otrdiena, 2014. gada 21. oktobris

Enerģija ir kustībā



18.10.2014 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com/
http://journal.visionsofheaven.com/
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …

------------------------------------------

Mēs Mīlam jūs tik ļoti …

Esiet maigi un saudzīgi pret sevi un arī viens pret otru, kad viss vārās un kūsā jūsu iekšienē, citos, un pat jūsu dārgajā Zemes Mātē. Šis ir laiks, kad enerģijas spēcīgi traucas cauri jūsu fiziskajai pasaulei. Kā sabangota upes straume pēc lietus, ir šī kustība. Ikviena lieta, kas bija turējusies nemainīga – tagad tiek izkustināta.

Jūs redzat to izpaužamies dažādos veidos – politiskās nesaskaņās, negaidītos emociju uzliesmojumos, vulkānu izvirdumos, vētrās, un citās dabas kaprīzēs. Tīri cilvēciski šo situāciju varētu uztvert kā destruktīvu, taču mēs to svinam Debesīs! Izkustēšanās nes atlaišanu, atvieglojumu un jaunu dzīvi. Ja jūsu strauts ir ar gružiem piebērts – tīrs un skaidrs ūdens netecēs vairs. Taču ja jūs negaidot pastiprināsiet straumi – visi šie gruži tiks aizskaloti, un atkal tīrs un skaidrs ūdens varēs padzirdīt visu savā ceļā. Gluži tāpat arī enerģija plūst tagad caur jūsu cilvēciskajām Sirdīm, caur Māti Zemi, caur visu jūsu planētu – tīrot, un novācot visu, kas bija iestrēdzis.

Esiet maigi pret sevi. Kad jūtat emociju pieplūdumu – ļaujiet, lai tās plūst, un lai tās aiziet. Tā vietā, lai izrādītu savu neapmierinātību citiem – vienkārši atļaujiet sev greznību – Mīlēt Sevi, caur visiem šiem personīgajiem pārdzīvojumiem. Pieņemiet sevi tādu, kāds jūs esat. Un tad kad tā saucamās ’negatīvās’ emocijas izraujas uz āru – atrodiet Mīlestību zem visa tā. Kas ir tas, ko jūs varētu izmainīt savā dzīvē, lai izturētos pret sevi mīlošāk? Kas ir tas, ko jūs varētu laipni paust viens otram? Tagad ir laiks ”būt dabiskam”, dārgie. Tagad ir laiks, kad prāts vairs nevar ilgāk pretendēt uz kontroli pār jūsu Sirdi. Tagad ir laiks atļaut sev piedzīvot visa veida emocijas, lai pēc tam atrastu veidu, kā Sevi paust maigi un ar Mīlestību.

 Esiet svētīti!

Mēs Mīlam jūs tik ļoti …

… Eņģeļi




** no Annas …**

Sākot ar Augustu es ievēroju, ka cilvēki pie manis sāka nākt viļņiem, atrazdamies spēcīgu emociju iespaidā. Atkal un atkal varēja dzirdēt frāzi: ”Es jūtos tik satriekts.” Tā nebija nomāktība no pārmērīgas darba slodzes – šī nomāktība nāca no emociju pārpilnības. Vulkāni dārdēja un izvirda Papua Jaungvinejā, Havaju salās, Islandē, Ekvadorā, Indonēzijā un Japānā … visus šeit nenosaukt … Un reizē ar Mātes Zemes masīvajiem izvirdumiem, es sāku pamanīt arī izvirdumus cilvēku Sirdīs, kuri bija tikuši apspiesti pat gadiem ilgi. Ja jūs savā dzīvē neesat pieraduši pie spēcīgām jūtu izpausmēm, tad tas tiešām var būt satriecoši, kad jūsu Dvēsele sāk izrauties no apspiestības, un uznes emociju gūzmu virspusē.

Gadiem ilgi Eņģeļi ir mācījuši mani pieņemt itin visu, kas parādās manī – lai kas tas arī būtu – labs, slikts, vai pat ļauns. Sevis pieņemšana – tā ir atslēga transformācijām. Tādejādi, kad es jutu, ka spēcīgas emocijas laužas uz āru – es darīju tā, kā viņi man tika mācījuši. Dienās, kad asaras kāpa acīs (joprojām nesaprotu, kāda iemesla dēļ), es turēju pie rokas dvieli, un ļāvu sev izraudāties, bez analīzes un nosodījuma. Nomāktības dienas nāca un gāja, ļaujot man uzzināt, ka es brīvi varu izrīkoties ar enerģijām, kuras barojas no manām bailēm. Es veltīju viņām kategoriskas un skaļas frāzes, privāti, protams. Es biju izveidojusi Gaismas sfēru sev visapkārt, lai nelāgās vibrācijas nenokļūst kosmiskajā telpā, kamēr ļauju savām jūtām pilnu vaļu.

Rezultātā – Gaisma tagad plūst vēl spēcīgāk, nekā pirms tam. Es biju ļāvusi šiem enerģiju viļņiem iztīrīt un attīrīt manu psihi no garīgām drazām, un tagad man ir jauns pārliecības spēks, jaunas spējas parādījušās, un atjaunojies entuziasms attiecībā uz savu iecerēto projektu.

Kā saka, ”Tas, kam mēs pretojamies, vēršas tikai plašumā.” Kad jūs jūtat spēcīgas emocijas uzbangojam sevī – ļaujiet, lai tās iet caur jums privāti. Jūs neanalizējiet tās un nenosodiet. Vienkārši ļaujiet tām iet, kā vētrai, kas pāri zemei dzen negaisa mākoņus, un kura galu galā zaudēs savu enerģiju, un atstās aiz sevis atsvaidzinātu un mierīgu ainavu.

Mūsu Dvēseles ir pilnīgas. Mēs esam Debesu svētīti. Mēs vienkārši gūstam cilvēcisku pieredzi, un tas reizēm prasa atbrīvošanos no ilūzijām, it kā mēs būtu kaut kas mazāks. Mēs esam Mīlestības cienīgi, esam spējīgi Mīlestību paust, un patiesībā, esam no tās arī radīti.

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5510461