piektdiena, 2014. gada 31. oktobris

Zilās koka kazas gads - 2015! PROGNOZES

 

 
„Cilvēce atnāk pie Manis pa dažādiem ceļiem,
bet, lai pa kuru ceļu cilvēks Man tuvotos,
Es viņu šajā ceļā sveicu.”
Morija*
2015.gada pirmajā pusgadā risināsies Latvijas prezidentūra Eiropas Savienības Padomē. Šis laiks solās būt gana dinamisks. Un otrs svarīgs notikums būs Latvijas valsts prezidenta vēlēšanas. Gribas darīt zināmu, ka visnopietnākie pārbaudījumi gaidāmi no 2014.gada beigām līdz pat 2015.gada 15.aprīlim, jo debesīs vēl aizvien aktuāla ir saspringtā konfigurācija no divām ļoti dinamiskām planētām – Urāna un Plutona, kuru precīzais aspekts būs 17.03.2015. Šī aspekta sasprindzinājumu raisīs vaļā daudz ātrākā planēta Marss ar precīziem aspektiem 11.03.2015; 12.03.2015; 15.07.2015; 25.07.2015; 6.12.2015 un 11.12.2015. Būs arī laba iespēja līdzsvarot šo dinamiskumu uz 30.01.2015; 22.04.2015; 9.06.2015; 8.09.2015 un 16.10.2015.
Valstu līderiem un politiskajām sistēmām šis aspekts nesīs visvairāk izmaiņu, bet katram individuāli šis aspekts nes izmaiņas tikai tad, ja tiek skarti horoskopā nozīmīgie punkti. Domājot par pašlaik notiekošo pasaulē, rodas iespaids, ka cilvēce atrodas it kā uz pulvera mucas, un tikai mūsu pašu spēkos ir ļaut šai mucai iet gaisā, vai laikus tomēr nodzēst degli. Šis aspekts arī rada visa veida enerģētisko/ekonomisko krīzi. Ko izvēlēsies cilvēce? No 24.08.2015  līdz 13.10.2015 aktualizēsies tēma, ka patieso dzīves mērķu(Jupiters) un dzīves jēgas(Neptūns) jautājumi ir „saslimuši” ar akūtu deficīta sindromu. Šis ir arī viens no saspringtākajiem periodiem ekonomikā un nākotnes perspektīvu plānošanā. Tomēr gribētos vērst uzmanību uz to, ka Plutons līdz 19.11.2024 būs Mežāža zīmē un tik ilgi arī būs krīzes viļņi. Paši saprotiet, ka īstas izaugsmes iespējas tiek krietni vien bremzētas. Domāju, ka patiesie rādītāji pasaules ekonomikā tiek apzināti slēpti.
Zilās Kazas gads iesāksies 19.februārī plkst.01:47 ar austošo Saturnu Strēlnieka zīmē. Kas liecina, ka šajā gadā būs risināmi visnotaļ nopietni uzdevumi. Bezrūpības un optimisma vietā Saturns piedos nopietnu attieksmi, būs stingras prasības pret sociālām programmām. Bet visvairāk nepilnību tiks celtas gaismā no 14.11.2015  līdz 10.12.2015.
Gada vadošās pozīcijas no 21.marta ieņems planēta Jupiters. Un vadošās tēmas solās būt – izglītība, zinātne, ekonomika un starptautiskās attiecības.

Spīdekļu aptumsumi
Būs četri aptumsumi divi Saules un divi Mēness. Divas nedēļas pirms aptumsuma – reti kad izdodas notikumus ievirzīt plānotā gultnē, tie dažkārt kļūst nekontrolējami. Aptumsumu ietekmē pastiprinās hroniskās un psihiskās kaites. Daži var zaudēt reputāciju vai arī nokļūt sarežģītās situācijās.  Aptumsumi var nest līdzi negaidītas pārmaiņas jebkurās lietās, tādēļ tas nav veiksmīgs laiks jaunu lietu sākumam. Aptumsumi var maldināt uztveres spējas un mudināt uz nelietderīgu spēku patēriņu. Šis ir labs periods,  lai apstātos un kaut ko mainītu vai sakārtotu savā dzīvē.

Daļējs Saules aptumsums 20.martā plkst.11:36 Zivju zīmes pēdējā grādā savienojumā ar ne pārāk labvēlīgi noskaņotu zvaigzni Šeat, liecina, ka īsi pirms aptumsuma var notikt diezgan dramatiskas situācijas, jo pie debesīm būs arī saspringtu planētu aspekti. Bet saziņas planētas Merkura atrašanās tuvu Debesu vidum jeb MC, liecina par informācijas divējādību, to vairāk tversim emocionāli caur ilūziju prizmu. Nav vērts ticēt neticamām lietām. Ieklausīsimies katrs savā sirds balsī.

Daļējs Mēness aptumsums 4.aprīlī plkst.15:05 Svaru un Auna zīmēs savienojumā ar zvaigznes Aļferac enerģiju būs saistīta ar lieliem svētkiem, pēkšņiem notikumiem. Ir zināms, ka šajā dienā svinēsim Lieldienas. Laiks būs piemērots pasākumu organizēšanai, kur būtu vēlams pateikties viens otram vai palīdzēt.  Tas ir laiks, kad priekšplānā izvirzīsies jautājumi par savstarpējām attiecībām, juridiskiem strīdiem un konfliktiem. Var atklāties informācija, kas ilgu laiku bijusi apslēpta. Pēc aptumsuma pie apvāršņa var parādīties spilgta un spēcīga personība.

