otrdiena, 2014. gada 21. oktobris

Kad beigsies Darbs un varēs sākties Prieks ???


15.10.2014 … Jennifer Hoffman atbild uz jautājumu
http://enlighteninglife.com/qa-work-end-…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …

-------------------------------------------------

Dārgā Dženifer, man ļoti rezonē jūsu raksti un vēstījumi, viņi ir palīdzējuši man saglabāt mieru pēdējo gadu laikā. Man ir sajūta, ka jau pārāk ilgi atrodos ’dzemdību ceļos’ uz pašas piedzimšanas robežas, taču nekad man tas neizdodas. Tik daudz kas ir izmainījies manā dzīvē nesen, ka man vairs nav pamatu zem kājām, tas ir prasījis no manis visus spēkus un līdzekļus, lai šīm izmaiņām izietu cauri un noturētos. Pēdējo trīs gadu laikā esmu zaudējusi tēvu, mana laulība ir izirusi, un tagad es esmu vientuļā māte saviem trim bērniem. Tagad es atrodos pavisam jaunā vietā, lai sāktu jaunu dzīvi ar viņiem, un strādāju pilnu darba dienu cietumā. Es dāvāju savu Gaismu tur, cik vien spēju, tiem – kam tas nepieciešams. Es mīlu dzīvi, taču vēlos būt kas vairāk, nekā esmu patlaban. Kad pienāks MANA kārta – Starot, Veicināt Pārmaiņas, Iedvesmot, un Rosināt citus? Zinu, ka tas man ir iespējams, taču esmu tik nogurusi – emocionāli, mentāli, fiziski un garīgi – ka neatliek vairs enerģijas nekam citam vairāk. Vai tev ir kāds ieteikums priekš manis? Kaut ko tādu man vajadzētu, kas palīdzētu man noturēties virs ūdens. Būšu ļoti pateicīga.


Dženiferas atbilde: Apsveicu jūs, sakarā ar visu, ko jums ir izdevies sasniegt savā dzīvē līdz šim. Es zinu, ka esat mīloša, lieliska māte, līdzcietīga un labestīga savā darbā, un droši vien esat bijusi arī laba sieva tāpat. Jūs pieejat ikvienai lietai ar Mīlestību, Līdzcietību, Labestību un Integritāti. Tad kādēļ jūsu dzīve nesagādā jums prieku vairs? Daļēji tādēļ, ka jūs uzskatāt, ka dzīvē ir divi dažādi ceļi – viens, kurš satur smagu darbu, sāpes, ciešanas, skumjas un trūkumu, tas ir tas, uz kura jūsuprāt jūs atrodaties, bet otrs ir laimīgs, priecīgs, veiksmīgs un panākumiem bagāts, uz kuru jūs cerat kaut kādā veidā pārcelties. Patiesība ir tāda, ka jums ir tikai viens ceļš, kur jūs priekš sevis katrreiz izvēlaties – vai šo pieredzi jūs saņemat ar prieku, vai ar sāpēm. Jums ir nepieciešamas tikai nedaudz izmainīt skatupunktu, lai transformētos tas – kā jūs saredzat savu dzīvi.


Jums šķiet, ka panākumi un prieks – tā ir kāda atsevišķa, attālināta vieta, galapunkts, uz kuru jums jānokļūst – tā vietā, lai ieraudzītu – ka ikviena lieta, ko jūs darāt, likvidē šķēršļus uz panākumiem, atklājot jums jūsu spēku, atlaižot savus ierobežojošos uzskatus, un ļaujot sev piedzīvot šos panākumus. Man šķiet, ka laulības saišu pārraušana, rūpējoties par saviem bērniem, pārcelšanās, un jauna darba atrašana – tie visi ir brīnišķīgi piemēri tam, ka jūs spējat, ja tas nepieciešams – uz iedvesmas pilnu rīcību, radot spēcīgas pārmaiņas savā dzīvē. Ko jums vēl, jūsuprāt, būtu jāizdara, lai jūs sajustos, ka jums ir panākumi, un jūs esat ko nozīmīgu sasniegusi? Jānolec no jumta ??? Man šķiet, ka jums jau IR panākumi, jo jūs esat izmainījusi savu dzīvi, par spīti savām bailēm. Jāiet pa ūdens virsu ??? Man šķiet, ka gādāšana vienlaikus – gan par laulības šķiršanu, gan par bērniem, gan par pārcelšanos, gan par jaunu darbu – tas ir pavisam labs ekvivalents. Svinu jāpārvērš zeltā ??? Vai tad savā dzīvē jūs neesat izdarījusi pašu labāko jebkurā situācijā – gādājot par drošību saviem bērniem, un rūpējoties par veiksmīgu iznākumu arī priekš sevis pašas. Kā jūs pati redzat – viss ir atkarīgs no tā – kā jūs definējat panākumus.


