sestdiena, 2014. gada 25. oktobris

Gaisma ir šeit, neraugoties uz jūsu bailēm

Gaisma ir šeit, neraugoties uz jūsu bailēm
25.10.2014 … Eņģeļi caur Ann Albwers
http://angelmessages.visionsofheaven.com/
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …

 

Ir gana daudz baiļu šeit, uz jūsu planētas, dārgie, un tomēr, mēs gribam uzsvērt, ka šeit tik un tā ir ārkārtīgi daudz Gaismas. Jūsu realitāti vienmēr nosaka tas – kur jūs fokusējat savu uzmanību. Kari ir bijuši vienmēr. Nelaimes ir bijušas vienmēr. Vīrusi ir bijuši vienmēr. Un tomēr – vienmēr šeit ir bijuši arī Liela Miera piepildīti apgabali un Sirdis. Vienmēr šeit ir bijuši arī līdzcietīgi cilvēki, palīdzot cits citam nelaimes pārciest, un vienmēr šeit ir bijušas arī tādas Dvēseles, kas palīdzot sirgstošajiem, paliek slimību neskartas, jo viņas dzīvo Tīrā Mīlestībā.
 
Tā vietā, lai kopīgi kristu vēl dziļāk, aplieciniet biedriskumu cietušajiem, paliekot Gaismā. Mīliet Sevi, neskatoties ne uz ko. Esiet saudzīgi pret Sevi. Esiet labestīgi pret citiem, un saprotiet – jūs sastopaties ar pasaules haosu, gluži tāpat kā tie citi, varbūt pašiem nemaz to neapzinoties. Tiecoties līdzcietību pavairot citos, sāciet vispirms ar līdzcietību pret Sevi, un tad dāvājiet šo līdzcietību visiem, ko satiekat savās dienas gaitās. Jo patiesībā jau jūs visi skolojaties kopā. Jūs esat Ģimene. Jūs visi esat Dieva Sirdī dzimuši.
 
Tik viegli ir šausmināties par to, ”Kur gan šī pasaule nonāks?”, kad notikumi kļūst satraucoši. Patiesībā, dārgie, pasaule pārdzimst Lielākā Gaismā, un līdzīgi kā bērniņš dzemdību ceļos izjūt spiedienu – arī jūs visi izjūtat kontrakcijas. Jūs visi pametat vecās pierastās sāpes, bailes, sarūgtinājumus, un dusmas … Apspiestās emocijas paceļas virspusē, izpauzdamās jūtu uzplūdos, slimībās un katastrofās. Ļaujiet sev sajust savas jūtas, un samīļojiet sevi, gluži kā mazu bērnu, kad tas raud no pārdzīvojuma vai sarūgtinājuma. Izturieties pret sevi tikpat iejūtīgi, kā pret savu vistuvāko draugu.
 
Un kad jūs šādi izturaties – jūs pasauli ietinat Gaismā. Padomājiet par to, ka arī citas Dvēseles ir iekšēji kvēlojošas. Kad jūs redzat kādu, kurš slikti jūtas, un ir nomākts, skumīgs, vai nikns – padomājiet par to, ka Gaisma pleš arī viņa Sirdi arvien spēcīgāk. Kad jūs citus varat sajust tik lieliski – arī jūsu pašu Sirdī Gaisma kļūst arvien stiprāka un mirdzošāka.
 
Gaisma vienmēr ir šeit. Dieva Mīlestība vienmēr ir šeit. Fokusējieties vispirms uz Patiesību, kas mīt jūsu Iekšienē, uz Gaismu un Mīlestību, kas mīt jūsu Iekšienē, jo tur, dārgie, ir atbildes uz visām nelaimēm, visām bailēm, visiem pārdzīvojumiem, visiem kariem, visām bēdām un visām katastrofām. Kad jūs ļaujat Mīlestībai būt par savas dzīves Avotu – pat tikai sniedzot sev līdzcietību, ja nespējat sajust mīlestību – tas it tas – kā jūs varat šobrīd pārveidot pasauli.  
 

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5519547