Daļējs Saules aptumsums 13.septembrī plkst.9:41 Jaunavas zīmē – raksturīgākā tēma būs kalpošana, veselība, darbs, mājas dzīvnieki, diētas, medicīna, skolu lietas. Īsi pirms aptumsuma pieaugs psihes nestabilitāte, iespējamas dažādas provokācijas un asāk  izpaudīsies dvēseles kaites. Tiks aktivizētas ne visai gaišas dvēseles šķautnes puses, un tiks provocētas zemākās apziņas dziņas. Labais ir tas, ka sabiedrība kopumā varēs izprast savas  „ēnas pusi”.

Pilns Mēness aptumsums 28.septembrī plkst.5:50 Auna un Svaru zīmēs – šo aptumsumu ietekmē zvaigznes Zaniah enerģija – kuras ietekmē nāks gaismā kaut kāds paziņojums, turklāt saziņas planēta Merkurs uz to brīdi ir retrogrāds, tātad kāda vēsts, kura bija noslēpta sabiedrības acīm. Šo aptumsumu stipri ietekmē planetoīds  Lilita, kuras ietekme ir diezgan fatāla un pat liktenīga, jo viņas enerģija stipri iespaido ikviena karmu. Bet tās atrašanās Svaru zīmē rada problēmas tieslietās, kā arī mākslas pasaulē īpaši ar teātri saistītā nozarē. Un pats par sevi saprotams, ka šajā aptumsumā aktuālas būs attiecības.

Retrogradās planētas

MERKURS - domāšana, runa, saskarsme, informācijas uzņemšana un nodošana. Nervu sistēmas īpatnības, reakcija uz apkārtnes notikumiem, prasme orientēties situācijā, veiklība. Attieksme pret mācībām. Un šajos periodos pie apvāršņa var parādīties reiz sastapts, bet laikā gaitā pačibējis draugs/paziņa.
Parasti tiekam brīdināti, ka šajos periodos kamēr Merkurs iet atpakaļgaitā, nevajadzētu parakstīt līgumus, kā arī vienoties par sev būtiskiem jautājumiem. Tāpat nebūtu vēlams veikt nozīmīgus un svarīgus iepirkumus un vērt vaļā savu biznesu.

No 21.01.2015 plkst.17:55 līdz 11.02.2015 plkst.16:57 Ūdensvīra zīmē – padomāt par iesaistīšanos pasākumos, šovos, domu biedru grupās. Vai man tas ir vajadzīgs? Un ko es no tā vēlos iegūt? Tāpat topā var atrasties skolu lietas un jautājumi par bērnu namiem.
No 19.05.2015 plkst. 4:49 līdz 12.06.2015 plkst.1:33 Dvīņu zīmē – problēmsektors rodas savstarpējā saziņā ar tuviniekiem, problēmu risināšana jautājumos, kas skar sabiedriskā transporta pakalpojumus, pasažieru pārvadājumus un autotransportu kā tādu.
No 17.09.2015 plkst.21:10 līdz 9.10.2015 plkst.17:58 Svaru zīmē – pārpratumi, sarežģījumi savstarpējās attiecībās. Tāpat aktuāla tēma ar biznesa un sadarbības partneriem, tieslietas un kultūras pasākumu organizēšanas jautājumu sakārtošanas jomas.

VENĒRA - mīlestība, prasme radīt un uzturēt harmoniju attiecībā pret pretējo dzimumu. Skaistuma, mākslas un modes uztvere; prasme rīkoties ar vērtībām, nauda. Spējas relaksēties un saņemt apmierinātību no dzīves. Anatomijā – nieres, sieviešu orgāni.
Šajā laikā nerekomendē veidot vai uzsākt jaunas romantiskās attiecības, bet vairāk uzmanības jāpievērš jau esošajām, tās jāsakārto.  Tuvumā var uzrasties sen aizmirsti un arī ne tik sen šķirti reiz mīļotie. Tas noteikti liek vēlreiz pārskatīt šīs attiecības, jo acīmredzot tām vēl nav pielikts loģisks punkts. Ir jānokārto visi rēķini un parādi. Jāpasaka viss nepateiktais un jāmēģina šajā laikā iziet uz kompromisiem, jo periods, kad Venēra kļūs atkal direkta, ļaus romantisko dzīvi izveidot tādu, kādu mēs vēlamies. Tāpat šis laiks būs saistīts ar savstarpējo finansiālo parādu sakārtošanas tēmām. Nav ieteicami vērtīgi pirkumi.
No 25.07.2015 retrogrāda plkst.12:29 Jaunavas zīmē un no 31.07.2015 plkst.18:27 Lauvas zīmē, bet 6.09.2015 plkst.11:29 tā ir atkal direkta.

SATURNS - disciplīna, stingrība, atbildība, ierobežojumi, likumi un noteikumi, sabiedrības normas, un cilvēka attieksme pret pastāvošām normām. Sistemātiskums, lēnīgums un prasme koncentrēties. Taupīgums, saudzīgums, pesimisms un metodiskums. Anatomijā – kaulu sistēma, zobi un mati.
No 14.03.2015 plkst.17:01 retrogrāds Strēlnieka zīmē līdz 2.08.2015 plkst.8:52 Skorpiona zīmē – nav ieteicams slēgt svarīgus un ilgstošus savstarpējos ražošanas līgumus, tāpat nav ieteicams slēgt ilgtermiņa īres/nomas līgumus, kā arī iegādāties nekustamo īpašumu. Nav ieteicams iegādāties jaunas ražošanas iekārtas. Tāpat nav ieteicams iestāties pastāvīgi jaunā darba vietā, jo šis darbs var izrādīties ļoti garlaicīgs vai sarežģīts un prieku nenesīs.

*Morija pieminēts jau Bībelē – tā ir nosaukts kalns, uz kura Abraāms, viņš arī Visaugstākais, gribēja upurēt savu vienīgo un ilgi gaidīto dēlu. Pēc tam vārds „Morija” sastopams vēstījumā par Mozu. Tulkojumā no ebreju valodas „Morija” nozīmē kaut ko līdzīgu „dievišķajam ieskatam”, ko var tulkot arī kā „Lielā Visuma Acs”, proti, Tas Kungs, Morijas zeme ir dievišķā ieskata zeme.


