trešdiena, 2014. gada 8. oktobris

Enerģētiskā prognoze: Jaunās Zemes Jaunais Cikls

Enerģētiskā prognoze: Jaunās Zemes Jaunais Cikls
07.10.2014 … publicējis  Emmanuel Dagher
http://spiritlibrary.com/emmanuel-dagher…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …


Mani Draugi,
Tā ir liela dāvana man, ka varu ar jums savienoties šodien šādā veidā atkal.

Mūsu Attiecību Pamati
Oktobra mēnesis aizsākas ar Pilnu Mēness Aptumsumu 8-tajā šī mēneša dienā, izvirzot priekšplānā mūsu attiecības.
Šīs enerģijas dos mums iespēju paraudzīties uz savām attiecībām no augstāka skatpunkta. Viņas aicinās uzdot sev svarīgus jautājumus, piemēram:
Vai šīs attiecības balstās uz integritātes, godīguma un savstarpējas cieņas pamatiem?
Vai mēs atļaujamies pateikt savu patiesību mīlošā un rosinošā veidā, neaizēnojot nedz savu, nedz arī kāda cita Gaismu?
Ir laiks iet tālāk par noteiktām uzskatu sistēmām, cilvēkiem, vietām, un notikumiem, kuri vairs nerezonē ar to, ko sajūtam mēs savā dzīvē.
Un varbūt ir laiks noskaņoties uz jaunām idejām, cilvēkiem, vietām, un notikumiem, kuri atbalsta un atrodas harmonijā ar to realitāti, par kuru mēs sapņojam?
Atbildes uz šim jautājumiem izgaismosies vēl spilgtāk, kad mēs virzīsimies caur šo gaidāmo Pilno Mēness Aptumsumu.

Ieklausīšanās Māksla
Jebkurās mūsu attiecībās – ieklausīšanās māksla – var būt mums izdevīga un lietderīga prakse. Tā var palīdzēt mums tikt pie lielākas skaidrības par to – ir vai nav vērts noteiktas attiecības turpināt savā dzīvē.
Kad mēs patiešām ieklausāmies, mēs pārejam no reaģēšanas – uz vērošanu savās  attiecībās. Vērotāja aspekts jūsos vienkārši apkopo informāciju, kura tiek saņemta un apstrādāta ar vieglumu.
Un tad, bez pūlēm var izlemt – vai šī konkrētā pieredze, kas mums patlaban ir, rezonē ar mūsu augstāko mērķi, vai nē.
Kad mēs nonākam situācijā, kad mēs neesam īsti pārliecināti, ko darīt ar attiecībām, kas mums izveidojušās – svarīgākais, kas mums vajadzīgs – tā ir ieklausīšanās. Visupirms un galvenokārt mēs tiekam lūgti ieklausīties savā intuīcijā.
Tad ir svarīgi ir ieklausīties arī otra cilvēka vārdos, rīcībā un nolūkos, ko viņš cenšas mums paust.
Vai ir jums kādreiz gadījies, ka sarunājoties ar kādu draugu vai mīļoto – tad, kad viņš jums kaut ko stāsta – … jūs domās jau gatavojat savu sakāmo, nesadzirdot pilnībā to, ko viņš gribēja pateikt?
Ja tā notiek – tas rada blokus komunikācijā. Tas var izraisīt pat zināmus pārpratumus. Kad mēs ļaujam sev patiešām ieklausīties – tas šos blokus izšķīdina. Tad arī kļūst skaidrs – ir vērts šīs attiecības turpināt, vai nē.
Atvērties Jaunajai Apziņai
Ap 13-to Oktobri jauns enerģiju cikls aizsāksies, kas ienesīs vairāk stabilitātes mūsu dzīvē. Šī stabilitāte turpmāk nostiprināsies arvien vairāk, līdz kamēr tā būs skaidri sajūtama mūsu personīgajās dzīvēs un visā pasaulē.
Patlaban vēl nevar runāt par lielu stabilitāti sabiedrībā, tādēļ šim jaunajam ciklam būs milzu iespaids.
Viena no tēmām, kas parādīsies šinī jaunajā enerģētiskajā ciklā, būs fokusēšanās uz visas planētas labklājību. Daba vēršas skaļi pie mums, neatstājot vairs ne minūti šī vēstījuma pārskatīšanai. Mēs redzēsim, ka daudz risinājumu atradīsies gan klimata pārmaiņu jomā, gan arī virzībā uz personīgās un globālās brīvības atzīšanu.
Pasaule mostas. Komforts, ko mēs bijām pieraduši rast, dzīvojot diskomfortā, vienkārši vairs nedarbosies.
Ko es ar to domāju?
Runa ir par tādu komforta līmeni, kas izriet no paļaušanās uz citu izdarītajām izvēlēm, kad nepieciešams domāt par lietām, kas var apdraudēt mūsu labklājību. Taču paļaujoties uz citu izvēlēm, mēs ļaujam, ka daži izredzētie pieņem lēmumus mūsu vietā, attiecībā uz to – kā mēs turpmāk dzīvosim savu dzīvi.
Tas NOPIETNI apdraud mūsu labklājību, un tādēļ – tagad mums vairs nav nekāda viltus komforta, kuru mēs bijām pieraduši rast, savu spēku nododot citiem. Tas īstenībā ir labs indikators tam, ka [ierobežojumos] spēcīgs pārrāvums IR noticis, un ka nekas vairs nevar apturēt izmaiņas, kuras vēršas plašumā.

