svētdiena, 2014. gada 19. oktobris

Ilarions 19.-26.oktobris

Viedas Meistars Ilarions


19.-26.oktobris/2014


Mīļie!
Mēs vēršamies pie pasaules gaismasdarbiniekiem augstu glabāt un turēt jaunās Zemes vīziju- lai tā varētu manifestēties. Mēs lūdzam sevi disciplinēt, lai radītā ilūzija, kas apņēmusi pasauli, neļautu novērst jūsu uzmanību no mērķa. Jūs visi spējat izvērtēt reālo un patieso, radīt to, ko vēlaties pieredzēt un te jūsu uzmanībai jābūt fokusētai. Miers kļūst par realitāti tikai tad, ja varat paši to pieredzēt. No jūsu būtības tas izplūst ārpusē un pasaulē ap jums un mieram piemīt izplatīšanās efekts uz ikvienu un visu. Jauno ēru rada jūsu uzticība augstākiem ideāliem. Lai to izdarītu, atslēdziņa ir- ik dienas identificējiet sevi ar jūsu dievišķo sākumu un darbojieties kā Dievišķā meita/dēls.


Nav jābūt burvim, ir tikai jātic un jāsaglabā sava labestība un veselums. Lai apkārtējie izvēlas paši savu ceļu. Jūsu personīgais piemērs, ko rādat kā paraugi, iedvesmo un paceļ apkārtējo cilvēku garu. Tagad ir īpaši svarīgi godā turēt augstākās vērtības un īpašības. Apkārtējie redzēs, sajutīs vai samanīs to, kas izplatās no jums, un tiem jūs būsit reāli  dievišķā cilvēka paraugi un piemēri- par ko tie var kļūt iedvesmojušies no pielīdzināšanās jums savās pašu dzīvēs. Pienācis laiks ļaut spīdēt jūsu gaismai, ļaut lai mirdz jūsu labestība un sirds tīrība, ļaut spīdēt savai Radītāja dziļajai mīlestībai.  Ik dienas apstipriniet skaļā balsī to gaismu, kas esat un neminstinieties šajā praksē. Ir svarīgi pievienot šo aizsardzības lauku ap jums kā gaismas sfēru vai vairogu.


Pavadiet, cik vien varat laiku, skandējot mantras, lūgšanas, piesaukumus un apgalvojumus, lai konstanti pieaugtu  un uzturētu augstākās vibrācijas. Pavadiet laiku dabā, lai savienotos un iezemētu sevi Zemē un ļaujiet, lai kosmiskā enerģija līdzsvaroti un harmoniski plūst cauri jums. Cik vien iespējams, saglabājiet vienkāršas un nesarežģītas savas dzīves aktivitātes, jo tas palīdz atcerēties iemeslu, kāpēc esat te uz Zemes šajos laikos. Ļoti svarīga ir ikdienas komunicēšanās ar Dievišķo. Ar to mēs domājam par laiku, kas tiek pavadīts vienatnē un klusumā- tas ir svarīgi, lai radītu veselumu un varētu notikt augstāko enerģiju lejupielādes. Dariet visu, kas palīdz līdzsvaram un stabilitātei, lai jūs nezaudētu savu ceļu.


Koncentrējieties uz to, lai radītu prieka stāvokli un sajūtu, jo šis ir augstāko vibrāciju stāvoklis, ko cilvēks var viegli radīt tikai ar fokusētu nodomu vien. Jums katram ir pamatīga pagātnes pieredze, kurā varat smelties palīdzību, lai sagādātu šo stāvokli tagadnes brīdī. Ik rītu izveidojiet sarakstu par to, ko pateicaties un tāpat arī vakarā. Dariet to ik dienas, jo tas sniedz vairāk labuma nekā domājat. Ja piedzīvojat izaicinājumus un grūtības, tad jums jātrenē sevī noturēt šīs pateicības prakses līdz tās kļūst par jūsu otro dabu. Kā enerģiju alķīmiķi, jūs pārvēršat visu ko pieredzat aizvien augstākā un augstākā enerģijā. Jūs jau to darāt katru dienu un tam tagad vajag tikai jūsu apzinātu uzmanību, tad piešķirsit tam vēl lielāku spēku.


Mēs atkal atgādinām par pietiekamu ūdens uzņemšanu, kas nozīmē izdzert  ik dienas vismaz 8 ūdens glāzes. Lielās enerģiju padeves var likt jums justies nogurušiem un depresīviem, nospiestiem. Jūs varat palīdzēt savai endokrīnajai sistēmai ar šādiem augiem, kā maca*, kas dabīgā ceļā regulē un spēcina endokrīno veselību, jo regulē metabolismu, enerģētiskos līmeņus un palīdz dziedzeriem ražot dzīvības hormonus, kas rada veselības un labsajūtas sajūtas. Samaziniet konservētu produktu lietošanu un aizstājiet tos ar neapstrādātiem un svaigiem produktiem; tāpat iesakām arī veikt relaksējošas un dziļas elpošanas tehnikas.  Ik dienas vingrinieties vismaz pusstundu, pat ja šis laiks jāsadala pa 10 minūtēm trīs reizes dienā. Ļoti svarīgi ir kustināt ķermeņa locekļus, lai palīdzētu enerģiju lejupielādēm iet caur jums. Viena stunda miega pirms pusnakts līdzinās divām stundām pēc pusnakts un tā jūs ļaujat atjaunoties virsnieru dziedzerim. Šie ir daži no ieteikumiem, kas šobrīd sniedz praktisku palīdzību fiziskajam ķermenim.


Līdz nākamajai nedēļai…



ES ESMU Ilarions


©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety, no fees are charged for reading it and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and both websites are included.
Thank you for including the above website link when posting this message.


Tulkoja Māra Brante

*Maca- Makas pulveris (Peru, Latīņamerika) atjauno enerģiju un palielina fizisko izturību, satur ogļhidrātus un dzelzi, nopērkams bio/eko veikalos arī pie mums.