JANVĀRIS
Jau pirmajās janvāra dienās debesīs vairāki saspringti planētu enerģētiskie aspekti. Vēl aizvien esam pakļauti pārmaiņu vētrām. 1.janvārī ir precīzais Marsa un Jupitera saspringtais aspekts, kas rada ekspansijai līdzīgas situācijas.  Rodas saspīlējums starp rīcību un plānošanu, starp likumību un reālām iespējām, starp finansējumu un darbību. Bet starpvalstu līmenī iespējamas satraucošas situācijas diplomātijas dienestos, kā arī finanšu un ekonomikas jautājumos.
3.janvārī Venēra ieiet Ūdensvīra zīmē kur tā attiecībās rada nenoturību. Primārais būs brīvība, bet apģērbā dominēs avangardisms. Tāpat saspīlējums visam kas saistīts ar naudiņu. Vēl šajā dienā Saule un Urāns ir saspringtā pozīcija, kas rada satraukumu ar elektroenerģiju saistītiem jautājumiem, pieaugošu nervozitāti cilvēku vidū. Revolucionārs noskaņojums. Iespējamas ekstrēmas situācijas. 4.janvārī Saulei savienojums ar Plutonu, kas norāda, ka šīs pirmās jaungada dienas būs nozīmīgas ar pārmaiņām.
5.janvārī plkst.6:53 pilnMēness kas vienlaicīgi notiks ar Merkura ingresiju Ūdensvīrā –ap šo laiku var parādīties kāda jauna modernās tehnoloģijas programma, jeb jaunumi elektroenerģijas pakalpoju sniegšanas apmaksas kārtībā. Bet saspringtas situācijas pasaulē saglabāsies līdz pat 11.janvārim.
            12.janvārī aktīvā planēta Marss ieiet Zivju zīmē, kur tās kareivīgums krietni vien noplok. Uz tuvākajiem pāris mēnešiem cilvēkos vairāk būs tieksme palīdzēt cits citam, vairāk izpaudīsies cēlsirdība un labestība. Bet pastiprināsies aizkulišu darbība, kura būs apslēpta sabiedrības acīm līdz 20.februārim.
20.janvārī plkst.13:43 iestājas Ūdensvīru laiks, bet no 21.janvāra plkst.16:57 līdz 11.februārim mentālā un saziņas planēta Merkurs būs retrogrāds – tas norādīs, ka biznesa un tirdzniecības aktivitātēm būs nelabvēlīgs laiks.
27.janvārī Venēra ieiet Zivju zīmē – perfekts laiks lai baudītu mākslas, mūzikas un teātra pasauli. Īpaši spilgti būs dvēseles pārdzīvojumi. No otra cilvēka vairāk gaidīsim jūtu izpausmes, nekā paši būsim spējīgi dot.

FEBRUĀRIS
            Mēneša sākumā būs laba izpratne par informācijas apmaiņas, tehnoloģiju un sabiedrisko procesu radītajiem rezultātiem. Iespējamas ievērojamas dabas stihiskās izpausmes. Vēl jo vairāk tāpēc, ka 4.februārī plkst.1:08 būs pilnMēness. Līdz pat 14.februārim gaidāmi nemierīgi laika apstākļi.  11.februārī mentālā un saziņas planēta Merkurs plkst.16:57 kļūst direkta.  Un tātad līdz 11.februārim tiks apstrīdētas mentālās spējas/varēšana vai akadēmiskā/profesionālā kvalifikācija. Var rasties problēmas domu biedru grupās, kolektīvos, organizācijās un radīsies šaubas par līdzdalības nepieciešamību tajās. Varbūt ir ejams pavisam cits ceļš? Varbūt organizēt ko savu? Varbūt pārskatīt biznesa plānus un tos koriģēt? Merkurs atradīsies zonā, kurā tas veica savu enerģētisko cilpu, labojot reiz ieviestās kļūdas. Līdz marta sākumam vēl vajadzētu atturēties ieviest straujas pārmaiņas savā darbībā. Tāpat šis laiks būs vairāk piemērots jaunu plānu detalizētajai sagatavošanai, lai tos ieviestu sadzīvē pēc 3.marta.
            19.februāri plkst.1:47 iestāsies jaunMēness vienlaicīgi ar ķīniešu Jaungadu – Zilās Kazas gadu, bet savu valdījumu pieteiks Zivju zīme. Šajā gadā būs atļautas dažādas kaprīzes un untumi. Var doties leknāku „ganību” meklējumos. Politiskajā arēnā un finansiālās attiecībās ir vajadzīga zināma piesardzība, tālredzība un modrība, jo no visurienes var sagaidīt negaidītus šķēršļus, neveiksmes un pat katastrofas. Bet visam tomēr vajadzētu beigties labvēlīgi. Stabilitāte un līdzsvars nemanāmi atjaunosies pat neatkarīgi no zināma saprātīguma un kompetences trūkuma.
            20.februārī Marss ieiet sev ļoti aktīvā pozīcijā – Auna zīmē – tas piešķirs drosmi un uzņēmību rīkoties. Cilvēki ņems aktīvu dalību pilnīgi visur. Sportistiem šis ir viens no vislabākajiem rekordu uzstādīšanas laikiem.
22.februārī ir precīzs Marsa un Venēras savienojums Auna zīmē. Spilgti izteikts entuziasms, spēcīgi un saviļņojoši emocionāli notikumi attiecībās. Būs viegli iegūt simpātijas no sev tīkamu cilvēku puses. Mīlestība no pirmā acu skatiena, bet jūtas var būt nenoturīgas.
23.februārī iespējams sals. Saulei saspringts aspekts ar Saturnu, kas to norāda. Saturna enerģētiskā ietekme liecina par skumju un sāpīgu pārdzīvojumu klātbūtni.
Mēneša pēdējās dienas solās būt samērā harmoniskas un mierīgas.

