pirmdiena, 2014. gada 27. oktobris

Ilarions 26.oktobris-2.novembris

Viedas Meistars Ilarions



26.oktobris- 2.novembris/2014


Mīļie!
Visas pasaules Gaismasdarbinieku sirdis kā nekad agrāk piepildītas ar Gaismu, kas tiek iezemēta zemē. Centieties ik dienas saudzēt un lolot sevi, esiet labi pret sevi, izdariet sīkas un patīkamas lietas, kas palīdz jums justies apzinātiem un redzamiem. Jūs visi apgūstat vajadzību sevī mīlēt un tā ir nepieciešamība, lai virzītos tālāk uz priekšu savā garīgajā ceļā. Mīlestība pret sevi ir svarīga sastāvdaļa cilvēka garīgajā attīstībā; tā notur cilvēku līdzsvarā un harmonijā gan iekšējā, gan ārējā pasaulē. Tā kā ārējās pasaules izklaides turpina nomākt sajūtas, šī prakse ļauj cilvēkam būt stingram un iezemētam. Nekad neizmirstiet, cik brīnišķi esat un to, ka pelnāt visu to labāko, kas vien ir uz pasaules.


Lielākais cilvēku vairums no kosmosa saņem pamatīgas lejupielādes un tas prasa šo enerģiju integrēšanu un asimilēšanu. Patlaban virzāmies uz priekšu, fokusējoties uz apcerēm, kas nes prieku un vairo degsmi. Ar šīm lietām strādājām arī iepriekš, tāpēc nebūs grūti to ieviest dzīvē. Jūsu alķīmiķa darbs iemācījis jums mīlošā un konstruktīvā veidā izplest savu lauku. Jūs atkal sajutīsit atjaunotas miera, prieka un jaunrades sajūtas, jūs priecāsities par dzīves brīnumiem tepat uz Zemes. Lai paplašinātu dzīves sniegtās iespējas, jūs lieliski izmantosit apgūtās iemaņas, viedumu un zināšanas.


Jūs atbrīvojaties no pagātnes nožēlas, bēdām un notikumiem, kas vairs neder jūsu garīgajam ceļojumam. Daži no tiem jūsu zemapziņā ir ļoti dziļi iesakņojušies, bet jauno enerģiju lejupielādes ļauj notikt beigu atbrīvošanai, kas nes atjaunošanās un jauna sākuma sajūtas. Dzīve visu laiku mainās un attīstās; tas notiek jūsu dvēseles augstākās gribas iespaidā. Viss, ko pieredzat, notiek tādēļ, lai palīdzētu paplašināt apziņu un piekļūtu dziļākiem un lielākiem mīlestības un vieduma līmeņiem. Katra pieredze devusi savu ieguldījumu tajā viedajā, mīlošajā un līdzjūtīgajā cilvēkā par kādu patlaban esat kļuvuši. Tas bija un ir labi, un tagad pienācis pozitīvu transformāciju un lielu izmaiņu laiks.


Jums piemīt spējas materializēt savus sapņus- gan savas personīgās pasaules, gan visas apkārtējās pasaules sapņus. Jūs tiekat lūgti- ticēt sev, būt zinošiem un neļaut kaut kam nostāties jūsu ceļā. Ikvienu pieredzi uztveriet kā mācību pieredzi; tā kaut ko pievieno jūsu jau esošajai meistarībai. Jums atveras jauni un aizraujoši ceļi un tagad ir pienācis jūsu laiks spīdēt. Lai ieraudzītu jūsu būtībā mītošo neierobežoto potenciālu, jūsu sirdij jābūt atvērtai. Viss, ko vien jūs vēlaties radīt, manifestēt un sasniegt, atrodas iespēju laukā; viss, kas jums ir vajadzīgs- palikt patiesiem pret sevi un ticēt savām idejām un iedvesmām, ka tās tiek dievišķi vadītas.


Jums piemīt spējas mentāli un emocionāli pacelties virs tā ar ko sastopaties dzīvē. No  garīgās perspektīvas raugoties, dzīvē nav kļūdu. Pieņemot visu tieši tā kā ir, dievišķā sinhronitātē un kārtībā redzēsit maģiski un brīnišķi transformējoties savu dzīvi. Jums palīdzēs spēks un uzticība. Turpiniet ieklausīties no jūsu dvēseles nākošajā vadībā un padomos. Ar apņēmību, prasmi un neatlaidību fokusējoties uz izvirzītajiem mērķiem, jūs tos sasniegsit. Jūs patiesi kļūstat par tīrāko un spožāko gaismu kāda vien varat būt. Novērtējiet un godiniet visu to, ko jau esat savā dzīvē manifestējuši.
Jūs esat uz pareizā ceļa, un viss būs labi.


Līdz nākamajai nedēļai…


ES ESMU Ilarions

©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety, no fees are charged for reading it and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and both websites are included.
Thank you for including the above website links when posting this 


Tulkoja Māra Brante