sestdiena, 2014. gada 25. oktobris

Ben – Kawak - Chikchan vilnis = trīspadsmit dienu vilnis


Ir sācies jauns trīspadsmit dienu vilnis, jauns trīspadsmit dienu scenārijs, kura autors ir Ben enerģija, kura ved taisnā ceļā uz mērķi.

Šajā vilnī viss ir atkarīgs tikai no mums pašiem - no tā, cik spēcīgi gribam sasniegt savu mērķi, cik labi pārvarēsim savas bailes iet caur pretestību un no tā, cik spēsim noticēt savām sajūtām.

Šajā vilnī ir skaidri jāzina mērķis, kuru gribās iedzīvināt. Ja skaidri zinām, ko gribam,... tad jāpārvar bailes no apkārtējo vērtējuma un domām, jāpārvar bailes, ka var neizdoties un ka var kaut ko nesasniegt vai kļūdīties, un bezbailīgi jāiet cauri tam, ko dzīve mums dod.

Ja pārvaram bailes, tad ir jāsajūt - kas tieši ir jādara, lai šo mērķi sasniegtu.
Šajā vilnī svarīga ir griba un ticība savai intuīcijai, jo tikai intuīcija būs tā, kura varēs aizvest pie rezultāta.


Stabilitāti šajā vilnī mums dos spēja būt “šeit un tagad”, modri vērot visu, kas notiek un paļaušanās, ka Dievs palīdzēs un aizvedīs pie rezultāta.

Šajā vilnī mūs pilnveidos caur komunikāciju - būs jāatbrīvojas no visa liekā un traucējošā caur objektivitātes prizmu! Taču visvairāk vide vērsīs uzmanību uz mūsu bailēm! Mums ir jābūt pilnīgi brīviem, lai Gars mūs var caur vides impulsiem tiešā ceļā vest pie rezultāta.

Lai šajā vilnī mēs spētu iedzīvināt savu mērķi un sasniegt to, mums ir jāpaļaujas uz sajūtām, skaidri jāzina tas, ko gribam un jātransformē viss, kas mums nepatīk uz to, kas patīk caur sajūtām un emocijām - atsakoties no tā, ko negribas un ieliekot visu enerģiju tajā, ko patiesi no sirds gribas tajā, uz ko ejam.

Piemēram - tiek celtas elektrības cenas un es visas dusmas, neapmierinātību, niknumu par to, ka tā notiek, ielieku tajā - Lai top brīva enerģija, kura mums visiem pienākas par velti un atsakos no tā, ka manā realitātē enerģija vispār kaut ko maksā.
Ja spēsim apgriezt situācijas otrādi, tad noteikti nonāksim pie mērķa un spēsim to iedzīvināt savā dzīvē.

Šajā vilnī ir jāiemācās visu nevajadzīgo transformēt vajadzīgajā un dzīvē viss mainīsies uz to, ko esam gribējuši sasniegt un saņemt.



Visuma laika un telpas radošā alķīmija
https://www.facebook.com/maijulaikapavedieni