MARTS
5.martā plkst.20:05 pilnMēness. Mēneša sākums ir optimisma, harmonijas un laimes periods. Viss veiksies un izdosies. Uzradīsies labi draugi, kuri atbalstīs. Izdevīgs laiks biznesam, investīcijām un sadarbības partneriem ar ārzemniekiem. Tomēr vienlaicīgi Venērai būs spriedzes aspekts ar Plutonu, kas rada dažādas kaislības un alkas piedzīvot ko neparastu, iesaku būt uzmanīgiem pret sevi un partneri, lai netīši nenodarītu pāri.
13.martā Merkurs ieiet Zivju zīmē – pastiprināsies intuīcija, iejūtība. Tomēr pietrūks gribasspēks un pastiprināsies tieksme sevi tā sirsnīgi pažēlot.
14.martā planēta Saturns Strēlnieka zīmē sāks atpakaļgaitu un būs retrogrāda līdz pat 2.augustam – un šajā laikā tiks pārskatīti esošie likumi, kā arī ar izglītību saistīti jautājumi. Lai piepelnītos, labi iekārtoties pagaidu vai sezonas darbā. Katrs dzīvos tikai pēc sava prāta, neieklausoties citu padomos.
17.martā Venēra ieies Vērša zīmē – te tā ir ļoti spēcīga, gan attiecībā uz labo, gan arī uz ļauno. Kā pozitīvais – būsim mīloši un līdzjūtīgi, bet no otras puses – nežēlīgi un nesātīgi.
20.martā plkst.11:36 daļējs Saules aptumsums Zivju zīmes 30.grādā savienojumā ar Šeat zvaigzni, kuras ietekmē notikumiem var būt krasi negatīva nokrāsa, vēl jo vairāk aptumsuma ietekmē. Bet 21.martā plkst.00:45 astroloģiski iesākas JAUNAIS GADS tieši ar Saules ingresiju Auna zīmē. Savu valdījumu uz turpmāko gadu pieteiks planēta Jupiters.   Tā  radīs interesi par ārzemēm ar vareniem ilgtermiņa projektiem. Pastiprināsies interese par izglītību, zinātni un  starptautiskas nozīmes pasākumiem.
            31.martā Merkurs ieiet Auna zīmē – būs nosliece pieņemt krasus, bet ļoti nepārdomātus lēmumus. Piemitīs konkurētspēja un izlēmība. Vairāk rīkosimies personisku motīvu vadīti, veselais saprāts būs kaut kur „paslēpies”. Tāpat šajā dienā uz tuvākajiem pāris mēnešiem aktīvā planēta Marss ieies Vērša zīmē – enerģijai vairāk piemitīs spīts un neatlaidība visu izdarīt līdz loģiskam galam. Jebkurai darbībai vairāk piemitīs merkantilas un savtīgas intereses. Kāds prasīs sev sen pienākušos algas pielikumu.

APRĪLIS
            Visuma netaustāmā, bet stipri vien sajūtamā enerģija ar planētu saspringto aspektu starpniecību mums liek līdz 14.aprīlim mainīt vērtību sistēmas, t.sk., arī uzskatus. Saules savienojums ar Urānu vairos apziņas skaidrību un dažādu ideju rašanos, un šajā laikā var atklāties gan patīkamas, gan ne visai patīkamas patiesības. Un spriedze ar Plutonu to visu vēl vairāk transformēs vai mainīs. No aprīļa līdz pat vasaras beigām debesu jumā veidojas pozitīvais Jupitera un Urāna aspekts, kas sola veiksmīgāk īstenot lielus projektus,  radīt elastīgāku pieeju situācijām. Šis aspekts palīdzēs veiksmīgāk realizēt pozitīvās idejas, modernās tehnoloģijas. Labs laiks zinātnei.
Lieldienas 4.aprīlī sakrīt ar daļēju Mēness aptumsumu plkst.15:05. Cilvēkus plosīs iekšēji konflikti.
8.aprīlī Jupiters Lauvas zīmē kļūst direkts. Sāksies reāla projektu ieviešana dzīvē.
11.aprīlī Venēra ieiet Dvīņu zīmē –romantiskajās attiecībās valdīs viegls flirts. Nekādas stipras piesaistes.
15.aprīlī Merkurs ieiet Vērša zīmē – lieliski spēsim novērtēt visu skaisto, domāšana būs vairāk vērsta uz praktisko, materiālo vai finansiāli izdevīgāko. Tomēr uzskatos būsim vairāk stūrgalvīgāki nekā citkārt.
17.aprīlī planēta Plutons kļūst retrogrāds. Līdz septembra beigām būs jāatskatās uz pagājušo laiku, jāsakārto savu iekšējo pasauli un rudenī jāsāk garīgi realizēties. Pārmērīgas kataklizmas neizjutīsim, tomēr būtu jāturpina visiem spēkiem mobilizēties uz pozitīvajām izmaiņām, lai iekļautos pārmaiņu vējos ko signalizē Kosmosa enerģijas.
Laiks no 15.aprīļa līdz 19.aprīlim nav sekmīgs attiecību veidošanai un finanšu sfērai.
18.aprīlī jaunMēness plkst.21:56 būs gandrīz vienlaicīgi ar dažu planētu saspringtajiem aspektiem, kuras nelabvēlīgi ietekmēs attiecības un mīlestības jomu. Arī finanšu/biznesa pasākumiem tuvākā nedēļa nav piemērota.
20.aprīlī plkst.12:42 iesāksies Vērša zīmes laiks.
Mēneša beigās pieaugs saviļņojumu, izjūtu un noskaņojuma spēks. Īpaši jūtīgi cilvēki sajutīs iekšēju dvēseles pacilātību.

