sestdiena, 2014. gada 25. oktobris

25.oktobra enerģija


Austrumu vilnis – Austrumu diena – 1 Ben - taisnākais ceļš pie Dieva, mērķtiecība, mērķis, tiešums, niedre, konkrētika.

Pirmā diena laika plūsmā ir diena, kurā mums ir jāsavienojas ar savu mērķi - ar to, ko šajā vi...lnī gribam paveikt.

Šodien aktīva ir Ben enerģija, kura arī ir mērķis - kura kā lāzera stars tiešā ceļā ved pie tā, ko gribam sasniegt.

Šodien mums ir jāapzinās, ka tikai un vienīgi no mums pašiem viss ir atkarīgs. Lai arī mūsu visu realitātes pārklājas - tāpat mēs redzam un dzīvojam katrs pilnīgi citā realitātē un katrs to redzam savādāku. Līdz ar to mums katram ir jāveic savas korekcijas tajā, ko piedzīvojam, lai sasniegtu to, ko gribam.

Ja zinām, ko sasniegt, ja zinām, kāds ir mums katram mērķis, tad šodien ar to ir jāsavienojas. Mums katram ir jāsavienojas ar savu mērķi -burtiski jākļūst par to, ko gribam sasniegt, jāiejūtas - kā jutās tas, ko gribam sasniegt un jāiet taisnākajā ceļā uz izvēlēto mērķi.

Šis ir Austrumu vilnis un līdz ar to šajā vilnī visu nosaka mūsu griba, mūsu uzmanības fokuss. Šodien mums jāsafokusējas uz to, ko gribam un jāatmet pilnīgi viss pārējais. Mums ir jāierauga mērķis tā, it kā to jau būtu sasnieguši – tā, lai sajustu to, ka jūtamies sasnieguši rezultātu un kādas emocijas mūsos virmo tad, kad ir sasniegts gribētais.

Šodien mums katram ir jāieiet sevī un jāierauga tas, ko gribam piedzīvot. Tas, ko esam izvēlējušies, ir jāpiepilda ar gribu, jāpiepilda ar spēku un gaismu. Un jāprasa savam Augstākajam "Es", lai piepilda mūs ar spēku, gribu to paveikt un lai attīra prātu no visām liekajām domām.
Gars ir mūsu enerģijas, ideju un risinājumu, kā arī Mīlestības avots!

Ja gribam kaut nedaudz kaut ko savā dzīvē sasniegt, necīnoties ar kulakiem un elkoņiem ar citiem cilvēkiem par izdzīvošanu, tad ir jāsavienojas ar savu Garu, jāprasa viņam padomi, enerģija un spēks realizēt to, kas iecerēts.

Tikai Gars un eņģeļi patiesi mums var palīdzēt.
Šodien mums ir jāaizmirst par visiem – tuviem un tāliem cilvēkiem, priekšniekiem un padotajiem, mums ir jāaizmirst par visiem.

Šodien esmu tikai es un man ir jāsaprot, ko es gribu sasniegt, tikai un vienīgi domājot par sevi un savu mērķi, kuru esmu gatavs sasniegt pats.
Katram no mums jādomā tikai un vienīgi par sevi - ne par ģimeni, ne par valsti vai savienību – ir jādomā tikai un vienīgi par sevi.

Tas ir vienīgais veids kā atrast savu mērķi un saprast to, ko patiesi gribās.
Lai visiem šodien izkristalizējās mērķis un visiem pietiek spēks iet uz to, neskatoties uz šķēršļiem un bailēm.
Lai gribas un spēka pilna šī diena!!!





Visuma laika un telpas radošā alķīmija
https://www.facebook.com/maijulaikapavedieni