trešdiena, 2014. gada 22. oktobris

Ko sola 24. oktobra Saules aptumsums



24.oktobrī atkal gaidāms Saules, aptumsums. Saule tobrīd atradīsies Skorpiona zīmē, kas, kā zināms, saistīta ar kataklizmām un ekstremālām situācijām.

Aptumsums sāksies pusnaktī un ilgs 4 stundas un 12 minūtes, kā rezultātā Visuma graujošā enerģija aktivizēsies, un visu nākamo dienu pilnā mērā par sevi liks manīt cilvēkos mītošā skauda, nicināšana un naids.

Būs viegli kļūt par nopietna konflikta līdzdalībnieku, iekost "aizliegtajā auglī" un zaudēt naudu.

epadomi.lv Redakcija 2014-10-18

Taču nav vajadzības noskumt pirms laika. Ne tikai Skorpions noteiks toni šajā dienā. 24.oktobrī Saule savienosies ar Venēru, veidojot harmonisku aspektu pret Neptūnu. un tā kā Neptūns un Venēra ir mākslas aizbildņi, tad šī būs laba diena māksliniekiem, dzejniekiem, mūziķiem- viņus noteikti piemeklēs radošā dzirksts.

Ja uztraucaties par to, ka Mūza varētu apiet jūs, 23.oktobrī iegādājieties bloknotu violetā vai zilā (Neptūna) krāsā un nēsājiet to sev līdzi. Tas kļūs par savdabīgu mānekli iedvesmai, un ja tā pārsteigs jūs ceļā, būs kur pierakstīt savas oriģinālās idejas vai domas. Uzticot savas ieceres bloknotam, jūs arī palielināsiet izredzes tās realizēt visdrīzākajā laikā.

Daļēja Saules aptumsuma laiks ir labākais brīdis garīgām praksēm. Ar jogas, meditācijas vai Tai-či (ķīniešu atveseļojošā vingrošana) palīdzību jūs spēsiet sasniegt pilnīgu harmoniju pats ar sevi un pasauli kopumā.

Ievērojiet piesardzību!

Ņemot vērā to, ka abi aptumsums norisināsies vienā no traumatiskajām zodiaka zīmēm, 24.oktobrī esiet īpaši uzmanīgi, rīkojoties ar asiem priekšmetiem vai atrodoties pie auto stūres.

Tāpat labāk attiekties no trekna un asa ēdiena. Bet Neptūna spēcīgās ietekmes dēļ, kategoriski nav ieteicams lietot spirtotus dzērienus.

Sagaidiet aptumsumu pareizi un tas neaptumšos jūsu prieku!

 

http://epadomi.lv/ezoterika/astrologija/17102014-ko_sola_24_oktobra_saules_aptumsums