MAIJS
            Arī visu maija mēnesi mūs ietekmēs planētu pozitīvo enerģiju mijiedarbība, kuras galvenokārt ietekmēs katra apziņas līmeni un sekmēs realizēt pozitīvās idejas, modernās tehnoloģijas. Zinātniekiem un pētniekiem „darba pilnas rokas”, lai iepazīstinātu sabiedrību ar saviem jaunatklājumiem.
1.maijā Merkurs ieiet Dvīņu zīmē – būsim brīvi no aizspriedumiem, lielisks periods žurnālistiem un jebkādas informācijas apstrādes veicējiem.  Viegli un ātri spēsim uztvert jebkāda veida informatīvos jaunumus.
4.maijā plkst.6:42 pilnMēness. Stress, nemiers, bailes ko nokavēt vai palaist garām tā ietekmē pilnmēness. To zinot spējam sevi kaut cik necik mobilizēt. 
8.maijā Venēra ieiet Vēža zīmē – ļoti jūtīgi uztversim visu kas saistās ar mīlestības lietām. Sievietes vairāk rūpēsies par māju un ģimeni, bet vīriešiem būs aizbildnieciska attieksme pret saviem ģimenes locekļiem. No 8.maija līdz 28.maijam būs virkne nelabvēlīgu aspektu, kas nomāks harmoniju attiecībās, tās tiks pārskatītas un pat šķirtas. Kāds uzrakstīs atlūgumu un aizies no esošās darba vietas. Cits būs tik neuzmanīgs, ka iegūs kādu traumu. Bet visiem vajadzētu piesargāties un netērēt vairāk kā nopelnāt. Biznesam un sadarbībai nelabvēlīgs laiks. 23.maijā līdz 28.maijam īpaši bīstami lietot alkoholu u.c. apreibinošas vielas. Iespējamas stipras saindēšanās, iekļūšana skandalozās situācijās, pieaugs noziegumu skaits.
12.maijā Marss ieiet Dvīņu zīmē – planētas enerģētika pastiprinās tieksmi strīdēties. Būs daudz labu ideju, tomēr pietrūks neatlaidības, lai tās realizētu sadzīvē. Iespējami satiksmes negadījumi un problēmas ar autotransportu.
18.maijā plkst.7:13 jaunMēness. Turpmākajās 28 dienās nevajadzētu ieviest sadzīvē jaunus plānus, jo no 19.maija līdz 12.jūnijam Merkurs būs  retrogrāds Dvīņu zīmē. Saziņas problēmas ar tuviniekiem, tuvāko apkārtni(kaimiņiem). Tuvējās apkārtnes ceļojumos iespējamas dažādas ķibeles. Nav ieteicams iegādāties jaunus sakaru līdzekļus, t.sk., mobilos telefonus u.c ar saziņu saistītu aparatūru. 21.maijā plkst.11:45 savu valdījumu pieteiks Dvīņu zīme.

JŪNIJS
            Mēneša sākumā izjutīsim vēl iepriekšējā mēneša planētu saspringto aspektu ietekmi. Tomēr 2.jūnijā pilnMēness ietekme nebūs tik spēcīga kā citkārt, jo tam ir virkne visai pozitīvu planētu enerģētiskā mijiedarbība, kuras stabilizēs situāciju, sastapsim reiz satiktus, bet laika gaitā pazaudētus draugus/skolas biedrus, kā arī būs iespēja atjaunot reiz pat ļoti daudzsološās attiecības/ sakarus. Radīsies idejas, kuras nākotnē solās būt diezgan perspektīvas, tomēr tās ieviest būtu vēlams pēc 27.jūnija, kad Merkurs izies no enerģētiskās cilpas joslas.
5.jūnijā Venēra ieiet Lauvas zīmē – kur akcentu liksim uz izklaides pasākumiem, tāpat ar šiku centīsimies pie sevis uzņemt viesus. Patiks apmeklēt viesības un tās tiks rīkotas ar sirsnīgu vērienīgumu. Pastiprināsies romantiskās tieksmes.
12.jūnijā Merkurs Dvīņos direkts. Tāpat šajā pašā dienā planētai Neptūns ir retrogrāda kustība Zivju zīmē -  tas norāda, ka akli neuzticēsimies nevienam. Sociālās palīdzības dienestiem vajadzētu izvērtēt materiālo pabalstu prioritātes ar īpašām cilvēku vajadzībām.
15.jūnijā Saturns ieiet atpakaļ Skorpiona zīmē –jauni celtniecības projekti stagnē,  remonti un īpašuma sakārtošanas un renovēšanas pasākumi iet uz urrā! Pēdējās korekcijas tiks veiktas starpvalstu attiecībās un banku sakārtošanā. Iespējams, ka kāda banka atkal beigs savu pastāvēšanu.
16.jūnijā jaunMēness plkst.17:05 – dažādu zāļu un zālīšu vācējiem „zelta ādere”. Visas zālītes būs izteikti spēcīgi piepildītas ar Saulītes un Mēness enerģijām, un tas ir tieši laikā garajiem ziemas vakariem.
21.jūnijā plkst.19:38 vienlaicīgi ar vasaras saulgriežiem valdījumu piesaka Vēža zīme. 24.jūnijā Marss ieiet Vēža zīmē -  te šī planēta jūtas kā ne savās mājās, mentālā plānā vairāk tā sevi izpauž caur emocijām un sajūtu gammām.
Līgo dienas pasākumi solās būt gana atraktīvi. Debesīs ir ļoti laba planētu konfigurācija, kas sola mīlestību no pirmā acu skatiena. Tāpat ap šo laiku ir iespējami vērienīgu projektu ieviešanas pasākumi, tikai vēlreiz rūpīgi vajadzētu pārbaudīt informāciju/līgumus, statūtus.

