svētdiena, 2014. gada 12. oktobris

no 13.oktobra līdz 19.oktobrim


Pašlaik atrodamies Mēness un Saules aptumsuma enerģētiskajā zonā. Ļoti tuvu atrodas Mēness mezgli, bet tie ir tikai  ekliptikas punkti, kuri krustojas ar Mēness orbītu. Tie ir tikai punkti debesīs, taču satur būtisku informāciju, parādot cilvēku karmisko uzdevumu. Un ar viņu palīdzību iespējams noskaidrot kas ir jāatstrādā un no kā vajadzētu atsacīties un kas, gluži otrādi, ir sevī jāattīsta.
Mēness mezgli faktiski ir dvēseles magnētisma punkti: viens velk to uz nākotni, bet otrs nāk no pagātnes. Tas process, ko mēs saucam par dzīvi, ir šo divu tendenču sajaukšanu laimes meridiānā, lai tagadējā inkarnācija kļūtu par simbolu pārejai no pagātnes uz nākotni.


Astrologam, runājot ar garīgi sagatavotu cilvēku, ir visas iespējas skaidri uzzīmēt viņa dzīves plānu ar zelta flomāsteri iezīmējot šajā plānā TO BĀKU. Katram mums tā ir sava - tikai mums vienīgam spīdoša. Visu bāku uguņi beigās satiekas vienā lielajā SAULĒ.

Un tieši šonedēļ planētas Merkurs un Venēra savienosies ar Ziemeļu Mēness mezgliem, kuri simbolizēs nākotnes perspektīvas, tieši šonedēļ līdz 29.oktobrim debesīs Marss ar Venēru veidos savstarpēji labvēlīgu enerģijas konfigurāciju, kura veicinās jeb stimulēs attiecības. Tieši šonedēļ šo debesu simfoniju izgaismos pati Saule visā savā krāšņumā sākot jau ar 11.oktobri līdz pat 27.oktobrim. Un tāpat Venēras atrašanās Svaru zīmē stiprina mīlas saites. Bet Mēness mezglu tuvums liecina par nenovēršamo Likteņa Roku! Kā stiprināt jeb padziļināt Venēras ietekmi? Nu protams, ka ar krāšņiem ziediem un rotas lietām. Sievietes pucējieties, nežēlojiet naudu pašai skaistākajai apakšveļai un aksesuāriem.

Visādā ziņā šī nedēļa solās būt ļoti laba, jo pievienojas pat Jupiters ar savu plašo dāsnumu, kas tikai visu vēl vairāk padara redzamāku un taustāmāku, turklāt neizpaliks lieliski ceļojumi. Tomēr šo ainu var nedaudz pabojāt retrogrādais Merkurs, kuram gribēsies paniķoties. Atcerieties, ka uzmanību jāpievērš visiem sīkumiem un niekiem, jo tajos var būt kāda būtiska informācija. Retrogrādais Merkurs parasti ceļ gaismā to, kas netika iepriekš pamanīts vai bija pavirši izpildīts. Šajā laikā parasti tiek sastapts kāds sen neredzēts draugs vai labs paziņa.

Ja dosieties ceļojumā, atcerieties, ka jāpārbauda vai ir visi dokumenti kārtībā pašiem un automašīnai, kā arī jāpārbauda maka vai kredītkaršu klātesamība.

Biznesa atvēršana šajā periodā nav ieteicama.
Lai jums visiem izdodas viss iecerētais!!!



• Uranija - astroloģija, ezotērika un zinātne

http://www.draugiem.lv/uranija/#/uranija/news/?p=12478738