pirmdiena, 2014. gada 6. oktobris

6.oktobra diena - Ix enerģija 8


2014.gada 06.oktobris!
 Rietumu vilnis – Ziemeļu diena 8Ix - Baltais burvis, Jaguārs, Lūsis, Pilnveidošanās un prasmju slīpēšana.

 Astotā diena laika plūsmā ir diena, kura parāda to, kas šajā vilnī mums dod garīgo stabilitāti. Tā ir diena, kad mums pašiem pietiek ar sevi un mēs iegūstam harmoniju…

Ja šajā vilnī mums šī garīgā stabilitāte ir pazudusi, tad ir jāskatās, kādus impulsus esam atvairījuši uz pilnveidošanos. Jo tieši pilnveidošanās ir tā, kas šajā vilnī dod šo garīgo stabilitāti.
 Ix ir enerģija, kura visu paceļ jaunā kvalitātē. Ja mēs tam pretojamies, mūsu stabilitāte sabrūk un mēs paši arī.


Šī diena būs pilnveidojoša un, iespējams, nāksies iet cauri situācijām, kuras radīs lielu berzi. Tajā brīdī mums ir jāapzinās, ka esam milzīgs kristāls, kurš tiek uzspodrināts caur šo berzi.

 Ix parasti rada sajūtu, ka esi starp diviem dzirnakmeņiem, kuri cenšas visu sasmalcināt un pacelt vibrācijās. Tā šis Ix mūs ietekmē - ja paši ar prieku neejam cauri šim procesam, tad tas kļūst gana skarbs priekš mums.


 Pilnveidošanās ir līdzīga kā iekļūšana atvarā - tas velk iekšā un kamēr mēs pretojamies, nekas nenotiek, taču tiklīdz palaižam visu vaļā - tā atvars pats izmet virspusē. Tāpat arī šī Ix enerģija - tā ievelk mūs situācijā un ja mēs ļaujamies, tad ātri vien izslīdam tai cauri un atbrīvojamies no liekā caur šo procesu.

 Ix ir enerģija, kura nepārtraukti liek kaut ko uzlabot, pacelt kvalitātē, uzspodrināt un nopulēt tā, lai viss mirdz un laistās. Lai piepildītu savu garīgo stabilitāti, mums ir jāļaujas šim procesam un jāapzinās, ka caur to kļūstam vēl mirdzošāki, vēl gaišāki un starojošāki. Šī apziņa, ka visas grūtības mani pilnveido, jeb kā saka - kas mani nenogalina, tas padara stiprāku - ir svarīga ejot cauri šiem procesiem.

 Ix ir meistars sevis graušanā un tā ir viņa lielākā bēda, jo tad, kad viņš sevi sāk graust, tad pazūd jebkāda vēlme turpināt kaut ko darīt. Tāpēc ir jāatceras, ka sevi vajag iedvesmot, motivēt un visu laiku celt spārnos. Vajag apzināties, ka tas ir neizbēgams process, kurš nāk tikai par labu.

 Ix ir Baltais burvis, kas šai enerģijai piedod mistiku un maģiskumu. Ix nav tikai kristāla slīpēšana, tā ir arī kristāla aktivizēšana un pastiprināšana līdz tam, kamēr kristāls iegūst burvju spējas.


 Mēs esam šie kristāli, kuri spēj darīt maģiskas lietas, taču tas mums atveras tikai smagās un grūtās situācijās, kad enerģiju jārod no nekurienes, jo tās tai brīdī nav.


 Smagas situācijas mums atver šis paralēlās spējas, par kurām mēs ikdienā pat neapzināmies. Taču tad, kad mūs noskauž vai dabūjam kādu lāstu, vai kādu citu enerģētisku dāvaniņu, tad nekas cits neatliek, kā sākt apgūt šīs spējas. Visa ekstrasensorika, spēja operēt ar enerģijām, dziedināšana, levitēšana, teleportēšanās un citas lietas mēs varam apgūt caur šo enerģiju - ja vien mēs to esam gribējuši un dzīve mums to piespēlē.

Ix ir Ziemeļu enerģija, kuru vada Dievs un tas nozīmē to, ka mēs neizvēlamies, ko šodien pilnveidosim. Dievs caur vidi mums iedos impulsu tēmai, kuru ir jārisina un nekas cits neatliks, kā iet tai cauri.

 Jo spēcīgāk vakar izteicām gribu, jo vairāk šodien būs sevī kaut kas jāpilnveido. Un ja vakar griba netika izteikta, tad šodien būs parasta diena - bez asumiem un berzes, jo neesam izteikuši vēlmi pilnveidot sevī ko jaunu.

 Lai mums visiem šī diena maģiska un skaista


Visuma laika un telpas radošā alķīmijahttps://www.facebook.com/maijulaikapavedieni