piektdiena, 2014. gada 31. oktobris

Ceļojums atmodā (Indija- februāris)



Ceļojums atmodā (A Journey into Awakening)

Šobrīd pasaulei nav vajadzīga kāda jauna reliģija, ticība vai kults. Tai ir vajadzīgs patiess un īsts garīgums. Brīdī, kad dzirdam vārdu “garīgums”, tad bieži vien pirmā reakcija ir- tas nav priekš manis.
Vienam garīgums saistās ar dievbijīgu cilvēku, kurš baznīcās vai tempļos apmeklē kādus nesaprotamus rituālus. Citam garīguma jēdziens saistās ar lūgšanām, meditācijām, kalpošanu un sakrālu vārdu skandēšanu.
Patiesībā cilvēka uztverē reliģiskums sajaucies ar garīgumu.
Garīgums ir māksla, kas māca cilvēku būt un plūst ar dzīvi. Patiesi garīgs cilvēks visā pilnībā pieredz un dzīvo dzīvi. Kas tad mūs kavē? Būtībā tās ir konfliktējošas ideoloģijas. Garīgums veicina cilvēku dzīvot daudz pilnvērtīgāku un pilnīgāku dzīvi; dzīvi, kurā nav jānovēršas no pasaules, bet gan jāpiedalās visās tās norisēs un aktivitātēs.
Mūsdienu cilvēks tiecas saprast katru dzīves brīdi un meklē nozīmi katram savas dzīves notikumam. Tikai mēs neapjaušam, ka viss, ko pieredzam, patiesībā ir svēti un sakrāli. Dzīve ir svēta un apziņa ir svēta. Tas, kurš to sevī apjauš, ir patiesi garīgs. Garīgs cilvēks ir arī priecīgs cilvēks, kurš no visas sirds veido labas un laimīgas attiecības, laimīgu ģimeni, laimīgu sabiedrību, laimīgu tautu un laimīgu pasauli. Pasaulei pavisam noteikti vajag laimīgus cilvēkus. Ceļojums atmodā ir kurss, kas tuvina piepildījumam, transformācijai, brīvībai un Atmodai.
Ceļojums atmodā tas ir 28 dienu kurss, kas sadalīts četros segmentos, katrs vienas nedēļas garumā.


2015. gada februārī tiek rīkots brauciens un studijas
Zelta pilsētas (Golden City) Vienotības universitātē (Oneness University) Indijā
Šī brauciena un mācību mērķis- panākt pārmaiņas apziņā. Savukārt apziņas pārmaiņas var notikt tad, kad mēs pamostamies sev un savai dzīvei.
Vienotības universitātes darbības mērķis un visu piedāvāto kursu un programmu mērķis ir- katram cilvēkam, izmantojot savu personīgo pieredzi, nonākt pie saziņas ar savu iekšējo patiesību.
Mācības Vienotības universitātē nozīmē- pārmaiņas un garantiju, ka šajā ceļojumā uz atmodu saņemsiet palīdzību un vadību kā piedzīvot iekšējo mieru un laimi. Šajā procesā pasniedzēji ļauj ieraudzīt un atbrīvot to, kas traucē dzīvot pilnvērtīgu dzīvi. Un rezultātā jūs zināt un pieredzat to, ka esat pamodies sev un dzīvei. Jūs uzsākat ceļu uz pilnīgu transformāciju, jūsu sirds atveras aizvien vairāk un vairāk.
Kurss balstās uz Ammas un Bagavāna (patlaban dzīvojoši avatāri, kuru misija ir modināt cilvēci) mācībām, kā arī katrai grupai tiek dota iespēja tikties ar Bagavānu (darshan) un iegūt atbildes uz saviem jautājumiem. Tāpat programmā ietilpst dikšas (svētības enerģijas saņemšana) un Atmodas tempļa apmeklējumi.
Februārī Vienotības universitātē norisinās programma “Ceļojums Atmodā”, kas ir četru nedēļu mācību process. Mācības sākas 31.janvārī un noslēdzas 1.martā.
Kopā ar Jums došos arī es, Māra Brante. Šajā gadā divas reizes pabiju Vienotības universitātē un piedalījos četros nopietnos un ļoti vērtīgos mācību procesos. Vadoties no savas pieredzes un vēloties, lai arī Jums būtu iespēja saņemt un apgūt Vienotības universitātes mācības, kā arī saņēmusi pamudinājumus no Kirana (mūsu valsts kuratora un Ellas Marijas (Zviedrija)), esmu nolēmusi palīdzēt un būt kopā ar Jums šajā braucienā- gan uzņemoties tulka pienākumus, gan palīdzot ar dokumentu kārtošanu, biļešu meklēšanu, transportu un viesnīcu rezervēšanu.



