svētdiena, 2014. gada 26. oktobris

no 27.oktobra līdz 2.novembrim


Uranija - astroloģija, ezotērika un zinātne



26.oktobrī plkst.21:43 Marss iegāja Mežāža zīmē – savu darbīgo enerģiju spēsim novirzīt mērķtiecīgi un plānveidīgi, lai sasniegtu to ko esam sen jau iecerējuši. Darbības plāni ir pat ļoti ambiciozi, turklāt būs grūtības uzklausīt citu viedokļus. Daudz tiks strādāts pie tā, lai īstenotu savus mērķus un iegūtu vadošu amatu. Vajadzētu atturēties no pārāk lielas lielummānijas, uzpūtības un iedomības. Tāpat iesaku izvairīties no pārāk liela formālisma attiecībās ar padotajiem. Īpašu uzmanību vajadzētu pievērst locītavām(īpaši ceļiem) un mugurkaulam. Var saasināties hroniskās slimības Auna, Vēža, Svaru zīmēs dzimušajiem. Bet Mežāžiem pieaugs ambīcijas un varaskāre.

Marsam labs aspekts ar Neptūnu būs līdz 4.novembrim – lai uzlabotu veselību lietderīgi būtu aiziet uz ūdens baseinu papeldēties, bet sievietēm iesaku – ūdens aerobiku. Tomēr, ja ir vēlme atvērt biznesu vai noslēgt it kā savstarpēji izdevīgus sadarbības līgumus, vajadzētu īpaši uzmanīties, jo nākotnē no šīs it kā izdevīgās sadarbības nekas prātīgs nesanāks, iespējama vilšanās un nodevība.   Toties mākslinieki būs īpaši harizmātiski un to uzstāšanās publikas priekšā būs īpaši veiksmīga. Atsevišķiem cilvēkiem pieaugs ekstrasensorās un intuitīvās spējas. Nav ieteicams uzklausīt solījumus, lai arī kas to nesolītu. Meditācijas mūzika īpaši labvēlīgi iespaidos dziļos zemapziņas procesus organismā.

No 16. oktobra līdz 5. novembrim Merkūram harmonisks aspekts ar Jupiteru – labs laiks prezentācijām, konkursiem un ceļojumiem tepat tuvumā. Prāts ass un savstarpējā komunikācija ir ļoti sekmīga, bet kā jau minēju līdz 4.novembrim tomēr vairāk uzticieties savai intuīcijai un tikai tad pieņemat kādu svarīgu lēmumu rīkoties.

Līdz 4.novembrim Venērai harmonisks aspekts ar Neptūnu – īpaši jūtīgiem cilvēkiem šis ir iedvesmas laiks, tieši mākslinieki un mūziķi spēs sevi ārkārtīgi veiksmīgi pasniegt un realizēt vispārdrošākos projektus.  Tomēr „acis būs nedaudz aizmiglotas”, jo idealizēsim savu potenciālo mīlas objektu. Īpaši atsaucīgi būsim pret palīdzības lūdzējiem. Labdarības pasākumi būs īpaši sekmīgi, jo apmeklētāji būs dāsni un labprāt ziedos savu artavu.

Līdz 4.novembrim labs aspekts saziņas planētai Merkuram ar Ziemeļu mēness mezglu – Dvīņu un Jaunavas zīmē dzimušajiem būtu lietderīgi pievērst uzmanību visa veida kontaktiem, kas zina „aiz kura stūra” ilgtermiņa veiksme paslēpusies!

Šī nedēļa nesola kaut kādas krasas vai kardinālas pārmaiņas, tā teikt – klusums pirms vētras.
Enerģētiski visnelabvēlīgākā diena šajā nedēļā solās būt – 29.oktobris.
Organisma atslodzes diena – 31.oktobris
Īpaši veiksmīga būs - 2.novembris.
Lai sokas labajos darbiņos!

https://www.draugiem.lv/#/uranija/news/?p=12536178