otrdiena, 2014. gada 14. oktobris

Ilarions 12.-19.oktobris

Viedas Meistars Ilarions



12.-19.oktobris/2014



Mīļie!
Vislabākais padoms tuvākajam laikam ir- būt un plūst kopā ar cauri ejošo enerģiju. Lai kas paceltos apziņas virspusē, tas jāsastop ar mīlestību, līdzjūtību un sapratni, pacietību un iecietību. Arī jūsu mīļie atrodas atmodas procesā, tiecoties uz augstāku gaismu, un tiem vajag jūsu pacietību un mīlestības pilno atbalstu brīdī, kad tie sāk redzēt pasauli daudz skaidrāk nekā agrāk. Pirms reaģēt uz apkārtējo cilvēku atmodas izpausmēm, noderēs šāds ieteikums- izdariet dažas dziļas ieelpas. Atcerieties, ka ikviens cilvēks šajā laikā uz planētas tiek “aiznests” un “izstiepts” savas apziņas galējībās un pārbaudīts izturībā, un te nav vietas atelpai vai atlikšanai, jo to nedara arī aizvien pieaugošā un intensīvā kosmiskā gaisma, kas viļņu viļņiem nāk pār planētu. Visiem jāiziet sevī cauri asimilācijas, integrācijas un līdzsvarošanas procesam.



Tie, kuri lasa šīs rindas, jau šai procesa lielākajai daļai ir izgājuši cauri un patlaban pilda arī citu lomu- veido un notur augstāku redzējumu visai pārējai cilvēcei. Daudzi jau izgājuši cauri iniciāciju ugunīm un ieradušies otrā pusē, uz visiem laikiem noteiktā un spēcinošā veidā izmainījuši sevi. Jūs patlaban staigājat pa Zemes virsu ar atvērtu sirdi, labi atceroties šos pārbaudes laikus un to, cik grūti bija pacelties virs haosa, lai radītu augstāku redzējumu un to augstu arī noturētu. Tie, kuri nāk tagad, vēlāk, tiem ir vieglāk nekā bija jums un tāds bija dievišķā nodoms un plāns. Jūsu drošsirdīgais piemērs ir pacēlis kārti augstu un tiem, kuri patlaban iziet transformācijas, ir vieglāks ceļš ejams, ar daudziem palīdzības posteņiem. Jūs esat rūpīgi sekojuši dievišķā lūgumam un daudzi no jums patlaban ir vai būs lieli palīgi meklējošajiem.



Tā ir jūsu gaisma un mīlestība, kas patlaban mirdz tik spoži, ka līdzinās saules gaismai. No mūsu redzējuma to var lieliski pamanīt un ikvienu no jums uz planētas mēs varam saskatīt pavisam viegli. Tā gaisma un mirdzums, ko izstarojat, ir jūsu dvēseles paraksts. Patlaban vecais atdod ceļu jaunajam, jūsos mīt ticība, ka visumā notiek tā kā tam jābūt, un jūs esat īstajā vietā. Dažkārt nākas apskatīt notiekošo no cita redzējuma un tas nes apgaismību. Jūs visi atdzimstat jaunai garīgai apziņai un izmantojat transmutāciju alķīmisko procesu, radot jaunas formas, jaunus ķermeņus, kas ir mazāk blīvi un vairāk pildīti ar gaismu. Jūs kļūstat par savas apgaismotās dvēseles iemiesojumu.



Jūs esat ieguvēji no tām pārmaiņām, kas notiek jūsu būtībās, jūsu dzīvē un pasaulē; jūs apjaušat, cik atbrīvojošs ir viss šis process. Jūs ieejat nezināmajā, ticot, ka parādīsities atjaunoti un spēcināti brīdī, kad vecais dod ceļu jaunajam. Jūs esat gatavi ar dedzību, entuziasmu, kaisli un pārliecību ieņemt savu jauno vietu jaunajā pasaulē. Ceļš jūsu priekšā ir attīrīts jaunajam, lai tas varētu manifestēties. Turpiniet izstarot gaismu, esot kā bākas citiem, lai varat izgaismot viņu ceļu uz mājām. Esiet pateicīgi par to apgaismotību, kas tagad mīt jūsos, tā mirdzošā būtne ir patiesa gaisma un jūsu dvēseles skaistums.



Sajūtiet prieku apjaušot, ka jums pietiek un vienmēr ir pieticis- mīlestības, pārpilnības, pārticības, radošuma, enerģijas un brīnumu. Jūs esat bagāti gara dāvanās un esat iemācījušies tās manifestēt savā dzīvē un dalīties ar citiem. Apjautiet un godiniet visu, ko esat pieredzējuši un paveikuši, zinot, ka tas palīdzējis jums pacelties augstākā apziņas līmenī, apziņā, kas pildīta ar jaunu neierobežotu iespēju spektru. Sviniet brīdi!


Līdz nākamajai nedēļai…


ES ESMU Ilarions

©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety, no fees are charged for reading it and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included.
Thank you for including the above website link when posting this message.


Tulkoja Māra Brante