Stāvokļa Labošana
Par cik mēs visi dodamies uz priekšu, daudzas lietas tiks labotas mūsu dzīvē un pasaulē, kuras tika virzījušās ne tanī virzienā, par ko mēs sapņojām.
Ir redzams, ka mēs atrodamies tūlītējas manifestācijas apstākļos, kur ir bagātīgas iespējas lietām strauji pavērsties uz to pusi, kur lielāks labums būtu mums visiem.
Savā personīgajā dzīvē mēs varam ieraudzīt šos uzlabojumus attiecībās, karjeras iespējās, vai vienkārši savā apziņā. Un arī pasaulē kopumā mēs varam lielā mērā šos uzlabojumus redzēt daudz kur.
Katrs no mums ir spējīgs atbalstīt uzlabošanās procesu, un palīdzēt notikt pārmaiņām daudz ātrāk. Mēs to varam darīt, apvienojoties konsekventi grupās, caur savām meditācijām, nodomiem, un lūgsnām.
Tas ir kaut kas ļoti spēcīgs, kad divi vai vairāk cilvēku apvienojas Mīlestībā.  Faktiski, Harmoniskās Konverģences pieņemšanā 1987.gadā – miljoniem cilvēku visā pasaulē nāca kopā vienlaikus savās domās, un vizualizēja pasauli vienotu, kā vienu lielu ģimeni.
Drīz pēc tam krita Berlīnes siena, jo cilvēces Apziņa sāka pieaugt.
Šobrīd Mīlestības forums notiek atkal. Tagad vēl iespaidīgāks, un turpinās augt un augt, līdz kamēr neviens vairs nevarēs palikt malā.
Nekas vairs nevar apturēt mūs, vai novērst mūs no tā virziena, kas atbilst dabiskajam dzīves tecējumam. Tas ir tas – kādēļ pasaule tagad šķiet tik izmainījusies.
23. Oktobrī mēs iziesim Daļēju Saules Aptumsumu, kas veicinās lielas personīgas un planetāras transformācijas.
Šis Aptumsums atbalstīs mūs, nostiprinot daudz dziļāku garīgu apzināšanos. Šinī laikā mēs varam izvēlēties pavadīt vairāk laika pie dabas, meditācijās, lūgšanās, vai iekšējā apcerē, praktizējot jogu, kādu citu garīgu praksi, vai veicot kādu konkrētu labas gribas aktu.
Šis ir lielu pārbīžu un pieaugošas apzināšanās laiks gan Zemei, gan Cilvēcei. Ir kāda frāze, kuru jūs varat dzirdēt arvien vairāk tagad, kad mēs ceļojam caur šīm pārsteidzošajām izmaiņām: 
„Mēs paveiksim to kopā, un mēs darīsim to ar Mīlestību.”
Kā vienmēr, lai jums labi klājas, mani Draugi, un ziniet, ka visi mēs esam kopā.
Līdz nākamai reizei,
Vienmēr jūsu,
Emanuēls

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5498400