otrdiena, 2014. gada 7. oktobris

Ko zinātne saka par dikšu?



Vācijas, Šveices, Dānijas, Krievijas un ASV zinātnieki vērtēja dikšas* elektromagnētiskā impulsa radīto iedarbību uz smadzenēm.

Zinātnieki noteica, ka 30 sekunžu ilga dikšas pārvade aktivizē smadzeņu pieres daļas daivas, kā arī smadzeņu stumbru un smadzeņu sistēma un darbība kļūst klusa un līdzsvarota. Šie rezultāti sakrīt ar tiem, ko Pensilvānijas universitātē veica Tibetas mūkiem, kuri tika pārbaudīti pēc ilgas un garas meditācijas. Tie uzrādīja tādus pašus rezultātus.

Turklāt dikšas ietekme un sekas summējas. Kamēr notiek dikšas saņemšana tikmēr notiek arī līdzsvarotas pārmaiņas cilvēka smadzenēs.
Prinstonas universitātē ir radīta laboratorija un izveidota darba grupa, kas pēta un novēro Dikšas procesu Vienotības universitātes kopmītnēs mītošajiem studentiem.

Dikša rada izmaiņas smadzeņu darbībā. Tās iedarbība uzkrājas un ietekmē dikšu saņemošu cilvēku: tā fizisko veselību, enerģētisko lauku, attiecības, radošumu, uzņēmējdarbību, kā arī saistību un piederību reliģijai, attiecības ar sabiedrību un visas planētas dzīvi kopumā.



Dikša*- Dievišķās enerģijas translējums/sūtījums cilvēkam. Dikšas devējs (īpaši sagatavots un iniciēts cilvēks), uzliekot saņēmējam rokas uz galvas, nodod Dievišķās enerģijas dāvinājumu, kas saņēmējam ļauj paplašināt apziņu, uzsāk vai veicina tālāku garīgo attīstību, palīdz atbrīvoties no vecajiem uzskatiem, gatavojot cilvēkus dzīvei jaunajā Zelta laikmetā.