piektdiena, 2014. gada 24. oktobris

23/24. Oktobra Saules Aptumsums Skorpionā

23/24. Oktobra Saules Aptumsums Skorpionā.
Venēras un Pallādas [Atēnas] savienojums
21.10.2014 … caur Sarah Varcas
http://spiritlibrary.com/sarah-varcas/23
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …



Dievišķo Tumsu šķērsojot


Saules Aptumsums, kurā iesaistās planēta Venēra no vienas puses un asteroīds Pallāda no otras puses, notiks 23/24. Oktobra pusnaktī Skorpionā. Šis Aptumsums izskatās diezgan paradoksāls, par cik tas nozīmē atbilžu meklēšanu, pastiprināti pievēršoties iekšienei, piespiežot mūs paskatīties uz to, kas atrodas ZEM mūsu dzīves attīrītās virskārtas, lai mēs varētu ieraudzīt Patiesību daudz dziļāk un izsmeļošāk, taču tas tiek darīts tā, lai šī ielūkošanās savā iekšienē būtu – patīkama nevis biedējoša, radoši produktīva nevis graujoši konfrontējoša.  Lai ko arī mums nāksies atrast šī Saules Aptumsuma ēnas pusē – mēs šos atklājumus varēsim izdarīt bez paššaustīšanas vai esošo panākumu apšaubīšanas. Un tādejādi – šis Aptumsums nāks mums kā Dāvana – pat ja tiešā veidā tas modinās mūs uz tumšāko un satraucošāko tendenču ieraudzīšanu sevī.


Kā jau minēju, asteroīds Pallāda ir saistīts ar šo Aptumsumu. Viņa [Pallāda; Atēna] ir cīnītāju karaliene un taisnīguma noteicēja. Viņa cīnās par līdztiesību un aizstāv balansu. Viņa vadās no Veseluma nevis no polaritātēm, vadās no Godīguma nevis no bijības pret kļūdainu, taču vispārpieņemtu kārtību. Pallāda Skorpionā atgādina mums, ka mums katram ir savas ēnas puses, kur tumsas rēgiem patverties, taču viņa zina, ka tieši tur ir vieta mūsu jaunradei, un avots mūsu visdziļākajam Viedumam. Atstāt to novārtā – tas vienkārši nozīmētu palikt pusmiega stāvoklī, ‘ne ceptam ne vārītam’, apmēram kā neskaidri burkšķošs radio, kad tas nav precīzi noregulēts uz vajadzīgo staciju. Pallādas iesaistīšanās šinī Aptumsumā dos asumu mūsu Iekšējam Redzējumam un drosmi šo redzējumu pielietot. Viņa neskurināsies ledaini saltā nenovīdībā, ieraugot mūsu iekšējās ēnas puses. Viņa vienkārši raudzīsies uz to, ko atradīs, zinās par to, pieņems to, un atzīs – ka tā ir daļa no lielāka Veseluma, kurš ir gana liels, lai ietvertu sevī visas šīs lietas, pats nesadrupdams gabalos no šī paradoksa smaguma. Viņa zinās, ka sāpes slēpj Radošumu, traumas slēpj Atdzimšanu, un dusmas slēpj Integritāti. Viņa Mīlēs visus šos mūsu aspektus. Tie ir viņas degviela ceļojumam uz Pilnību un Sākotnējo Dabiskumu. Bez tiem mēs vispār nebūtu šeit.


Kamēr Pallāda rosinās mūs ieiet savas iekšējās pasaules labirintos, Venēra garantēs mums, ka šis iekšējais ceļojums tik un tā var būt komfortabls – neatkarīgi no tā, ko mēs tur atradīsim. Ja mēs esam bijuši tendēti parasti izvairīties no saviem pārbaudes eksāmeniem, ja savu bēdu, baiļu, dusmu, sāpju atzīšana mums ir kas jauns – Venēra sniegs tagad mums savu roku, un iedrošinās mūs to darīt, jo mēs esam drošībā viņas kompānijā. Venēra Skorpionā zina šos mūsu līmeņus, un mīl dzīvi arī tur. Viņa ir izbaudījusi gan ēnu spēli Gaismā, gan trīsas no nezināmā, gan tumsas pasaules aso izjūtu un aizliegto kaislību vilinājumu, kur drošība satiekas ar risku, un pārspēj to. Viņa ir vērtīgākais draugs mums tagad, vadot mūs cauri tumsai ar zinošu smaidu, un ar noteiktu, bet vieglu gaitu. Te nav no kā bīties, viņa čukst, pat tad, kad nodzisis pēdējais stariņš, kurš apgaismoja tavu ceļu. Drošībā, starp Venēru un Pallādu, mēs atrodamies Svētās Sievišķās enerģijas skāvienos, ko Dievišķā Māte pauž caur savām daudzajām sejām. Šinī Aptumsumā mēs satiksim destruktīvo Kali seju,  Guaņ Iņ līdzcietību, Mātes Marijas tīrību,  un Magdalēnas pašnoteikšanos. Līdzīgi kā Saules Gaisma atļaujas iebrist Mēnes Tumsā – mēs varam dot sev iespēju izpeldēties šinīs zemākajās pasaulēs, kā siltā vannā, tīkamā un aicinošā, ļaujot sev relaksēties, atlaist un saņemt.


Tā debesu ķermeņi sastājas, lai iezīmētu brīdi, kad Melnā Mēness Lilith partnerība ar Jupiteru Lauvā, pārtop Gaismas un Tumsas laulībā, no kuras piedzims Pilnība. Tie nevar viens bez otra, bet tomēr tik bieži – vislielākais bloks, lai dzīvotu pilnīgi un neviltoti – ir bailes, ka tas varētu būt mums Tumsas sagādāts. Šis Aptumsums aicinās mūs atteikties no bailēm, un piedāvās dziļākas zināšanas par VISU, Kas Mēs Esam, piedāvās atzīt mūsu emociju un vēlmju spēku, kas ir pašas mūsu būtības dabā. Tas aicinās mūs pavērot un ieklausīties, lai iejustos Tumsā, un lai saprastu – ka tā ir mūsu pašu, nevis atstumt to kā tādu kontrabandistu, kas ielauzies, lai apdraudētu mūsu tīrību un mieru. Tumsa nevar Gaismu sagraut, tā var to radīt, un dot viņai formu. Tāpat kā Saule aptumst, izveidojoties atbilstošiem nosacījumiem – arī mēs varam pagriezties prom no Gaismas, lai aplūkotu savas ēnas puses. Ja mēs to izdarīsim – Gaisma atgriezīsies, un mēs varēsim ieraudzīt visu šeit ar jaunām acīm un skaidru Sirdi, zinot, ka Gaisma un Tumsa, Pareizais un Nepareizais, Labais un Sliktais galu galā viss tas sakausējas VIENĀ, kas ir VISS no tā, bet nav ar vārdiem aprakstāms un prātam aptverams. 

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5515938