JŪLIJS
1.jūlijā precīzs Venēras un Jupitera savienojums liecina par dienām, kurās valda optimisms un harmonija, bet kāda maciņā var ieripot krietna naudas summa.
2.jūlijā plkst.5:19 pilnMēness kas tikai pastiprina tieksmi ar vērienu izklaidēties. Laiks no 6.jūlija līdz mēneša beigām būs enerģētiski piesātināts ar dažādiem notikumiem, stresa situācijām, konfliktu iespējām un pat traumām.
8.jūlijā Merkurs ieiet Vēža zīmē – kur prāts būs vairāk koncentrēts uz personiskajām sajūtām. Īpaši jūtīgi uztversim jebkura veida informāciju. Bērniem labs laiks padzīvoties pie omes laukos.  
11.jūlijā veiksmes planēta Jupiters būs izgājusi no enerģētiskās cilpas zonas un uzņems savus apgriezienus, un līdz 25.jūlijam, sākot ar jaunMēnesi 16.jūlijā plkst.4:24, var droši ieviest projektus un biznesa plānus.
19.jūlijā Venēra ieiet Jaunavas zīmē – vienlaicīgi ar Jaunavas pārvaldnieka Merkura saspringto aspektu ar Urānu radīs papaaugstinātu nervozitātes, uztraukumu, strīdu un nesaprašanās fonu. Vēl jo vairāk tāpēc, ka 25.jūlijā plkst.12:29 Venēra kļūs retrogrāda līdz pat 6.septembrim un ir pienācis laiks nokārtot parādus un sakārtot savus rēķinus. Jaunas iepazīšanās nevainagosies ar paliekošām attiecībām. Tieši otrādi mīlas planēta liek sakārtot esošās, izrunāties vai arī šķirties pa labam. Daudziem būs jārisina ar finansēm saistīti jautājumi no 10.jūlija līdz 21.jūlijam, bet 31.jūlijā Venēra ieies atpakaļ Lauvas zīmē, kur būs jārisina ar bērniem saistīti jautājumi. Akciju cenas var stipri kristies.
23.jūlijā plkst.6:30 valdījumu piesaka Lauvas zīme vienlaicīgi ar Merkura ieiešanu Lauvas zīmē– būs grūti mainīt domāšanu, jo tās vairāk būs orientētas uz sevi. Būs stipra interese par akciju un vērtspapīru tirgu.
26.jūlijā planēta Urāns kļūs retrogrāda Auna zīmē. Tas radīs daudziem neapmierinātību ar sevi un savu esošo dzīvi, gribēsies kaut ko mainīt. Tāpat uzvedībā būs neizskaidrojams iekšējs protests pret pastāvošo kārtību, tomēr laiks līdz 26.decembrim būs vairāk piemērots garīgajiem meklējumiem. 31.jūlijā plkst.5:19 pilnMēness pastiprinās visus iekšējos konfliktus.

AUGUSTS
2.augustā Saturns kļūst direkts Skorpiona zīmes 29.grādā tāpēc plānotās reformas var sākt ieviest sadzīvē, bet politikā vairāk būs vērojama savstarpēja sadarbība, atsāksies iepirkuma plāni, un starpvalstu līmenī uzlabosies savstarpējās attiecības. Tomēr līdz 13.augustam ieskaitot, debesīs būs novērojams precīzs Saturna un Jupitera disharmoniskais aspekts, kas liks sakārtot likumdošanas sfēru, traucēs biznesa attīstībai un sadarbības partneru meklējumos, tāpat savu interesi pastiprinās kontrolējošie dienesti.
7.augustā Merkurs ieiet Jaunavas zīmē – tas liks vairāk ievērot kārtību un precizitāti darbā un sadzīvē. Darba tirgū priekšroka būs speciālistiem ar attiecīgu izglītību vai darba pieredzi.
9.augustā Marss ieiet Lauvas zīmē – pastiprināsies līderisms, gribasspēks, kreativitāte un enerģija. Vīriešiem būs stipra tieksme pēc pretējā dzimuma. Sievišķās enerģijas pašlaik ir stipri novājinātas. Un sievietēm ieteicams labot savas kļūdas vēl jo vairāk tāpēc, ka sievišķā planēta Venēra liek mums atskatīties uz to līdz pat 6.septembrim.
11.augustā planēta Jupiters ieiet Jaunavas zīmē – augsti ideāli te nespēlēs nekādu būtisku lomu, ja nebūs praktiska pielietojuma sadzīvē. Bagātas firmas un ietekmīgi cilvēki tuvākā gada laikā centīsies ziedot vērienīgus naudas līdzekļus mazāk sekmīgajiem un slimiem cilvēkiem. Lai nopelnītu, būs vajadzīga laba izglītība. Ceru, ka būs algas pielikums ar medicīnu un izglītību saistītajām nozarēm.
14.augustā jaunMēness plkst.17:53 vienlaicīgi iesākas ar vairākiem pozitīviem un harmoniskiem planētu aspektiem debesu jumā. Kas sola, ka te uz Zemes mums ir vienreizēja iespēja sākt plānot jaunus projektus ar mērķi tos ieviest sadzīvē pēc 6.septembra. Vispār šim jaunMēnesim ir reta īpatnība – daudz harmonisku aspektu.
23.augustā plkst.13:37 Saule ieiet Jaunavas zīmē.
27.augustā Merkurs ieiet Svaros – būtu ieteicams ieklausīties padomos un konsultantu ieteikumos.
29.augustā plkst.21:35 pilnMēness spēki ietekmēs iekšējos cilvēka apziņas un zemapziņas procesus, raisot vaļā vēlmi atbrīvoties no negatīvajiem enerģētiskajiem uzslāņojumiem.

