trešdiena, 2014. gada 8. oktobris

Vienotības meditācija


Mēs tiecamies pēc garīgās atmodas, pēc spējām izpausties kā garīgai un dievišķai būtnei, kā Gaismas cilvēkam. Mēs mācāmies dzīvot jaunajā Zelta laikmetā, kurā dzīvos cilvēki ar paplašinātu apziņu, kurā Viss ir Viens un katrs Viens ir Viss.

11.oktobrī Rīgā viesosies kāda garīgi pilnībā atmodusies sieviete no Zviedrijas - Ella Marija un vadīs Vienotības Meditāciju. Šī meditācija mūs savieno ar Avotu, ar Dievišķo, ļaujot izjust Vienotību ar Visu Esošo. Vienotības meditācija veidota ar nolūku modināt cilvēkus un gatavot tos dzīvei Zelta laikmetā.

Meditācija notiek 11.oktobrī plkst.11:00 Rīgā, Lāčplēša ielā 35-16a Dzīves Zinātnes institūtā. (durvju kodi 1705 un 2105)
Dalība par pateicības ziedojumiem sākot no 21€

P.S. No visas sirds iesakām apmeklēt šos pasākumus, lai atvērtu sevi jaunām sajūtām, atziņām un apvāršņiem:)
  


Vienotības meditācija- savienošanās ar Dievišķajām enerģijām
Vienotības Meditācija ir jauna spēcīga meditācija, kuras laikā notiek savienošanās ar Dievišķajām enerģijām, lai palīdzētu katrā dalībniekā atmodināt garīgās enerģijas. Šī sakrālā Svētība dod iespēju bez piepūles atbrīvot prātu un atmosties dzīves patiesajai burvībai un skaistumam. Vienotības Meditācija rada neirobioloģisku pārmaiņu, kas paātrina garīgās Atmodas procesu.

Vienotības Meditācija ir pieejama ikvienam un visiem. Tā ir bez vārdiem un notiek klusumā. Jums nav nekas jādara, kā vien jāsaņem svētība. Nav nepieciešama kāda iepriekšēja pieredze. Dažādu ticību, priekšstatu un dzīvesveidu cilvēki pēc piedalīšanās Vienotības Meditācijā piedzīvo ļoti dziļas pārmaiņas, dzīves uzlabošanos.

Vienotības Meditācijas notiek no 2012.gada un veicina planetāro pārmaiņu apzināšanās procesu. Vienotības Meditācija ļauj piedzīvot Vienotību ar Visu, Vienu Mīlestību, Vienu Apziņu, Vienotību ar visu, kas eksistē. Tā uzsāk ķēdes reakciju, kas rada kritisko masu tam, lai jūs un visu cilvēci aizvestu līdz pilnīgai brīvībai.

Vienotības Meditācijas laikā saņemtās enerģijas tuvina mūs atdalītības sajūtas beigām. Vienotības Meditācija nav saistīta ar kādu noteiktu mācību, uzskatu sistēmu vai filozofiju. Tā ir Garīgā Atmoda. Tā ir JUMS.


Lūdzam ierasties kādu brīdi pirms norādītā sākuma laika, lai noskaņotos Vienotības Meditācijas enerģijām.
Pateicības ziedojumi telpu nomai un Vienotības Meditācijas vadītājas Ellas Marijas (Zviedrija) un viņas pavadošo personu daļējai ceļa izdevumu segšanai sākot no 21€.

Lūdzam iepriekš pieteikties: marabrante@inbox.lv  vai 29266349 (Māra), lai varam aptuveni plānot dalībnieku izvietošanu telpā.