svētdiena, 2014. gada 12. oktobris

Vēstījums no Eņģeļiem septembrī


Sveiki, Mīļie!
Mēs, Eņģeļi, esam pulcējušies, lai Jums ko vēstītu.
Šis ir laiks, kad mēs arvien vairāk pietuvojamies Zemes sfērām, lai piedalītos lielajos Zemes transformācijas procesos. Bet galvenā mūsu palīdzība ir virzīta uz Jums, jo Jūs esiet tie, kas veiks šo Zemes pārlēcienu uz nākamo aprites loku. Jūs esiet šeit šajā laikā, lai to paveiktu. Neskatieties apkārt, Mīļie, ieskatieties sevī un sauciet sevi par varoņiem, jo Jūs tie esiet.

Iespējams, ka daudzi no Jums mēģina izprast savas dzīves lielo plānu un iespēju, kā to realizēt. Atslābstiet, Mīļie, lielais plāns ir tas, ka Jūs esiet šeit. Ticiet, ka miljardiem dvēseļu tur aiz priekškara vēro Jūs un lūdz par Jums. Arī mēs, Eņģeļi, to darām.

Bet tagad pie lietas! Rudenī Jūs savācat ražu. Tas ir skaists laiks gan dabā, gan Jūsu katra dzīvē. Atcerieties pateikties sev par darbu, ko esat ieguldījuši, lai ietu pa savas Dvēseles ceļu. Pateicieties sev par pārmaiņām, kas Jūsos ir notikušas, jo tie ir Jūsu sasniegumi. Esiet dāsni pret sevi! Lai kā mēs, Eņģeļi, censtos, mēs neko nevaram mainīt jūsu dzīvē, ja to nedarāt Jūs paši. Tā ir Jūsu brīvā griba, kas vienlaicīgi ir brīnišķīga Dāvana no Dieva un arī liela atbildība gan par sevi, gan par Zemes likteni.

Šis laiks, kad Zeme ieiet Svara zīmē, ir ļoti pateicīgs, lai Jūs dotos uz arvien lielāku iekšējo līdzsvaru sevī. Tas, protams, nevar notikt uzreiz, bet , esot vērotājiem, tverot katra mirkļa vienreizību, Jūs arvien vairāk nonākat iekšējā līdzsvarā. Tas ir svarīgi tāpēc, ka tikai un vienīgi iekšējā līdzsvara punktā atveras sfēra, ko Jūs saucat par Tagad un šeit. Šajā vietā ir izeja no 3 dimensiju pasaules, un tā paver ieeju Laika un Telpas pasaulē, tātad 5 dimensijā. Iespējams, ka šādi brīži Jums parādīsies arvien vairāk un vairāk. Tad nostipriniet tos soli pa solim lidz tas kļūst par normālu Jūsu esības stāvokli. Dariet to tagad, dariet cik vien Jums ir iespējams. Esiet dabā, klusumā, meditācijā. Jo tas, ko Jūs paveiksiet šobrīd, būs Jums kā labs pamats nākamajam enerģētiskajam posmam, kas iestāsies pēc mēneša. Tad tiks aktivizētas visas tās lietas, attiecības un citas jomas, kurās Jūs vēl neesiet paspējuši ienest dievišķo līdzsvaru.

Tāpēc saudzējiet sevi, mīliet sevi, bet esiet arī godīgi pret sevi, jo to, kas Jums ir jāpaveic, varat izdarīt tikai Jūs paši.

Bet atcerieties, ka mēs, Eņģeļi, vienmēr esam Jums blakus, lai atsauktos uz pirmo Jūsu aicinājumu. Lai Jūs atbalstītu, iedrošinātu un spēcinātu!

Visu Eņģeļu vārdā Erc.Metatrons

24.09.2014.
http://www.engelupasaule.lv

https://www.draugiem.lv/#/user/198135/blog/?p=12420688