SEPTEMBRIS
            Augusta beigās līdz 17.septembrim veidojas saejošs konjukcijas aspekts Jupiteram ar Neptūnu un šai konfigurācijai pievienojas arī pati Saulīte – tas radīs plašas pretrunas sabiedrībā starp nākotnes perspektīvām un iekšējām sajūtām. Zūd ticība. Iespējami plaši ar aknām saistītu infekcijas slimību saasinājumi.
1.septembrī ir precīzs Venēras un Marsa savienojums kas pastiprina notikumiem emocionālo fonu.
6.septembrī Venēra direkta Lauvas zīmē – retrogrādais planētas periods bija kā pārbaudījums katram personīgi, tika izvērtētas  ar mīlestību un vēlmēm saistītas lietas. Varam atkal uzsākt jaunas daudzsološas romantiskās tikšanās.
No 7.09.2015  līdz 13.09.2015 un no 22.09.2015  līdz 27.09.2015 ir paaugstināta spriedze informācijas jomā un tiks atklātas atmaskojošas ziņas, atklātībā nāks kompromitējoši fakti. Sargājiet bērnus.
13.septembrī plkst.9:41 daļējs Saules aptumsums Jaunavas zīmē ar virkni saspīlētu situāciju debesīs. Būs ļoti grūti noturēt sevi „rāmjos”
17.septembrī plkst.21:10 Merkurs retrogrāds līdz pat 9.oktobrim. Nav ieteicams dibināt jaunu uzņēmu/biznesu, stāties jaunā darbā vai mainīt darba vietu, jaunu projektu sākšanai, nav ieteicams pirkt automašīnu, datoru, tālruni, jo tie slikti kalpos.
18.septembrī Saturns ieiet Strēlnieka zīmē uz nākošajiem 2,5 gadiem – nāks pavisam citādi uzdevumi, respektīvi jāsakārto jomas, kuras saistītas ar izglītību, ārzemēm un tieslietām.
23.septembrī plkst.10:20 Saule ieiet Svaru zīmē un sākas rudens.
25.septembrī Marss ieiet Jaunavas zīmē un vienlaicīgi arī Plutons kļūst direkts -  nestrīdēsimies sīkumu dēļ, bet paši centīsimies savā darbā ievērot visas smalkās nianses. Un no šīs dienas var sākties plašas izmaiņas ekonomikā visā pasaulē. Iespējama krīze.
28.septembrī plkst.5:50 pilns Mēness aptumsums. Esiet piesardzīgi 2 nedēļas pirms aptumsumiem un 2 nedēļas pēc. Pirms Mēness aptumsuma ir Marsa un Saturna spriedzes aspekts, kas sola krietnas nepatikšanas. Šis ir viens no vissmagākajiem aspektiem, kas sola „cīņu līdz nāvei”.  Paaugstināts traumatisms un citi nelaimes gadījumi.

OKTOBRIS
            Mēneša sākums ir vēl aizvien Mēness aptumsuma ietekmē, tāpēc jebkura veida informāciju vajadzētu rūpīgāk pārbaudīt un neuzticēties ziņu avotam. Toties jau ar 7.septembri prāts būs loģisks, skaidrs un darboties varošs.
8.oktobrī Venēra ieiet Jaunavas zīmē  – sajūtas kļūs atturīgākas, vērtējumos parādīsies prasīgums. Uzmanība tiks pievērsta jaukiem sīkumiem. Te Venēra visas sajūtas „laiž” caur prāta prizmu. Iespējami dienesta romāni. Modes dāmas pievērsīs uzmanību visniecīgākajai detaļai savā un citu dāmu garderobēs.
9.oktobrī plkst.17:58 Merkurs Svaru zīmē direkts kur tas līdz 24.oktobrim vēl izies no enerģētiskās cilpas un uzņems savu ātrumu. Tātad ap šo laiku iestrēgušās lietas un projekti var sākt uzņemt savus apgriezienus.
10.oktobrī līdz 28.04.2017 Mēness mezgli ieiet Jaunavas zīmē – tātad uz šo laiku Karmiskais uzdevums būs, no vienas puses prast norobežoties no citu problēmām, no otras – jāmācās izprast ciešanu cēloņi, noskaidrot, vai tie ir pārdzīvojumu vērti. Iespējams, ka svarīgāka par līdzjūtību ir reāla palīdzība.
13.oktobrī plkst.3:05 jaunMēness -  sāksim skaidri apzināt ko tādu, kas līdz šim šķita miglains un neskaidrs. No 11.oktobra līdz 14.oktobrim būs diezgan nervoza gaisotne, toties noskaidrosies daudzas neskaidrības. Tomēr nepieņemiet pārsteidzīgus lēmumus! Pie debesīm ir kāda pat ļoti laba planētu konfigurācija, kurai ir Ilgstošs un harmonisks enerģētiskais fons, kas vairos attīstības iespējas, palīdzēs mobilizēt iekšējos resursus un piesaistīt sabiedrības uzmanību. Pie apvāršņa var parādīties jauns politiskais spēks. Tāpat finanses un ekonomika uzņems pozitīvu kursu.
17.oktobrī gan nav labvēlīga diena finanšu operācijām. Pastāv krāpnieciski draudi. Tāpat attiecību veidošanai šai dienai ir īpaši slikts enerģētiskais fons.
23.okrobrī plkst.20:47 Saule ieiet Skorpiona zīmē.
            Mēneša beigas ir pilnas ar optimismu un dzīvesprieku.
27.oktobrī plkst.14:05 pilnMēnesī – būs nedaudz nervoza gaisotne, problēmas varētu sagādāt bērni, autotransports un citas sīkas ķibeles, bet visumā enerģētiskais fons ir visai daudzsološs.


