pirmdiena, 2014. gada 13. oktobris

Pašlaik notiek spēcīga un intensīva mūsu planētās slāņošanās

 


Pašlaik notiek  spēcīga un intensīva mūsu planētās slāņošanās –  uz pelēko un balto ( zeltaini – balto).  Galīgā noslāņošanās tiks noslēgta uz gada beigām. Vairākas saites, ļoti spēji  mēs katrs pārrausim, daudz mācībstundas vēl nav apgūtas un var būt ļoti sāpīgas. Mūsu Dvēseles jau ir paveikušas savu  izvēli. Pastāvēs divas atšķirīgas, divas absolūti atšķirīgas realitātes. Būs realitāte – Elles izplatījums un Jaunas apziņas realitāte,  četros – piecos jaunu vibrāciju  izplatījumos.

Daudzi no mums domā, ka kaut kā spēj kontrolēt šo procesu. Patiesībā, viss notiek ļoti smalkā līmenī un augstās vibrācijās. Kad dvēseles atrodas  cilvēciskajā ķermenī – ceļš tikmēr, pagaidām ir slēgts. Šī slāņošanās – nepieciešamais nosacījums visiem Izplatījumiem. Izvēle tiek dota ikvienam. Atlaidiet ar vieglumu visas iepriekšējās mācības un ejiet uz priekšu uz savu attīstību un atklāšanu.

Priekš daudziem šī  slāņošanās kļūs asiņaina, bet tāda ir Dvēseles izvēle, katram no mums ir nenovērtējama pieredze. Nesūkstieties, ja jums ir grūti un smagi, priecājieties par savu izaugsmi.

Viena no atslāņotajām planētām Zeme, dosies Gara Izaugsmes un  intensīvās attīstības ceļā. Cita, it kā apstāsies attīstībā un pakāpeniski noārdīsies. Un tā arī būs nepieciešamā pieredze tām Dvēselēm, kuras izvēlējušās šo sadalīšanās ceļu.
Pašlaik, aktivizējas Gaismas Spēki un viņi ļoti palīdz tiem, kas vēl ir ceļā, bet vēl joprojām turpina pretoties savai apziņai  uz Jauno izplatījumu.
Mūsu planētu Zeme gaida Liela nākotne!

Šajās dienās jutu enerģijas smagnējumu un kaut kādu īpašu laika nozīmību. Tagad, šodien guvu atklāsmi – aizvakar, vakar bija būtiskas dienas visiem mums, mani dārgie!  ... Planēta un mēs - dzīvosim!  Jā, šī dalīšanās, slāņošanās būs grūta, nebūs viegla  daudziem, bet tāda ir mūsu izvēle, katra no mums. Šodien jūtu, īpašu vieglumu, visa Lielā un Jaunā sākumu!!! Dvēsele priecājās!!! Īpašu prieku sniedz lielais daudzums  Augstāko  Gaismas Spēku!!! Dodamies uz augšu! Lidojam augšup, rāpjamies augšup!!!
Mīlu Jūs visus! 


SF10102014

https://www.draugiem.lv/#/user/368481/blog/?p=12474070