Kad jūs uzskatāt, ka panākumi ir sasniedzami – tikai ar smagu piepūli tiecoties, un nonākot pie rezultāta – jūs liedzat sev prieku, kuru jūs varētu rast ikvienā lietā, ko darat šobrīd, un jūs pati aizkavējat savus panākumus un savu prieku, jo gaidāt uz to, ka viņi ieradīsies pie jums pa parādes durvīm, zvaniem skanot, bet nesaprotat, ka tie jau ir kopā ar jums. Jūs esat nogurusi, jo jūsu panākumu meklējumi faktiski reducējas uz bēgšanu no neveiksmēm. Un šķiet, ka šeit ir arī bailes no citu spriedumiem un iedomas, ka neesat pietiekami laba, lai iedvesmotu citus, un ka neesat pietiekami daudz darījusi, lai būtu cienīga saņemt citu cilvēku uzmanību, atzinību, un pieņemšanu.


Vai esat jau sev nodefinējusi – ko nozīmē panākumi priekš jums? Tam jābūt kaut kam personīgam, un tam jābūt saskaņotam ar to, kas Jūs Esat, un ko jūs vēlaties savā dzīvē. Ja jūs vēl neesat tikusi ar to skaidrībā, tad jūs ceļojat bez kartes, meklējot galapunktu, kuru vēl nemaz neesat noteikusi. Un tā kā jūs nezinat, kur ejat un ko meklējat – jūs īsti nevarat arī zināt, ka esat tur nonākusi.


Vai nebūtu jauki, ja iesākumā jūs PATI būtu tās izmaiņas, kuras vēlaties pasaulē? Viena no lietām, ko jūs varētu mācīt citiem – ir ticēšana Sev, un savu panākumu novērtēšana. Domāju, ka ir laiks, kā saka, ‘pagaršot pašai savu ievārīto’. Viss, ko tikāt darījusi, ir nesis panākumus, un var kalpot par iedvesmas avotu priekš citiem, kuri tagad tikai uzsāk šo ceļojumu. Tad sāciet dalīties ar savu stāstu. Bet iesākumā – jums pašai ir jābūt gandarītai par savu dzīvi, pirms jūs kļūstat par iedvesmas avotu priekš citiem. Un tagad ir laiks, lai to sāktu. Jūs jūtaties nogurusi, jo nevarat saprast, kad izbeigsies šī darbošanās, strādāšana, cenšanās, un ‘būšana’ priekš citiem. Pienācis laiks apsēsties, pievērsties sev. Izpētiet visu, kur jums ir bijuši kādi panākumi, un izmantojiet to, lai izveidotu savu personīgo panākumu mērauklu.


Būt par Gaismu šinī pasaulē – tas ir grūts darbs, jo visam, kas nokļūst jūsu redzeslokā, ir nepieciešama jūsu Mīlestības pilna uzmanība, lai kliedētu tumsu. Bet labākais veids, kā būt par Gaismu šinī pasaulē – tā ir citu cilvēku iedvesmošana uz panākumiem, svinot pašai Savu Gaismu, Spēku un Panākumus. Jūs nevarat piesaistīt citus tam, ar ko neesat pati aizrāvusies, tādēļ sāciet sajūsmināties par savu dzīvi, novērtējot to Kas Jūs Esat, un ko jau esat sasniegusi. Pasaule nenoies uzreiz no ceļa, ja jūs uz mirkli atlaidīsiet savas rokas no stūres, bet, ja jūs esat kādreiz vadījusi mašīnu, tad zināsiet, ka vairāku šoferu pamainīšanās pie stūres, ļauj jums pa reizei iepauzēt, un papriecāties par ceļojumu. Pasaulei nav vajadzīgs viens atsevišķs tālbraucējs pie stūres – viņai ir vajadzīgs, ka ir daudz drošu un par sevi pārliecinātu braucēju, kuri var sadalīt savā starpā atbildību par to, lai nogādātu mūs visus līdz mūsu mērķim. Aizrautīga padalīšanās ar citiem par to, ko esat panākusi savā dzīvē, ierosinās un iedvesmos arī citus spert savu pirmo soli. Jūs būsiet aizsākusi šo procesu, noskaņojoties uz saviem panākumiem, un svinot Sevi. Tad jūs pārņems prieks, par kuru jūs šobrīd sapņojat, jo būsiet kļuvusi par iedvesmotas, priecīgas un sekmīgas dzīvošanas piemēru. 

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5508129