Izmaksas:
Kurss “Ceļojums atmodā” ir bezmaksas! Tomēr dalībniekiem ir jāmaksā par maltītēm un mājvietu. Šī kursa dalībnieki var dzīvot GC 2 un Campus 3. Mācības notiek attiecīgajās vietās.
        GC 2
Uzturēšanās Zelta pilsētā, maltītes un mājvietas maksa: 8,295 rūpijas no cilvēka par dienu. (šī grupa plāno uzturēties un mācīties šajā vietā, te mācību laikā tiks nodrošināts angļu- latviešu valodas tulkojums)
Rezervācijas maksa: 125$
        Campus 3
Uzturēšanās Zelta pilsētā, maltītes un mājvietas maksa: 13,230 rūpijas no cilvēka par dienu.
Rezervācijas maksa: 125$
Maksāt varēsiet uz vietas Vienotības universitātē ar VISA/MasterCard vai ar dolāru, vai eiro banknotēm.



Kādi vēl izdevumi sagaidāmi:
·         Vīzas noformēšana (ap 100€)  Indijas vīzai vajag 5x5 cm foto. Pie viena sarūpējiet arī dažas dokumentu fotogrāfijas. Tās vajadzēs Vienotības universitātē pie pārējām formalitātēm.
·         Lidmašīnas biļete (ap/līdz 1000€)
·         Viesnīca Čenajā, Mamalipuramā (viena nakts viesnīcā maksā ap 30€)
·         Taksometru pakalpojumi (ap 70€) Indijā ir dārga degviela, bet centīsimies maksimāli ekonomiski sasēsties pa mašīnām; un man ir pazīstams šoferis, kurš mums dod saulainas cenasJ
·         Reģistrācijas maksa 100€*
·         Tiem, kuriem vajadzīgs tulkojums no angļu valodas, par tulkošanas ierīces izmantošanu jāmaksā 50€**
·         Jūsu personīgie izdevumi un pirkumi
*Reģistrācijas maksa nodrošina to, ka esat uzņemts studentu sarakstā, ka jums ir rezervēta vieta GC2, saņemat palīdzību un informāciju pirms brauciena, mācību laikā un pēc mācībām, tiek noorganizēti un pasūtīti taksometru pakalpojumi, rezervētas viesnīcas. Šī maksa ir Jūsu pieteikuma/reģistrācijas maksa, kas apliecina Jūsu pieteikumu un iekļaušanu grupā.
**Tulkošanas ierīces izmantošanas maksa arī jāieskaita zemāk redzamajā kontā.
Reģistrācijas un tulkošanas ierīces izmantošanas maksa: Swedbank LV72HABA000151A114184; Māra Brante; 080564-11578


Lai varētu doties uz mācībām Vienotības universitātē, Jums jākļūst par Dikšu devēju- t.i. jāiziet divu dienu mācību process, kura noslēgumā kļūsit par dikšu devēju(dievišķās enerģijas translētāju). Tuvākās nodarbības notiks Rīgā 29.-30. novembrī.



Ja Jums ir kādi jautājumi, tad droši sazinieties ar mani
29266349


Vairāk par Vienotības universitāti lasiet un skatiet: www.onenessuniversity.org