piektdiena, 2014. gada 24. oktobris

23.oktobrī


23.oktobrī, tas ir šodien...

Uranija - astroloģija, ezotērika un zinātne



Saule plkst. 14:57 ieiet Skorpiona zīmē, bet Venēra savukārt plkst.23:52 arī ieies Skorpina zīmē.

Skorpions sevī ietver nāvi un atdzimšanu. Kā Fēnikss, kas atdzimst no pelniem. Pati Saule debesīs saka, ka ir pienācis laiks, kad var atbrīvoties no visa liekā un pacietīgi ieviest kaut ko pavisam jaunu savā dzīvē. Tāpēc ļoti būtiski pievērst uzmanību tiem politiskajiem spēkiem, kuri cenšas ieviest pavisam jaunu attīstības ceļu dzīvē, nevis tiem, kuri par katru cenu centīsies visu ārdīt un graut. Skorpiona laikā tieši ūdens procedūras labi palīdz organismam atveseļoties. Esam dzirdējuši teicienu, ka visas slimības nāk no nerviem, nu lūk - tieši Skorpina periodā labi palīdz hipnoterapijas, psihoterapijas seansi, ar mērķi atbrīvoties no pagātnes sārņiem, kuri neļauj dzīvot tagadnē.

Venēras ieiešana Skorpinā - rada situācijas, kad milas kaislības var būt pat ļoti dziļas. Tiks akcentēta tieši intīmā dzīves puse. Skorpiona enerģētika mīlai piešķir liktenīgumu, te nekas nebūs virspusējs, tieši otrādi - pastiprināsies privātīpašnieciskums, aizdomīgums un arī greizsirdība. Skorpionam tuva tēma ir arī vara - nu lūk, Venērai Skorpionā ļoti patik naudiņa, it īpaši tā naudiņa, kura guļ svešā kabatā vai teiksim bankā. Tieši naudas varai šajā mēnesī būs milzīga priekšrocība. Simpātiskāks liksies tas, kuram ir nauda un vara. Sievietes savu pievilcīgumu izmantos savtīgos nolūkos.

Tomēr Venērai Skoprpiona zīmē ir kāda visnotaļ raksturīga īpašība - kā pieķeršanās mīlas objektam un tā ir patiesa un visai dziļa un uz visiem laikiem. Emocionāli kritiskos brīžos šajā mēnesī var tikt zaudēta paškontrole - ispējama vardarbība un ļoti smagas scēnas. Ekstrasensi un zīlnieki šajā laikā tiks vairāk pieprasīti.

No 7.11.2014 līdz 12.11.2014 Venērai spriedze ar Jupiteru, kas rada finansiāliem projektiem milzīgus papildus tēriņus. Nauda tiks tērēta lieliem pirkumiem, svētku un prezentāciju organizēšanai. Ļoti gribēesies kādu kārumu. Apetīte "zvērīga". Būs grūti ievērot diētas un normas.

No 8.11.2014  līdz 18.11.2014 Venēra konjukcijā ar Saturnu rada taupības ieviešanas/ievērošanas pasākumus. Saprāts valdīs pār jūtām.

No 19.11.2014  līdz 22.11.2014 Venērai spriedze ar Neptūnu rada vilšanās situācijas attiecībās, melus, krāpšanu un intrigas. Saslimšana ar venēriskām slimībām,kā arī  infekcijas slimību saasinājums. Būs izteikta cīņa starp veselo saprātu un emocijām. Nepiepildītas cerības. Finansiālā afēra. Jaunu attiecību uzsākšanai ārkārtīgi nepateicīgs laiks. Neticiet solījumiem.

Lai sokas labajos darbiņos.