otrdiena, 2014. gada 7. oktobris

Veļu rituāli; DZIEDAM 10.10.; Vienotības meditācija

Laba dieniņa!

Sākusies ļoti darbīga nedēļa tiem, kuri nolēmuši piedalīties gan rituālos, gan Vienotības meditācijā, gan senču atbrīvošanas procesos. Mums būs lieliska iespēja pavirzīties krietnu soli uz priekšu savā garīgajā ceļā.
Šeit apkopoju informāciju par visiem notikumiem. Jūs varat pievienoties jebkuram pasākumam, kā arī ideālā variantā apmeklēt visus. Tāpat aicinām nākt pašus un līdzi ņemt cilvēkus, kuriem šīs tēmas varētu palīdzēt dzīvē sakārtot sfēras, kas saistītas ar veselību, pārticību, attiecībām, garīgajiem meklējumiem. Šīs ir tās jomas, ko lielā mērā ietekmē senču un aizgājušo pasaule.

Šajā nedēļā, lūdzu, noskaņojieties uz sekojošām tēmām, kas palīdzēs pietuvoties un ieiet atbilstošajās enerģijās:
·         No rītiem domās lūdziet vecāku svētību
·         Brīvajos brīžos apsveriet- par ko esat pateicīgi savā dzīvē? Uzskaitiet visu, kas jums dots. Sāciet ar pateicību, jo, esot pateicības enerģijās, ieraudzīsiet vēl vairāk lietas par kurām pateikties.
·         Apceriet tautas dziesmu:
Tēvu tēvi laipas met,
Bērnu bērni izlaipo;
Pašā laipu galiņā
Sudrabiņa laipa mesta.

Trešdien, 8.oktobrī, plkst.18:30 Dzīves Zinātnes institūtā Lāčplēša 35-16a notiks senču atbrīvošanas rituāls- process. Pirms rituāla veiksim dziedinošas un atbilstošas sagatavošanās darbības, kas ietvers gan informatīvo bloku, gan apceres. Lūdzu, ņemiet līdzi tās lietas- relikvijas, fotogrāfijas, kas jums palīdzētu nodrošināt saikni ar aizgājušajiem. Te noderēs arī Dzimtas koka shēmas vai apraksti (ja tādi ir). Jau esam runājuši, ka šogad strādājam  ne tikai ar senčiem, bet arī ar citiem aizgājušajiem (draugiem, paziņām, attāliem radiem). Tāpēc otra un ļoti svarīga lieta ir- rakstiet aizgājušo cilvēku sarakstu- vārdus, uzvārdus. Jūs varēsiet lūgt par tiem. Un mēs jau zinām, ka grupas lūgšanas spēks ir stiprāks un iedarbīgāks par individuālo.

Pēc šī procesa un visiem turpmākajiem rituāliem (info zemāk), kas saistīti ar senčiem, būs jāveic mazie mājas rituāli. Domājot, kā labāk un vieglāk tos veikt, esmu sagatavojusi īpašus komplektiņus, kuros atradīsiet koka zīmītes altārim, īpašu šim laikam (veļu laikam) izgatavotu Īrisas Vainovskas svečturīti ar baltu zīmēm, svecītes, skaitāmās krelles kā arī instrukciju ar tekstu Senču atbrīvošanas rituālam. Visu iepriekš minēto esmu salikusi pašas šūtos linu maisiņos.

Ceturtdien, plkst. 19:00 Daugmales Senču Svētkalniņā notiks Veļu rituāls. Līdzi atkal ņemam sarakstu ar senču un aizgājušo cilvēku vārdiem. Saulgriežu rituāla laikā svētkalniņā izveidojām akmens krāvumu, kuru nostiprināsim un spēcināsim ar portāla enerģijām. Tie būs/ir vārti dvēseļu ceļam. Klāsim arī veļu mielasta galdu- tāpēc paņemiet līdzi cienastu veļiem. Pēc šī rituāla mājās tāpat jāveic mazie rituāli, kas aizņems aptuveni 20 minūtes laika.
Mugurā velciet siltu apģērbu un apavus, lai uzturēšanās ārā būtu patīkama. Līdzi varat paņemt termosu ar tēju.

Piektdien, 10.10.2014. plkst.18:00 Jūrmalas Pilsētas muzejā tiekamies Dziedam ikmēneša dziesmotajā meditācijā. Šoreiz- Veļu, Senču, Dzimtas un aizgājušo tēma. Sāksim ar mazu rituāliņu, klāsim veļu cienasta galdu, dziedāsim atbilstošas dziesmas un kopā ar veļiem baudīsim mielastu. Arī pēc šīs mūsu darbošanās mājās būtu vēlams veikt mazos rituālus.

Sestdien, 11.oktobrī plkst.11:00 Dzīves Zinātnes institūtā jau otro reizi Latvijā notiks Vienotības meditācija. To vadīs Ella Maria no Zviedrijas- īpašs cilvēks ar īpašu apmācību un dotībām meditācijas dalībniekos vairot Vienotības, Mīlestības un Atmodas enerģijas, tā veicinot katra dalībnieka tālāku garīgo attīstību. Nekādas iepriekšējas iemaņas vai priekšzināšanas nav vajadzīgas. Nāciet paši un ņemiet līdzi pēc iespējas vairāk līdzcilvēku, lai mūsu zemes iedzīvotāji saņemtu šīs svētīgās enerģijas.
Dalības maksa- ziedojums, sākot no 21€- lai kaut daļēji segtu Ellas Marias un viņu pavadošo cilvēku ceļa un uzturēšanās izdevumus.
Lūgums ierasties agrāk, jau no 10:30, lai varētu noskaņoties meditācijai. Līdzi varat ņemt siltas adītās zeķes, paklājiņu un pledu (telpās vēl nav apkures). Sēdēsim gan uz grīdas, gan uz krēsliem- kā katram ērtāk. Lūdzu, pārsūtiet šo informāciju arī citiem, īpaši tiem, kurus esat jau pieteikuši uz šo meditāciju, bet man nav šo cilvēku e-pasta adreses.
Ellai Mariai būs tiešraides meditācija rīt, 8.oktobrī plkst. 22:00 http://new.livestream.com/ellamaria/oct08.


Uz drīzu tikšanos!
Dalības maksa rituālos- ziedojumi.
Ja rodas kādi jautājumi, tad zvaniet vai rakstiet epastā marabrante@inbox.lv
Ar gaišiem un sirsnīgiem sveicieniem,
Māra
29266349