi viss ir iespējams un nav nekā neiespējama, un kad viss būs sarakstīts - tad šodien vai jau rīt, atkarībā no tā, cik daudz jāraksta:), sadedzināsim šo lapu ar domu - LAI TOP! Lai top mana griba manā dzīvē! Un tad jau atliks tikai paļauties un turpināt virzīties nu jau pa citu likteņa zaru, pa citu likteņa ceļu uz to vietu un laiku, kur tas viss varēs materializēties.

 Būsim “šeit un tagad”, lai izdarītu secinājumus un izdarītu izvēli savā dzīvē - par to, ko vēlamies, par to, ko gribam piedzīvot.

 

 Lai top mūsu ikkatra domas un velēšanās.
 Lai šīs dienas - Dievs, Māra un Laima stāv katram no mums klāt.

 

Visuma laika un telpas radošā alķīmija
https://www.facebook.com/maijulaikapavedieni