svētdiena, 2014. gada 26. oktobris

Pastāv dažāda veida ziedojumi, citiem vārdiem sakot var ziedot visdažādākās lietas


Pastāv dažāda veida ziedojumi, citiem vārdiem sakot var ziedot visdažādākās lietas:

Zināšanas - mēs varam ziedot saprātu, daloties zināšanās ar citiem. Dalīties ar zināšanām - tas ir viens no visstiprākajiem ziedošanas veidiem, kurš attīra mūsu apziņu (sirdi, dvēseli) un rada labvēlīgu nākotni.

Prāts - "ziedot prātu" vai prāta enerģiju, tas nozīmē izpaust labās rakstura īpašības attiecībās ar citiem. Kā gadījumā ar saprātu, mazāk no tā nekas nepaliek. Taču izpaužot savas labās rakstura īpašības, mēs sākam redzēt, ka citi cilvēki arī sāk izpaust savas labākās īpašības pret mums. Arī tas dara mūsu dzīvi laimīgāku. 

Sajūtas - mākslinieciski cilvēki ziedo savas sajūtas citiem - caur mūziku, gleznām, dziedāšanu un citiem mākslas veidiem. Kāds sajūtas un cik daudz - to var sajust, klausoties mūziku, dziedāšanu, vērojot gleznas utt...

Dzīvības enerģija - to mēs apmainām pret naudu, kad strādājam.

Laiks - ikviens cilvēks ziedo savu laiku. Kam mēs ziedojam savu laiku, to mēs arī saņemam, to ir viegli saprast. Ja mēs skatāmies pa televizoru programmas, kas nes negācijas, mēs šīs negācijas saņemam savā prātā, kurš pēc tam tās pievelk mūsu ikdienas dzīvē. Kam mēs veltam savu uzmanību un laiku, tas arī ienāk mūsu dzīvē vairāk un vairāk.

Ķermenis - iet bojā kaut kā vai kāda dēļ - salīdzinoši rets ziedošanas veids.

Nauda - vispopulārākais ziedojumu veids, taču diemžēl daudzi to nepareizi dara - ne tajā vietā, ne tajā laikā un ne tiem cilvēkiem.

Mantas - ļoti labvēlīgs ziedošanas veids, ja mēs atdodam apģērbu, apavus un ēdienu tiem, kam tas ir vajadzīgs.

- O.G.Torsunovs