NOVEMBRIS
2.novembrī Merkurs ieiet Skorpiona zīmē – šajā laikā raksturīga būs emocionālā pieeja jebkurai informācijai, tātad to vairāk uztversim caur sevi, subjektīvi nevis objektīvi. Dažreiz ar nepārdomātiem izteikumiem aizvainosim citus cilvēkus.
8.novembrī – Venēra ieiet Svaru zīmē - attieksme pret naudu gan būs diezgan viegla, nepiespiesta it īpaši estētiskajos un modes jautājumos. Centīsimies ģērbties eleganti, gaumīgi un vienkārši. Tomēr šajās dienās debesīs būs ļoti svarīga planētu konfigurācija, kura savstarpējās attiecībās, vēlmēs  vai izdarītajā izvēlē atstās īpašu nozīmi, kura būs aktuāla ilgākā laika posmā.
11.novembrī plkst.19:47 jaunMēnesis vienlaicīgi ar Marsa pāriešanu 12.novembrī Svaru zīmē – tiks meklētas sadarbības iespējas ar citiem. Sevišķa uzmanība tiks veltīta pretējam dzimumam, centīsimies visādi izdabāt cits citam. Politiķiem gan šis būs stratēģijas laiks, netiks žēlots pretinieks, un bez sevišķas nožēlas tiks sabiedrībai atklātas „negližē” lietas.
No 13.novembra līdz 10.decembrim debesīs izveidojusies disharmoniska planētu kombinācija starp Neptūnu un Saturnu - lai noslāpētu iekšējo diskomfortu, sabiedrība centīsies meklēt apreibināšanos vai „atslēgšanos”. Noskaņojumā krāsies vairāk nomāktība, tāpat dzīves jēgas jautājumi mocīs vairāk nekā citkārt. Iespējams, ka izjuks kārtējā finanšu piramīda.
18.novembrī Neptūns kļūst direkts – daudzi sāks pastiprināti pievērsties savai garīgajai attīstībai.
20.novembrī Merkurs ieiet Strēlnieka zīmē – prātā pavīdēs ceļojums uz ārzemēm. Parādīsies interese par citu tautu kultūru. Radīsies vajadzība pēc izglītības, redzesloka paplašināšanas.
22.novembrī plkst.17:25 Saule ieiet Strēlnieka zīmē.
26.novembrī plkst.00:44 pilnMēness – atnesīs krietnu porciju vilšanos, nesaprašanos.
Mēneša beigās idejas, kuras parādīsies būs ļoti nereālas un tās īstenot sadzīvē nebūtu vēlams, jo prāts būs tendēts vairāk uz noziedzīgām darbībām. Iespējams, ka būsim pilnībā sevi garīgi iztukšojuši. Kāds speciāli var mūs apmānīt, apkrāpt. Cilvēki būs ļoti izklaidīgi. Nav ieteicams izpļāpāt noslēpumus. Sekojiet savam domu gājienam.

DECEMBRIS
Līdz 10.decembrim - lai noslāpētu iekšējo diskomfortu, sabiedrība centīsies meklēt apreibināšanos vai „atslēgšanos”. Noskaņojumā krāsies vairāk nomāktība, tāpat dzīves jēgas jautājumi mocīs vairāk nekā citkārt. Iespējams, ka izjuks kārtējā finanšu piramīda.
5.decembrī Venēra Skorpiona zīmē – pastiprinās kaislību vētras. Valdīs pastiprinātas alkas pēc intīmām attiecībām.
10.decembrī – Merkurs Mežāža zīmē - nodomi būs praktiski un būsim tendēti sevi apliecināt karjerā.
11.decembrī – plkst.12:29 jaunMēness iesāksies ar dažiem visai negaidītiem planētu aspektiem, kas ieviesīs savas kardinālās korekcijas dzīvē. Marsam ir saspringta enerģija ar Urānu un Plutonu. Gaidāmi ceļu satiksmes un aviācijas negadījumi. Paaugstināts traumatisma fons. Rīvēšanās uz politiskā skatuves. Iespējams, ka atkal tiks cilātas KNABa lietas.
22.decembrī plkst.06:48 reizē ar ziemas saulgriežiem Saule ieiet Mežāža zīmē.
Attiecībām un finansēm labs laiks no 13.decembra līdz 26.decembrim. Lielisks svētku noskaņojums, harmonija un prieks par dāvanām, gan dodot, gan saņemot. Nauda netiks žēlota.
25.decembrī plkst.13:11 pilnMēness – planētas sola prieku, līksmi un optimismu.
26.decembrī Urāns direkts Auna zīmē – modernajām tehnoloģijām, aviācijai un kosmosa apgūšanas nozarēm tagad iesāksies jaunu tehnoloģiju un dažādu atklāsmju ieviešanas periods līdz pat nākamā gada vasarai. Tomēr būsim piesardzīgi ar revolucionāri noskaņotajiem ekstrēmistiem, jo iepriekšējo reizi, kad Urāns bija Auna zīmē (1927-1935) pie varas nāca Hitlers.
30.decembrī Venēra ieiet Strēlnieka zīmē – grūti būs prieku turēt rāmjos. Un vispār tie tikai traucēs visur, arī attiecībās. Tāpēc mīlas joma uz tuvāko mēnesi būs brīva no ierobežojumiem. Mīlēsim ceļot, parunāties par filozofiskām tēmām un apmainīties ar viedokļiem. Attiecībās priekšroka tik dota gudrībai.
Vecgada vakarā ir paaugstināts  fons satiksmes negadījumiem, un situācijām, kurās gribēsies pierādīt savu taisnību, nemaz neklausoties otra iebildumos. Būsim iecietīgi.

Lai svētīgs ir vecgada vakars un esiet laimīgi iesoļojot jaunajā 2016.gadā!

https://www.draugiem.lv/#/uranija/news/?p=12551875