otrdiena, 2014. gada 21. oktobris

Zems-normāls-paaugstināts asinsspiediens. Ar kādu jaudu Tu dzīvo?

 

Pateicoties šim ierakstam: https://www.draugiem.lv/blogs/#/user/610…
es pierakstu Tu dzīvo ar minimālu jaudu.:

Precizējums. To, ka cilvēks darbojas ar samazinātu jaudu, norāda ZEMS asinsspiediens- nav atrasts OBJEKTS/LIETA par kuru domājot un kuru darot- asinsspiediens uzkāpj normā. (Piebilde, kamēr nav pierasts, ka asinsspiediens ir normā, arī cilvēks SLIKTI JŪTĀS, bet tas nozīmē, ka jāpierod, tāpat kā sporta nodarbībās- muskuļiem ir jāpierod- arī asinsritei, visam ķermenim un īpaši galvai ir JĀPIEROD.)

Savukārt Paaugstināts asinsspiediens norāda, ka cilvēks par kaut ko domā, uztraucas pastiprināti, par to ko viņam nebūtu jādomā. Būtu jāatdod enerģētiski tiem, kuriem PIENĀKAS šī starpība starp normālu un Paaugstinātu. Tas iespējams sevi nomierinot un Meditējot: = kas mans, tas paliek ar mani, kas man lieks, tas aiziet pie, tiem, kam tas ir vajadzīgs.= Un vēl par paaugstinātu, ja arī šī starpība ir pašam piederoša, tad JĀATROD, kā šo ENERĢIJU izmantot, lai asinsspiediens normalizētos. 

p.s. Visas maģijas/ austrumu cīņas/ meditēšanas ar fiziskiem vingrinājumiem- darbojas cilvēks pats ar cilvēka paša enerģijām, līdz ar to tiek PSIHOLOĢISKI palielināta, samazināta Sirds darbība, palielināts vai samazināts SILTUMS SAVĀ ĶERMENĪ, izmainīts Zemes pievilkšanas spēks u.c.

Pie reizes precizēšu , ka vecākiem cilvēkiem pārsvarā paaugstinās asinsspiediens. Saka, ka tas tā esot un viss. Ja skatās sīkāk, tad pārsvarā šie cilvēki DOMĀ, UZTRAUCAS par saviem bērniem, par neciešamajiem kaimiņiem, par valdības izgājieniem, par zāļu dārdzību, par rēķinu maksāšanu......utt.   un VISAS ŠĪS DOMAS PAAUGSTINA ASINSSPIEDIENU!

2014.17.oktobrī. Velta Brazauksa.