trešdiena, 2014. gada 1. oktobris

29.septembra diena – Manik enerģija 1 - Ir sācies jauns 13dienu Manik vilnis



Ir sācies jauns Manik vilnis. Vilnis, kuru vada Manik enerģija, kas ir sajūtu un intuīcijas enerģija. Un tas nozīmē to, ka šajā vilnī intuīcija būs tā, kas mūs vadīs un vedīs uz mērķi.

Šajā laika vilnī sajūtas ir tās, uz ko mums iekšēji ir jāpaļaujas un jādara tikai tas, ko patiesi no sirds gribās.

Ja ļaujamies sajūtām, kuras mums kaut ko vēstī, tad pasaule nes rezultātu. Šajā vilnī jebkura mijiedarbība ir kā atbilde – tā ir jāizbauda un jāapzinās, ka esošais mirklis ir tas vienīgais, kurš mums rāda mūsu domu rezultātu, kurš mums liek apzināties savu ceļu un atbrīvoties no visa tā, kas ir stiepts kādu laiku sev līdzi!

 Jādara šajā vilnī patiesi ir tas, ko sirdī gribam un darbības tēmā griba būs tā, kas mūs vedīs uz priekšu! Informācija būs tā, caur ko darbosimies un ja kaut ko jautāsim Visumam – tas nesīs atbildes un caur atbildēm - sakārtos it visu jau tā, kā mums patīk! Protams – ja nenobīsimies un ļausimies!

Šis vilnis dziedinās mūs un palīdzēs atrast mūsos problēmu risinājumus caur sajūtām. Būs jānotic tam, ko jūtam un pilnībā jāpaļaujas uz to.

Šis ir sajūtu meistaru un radošās enerģijas alķīmiķu laiks! Iejutīsimies šajās lomās, būsim savas dzīves sajūtu un emociju meistari, sajutīsim it visu, ko kosmoss mums stāsta. Iejutīsimies radošu alķīmiķu lomās un pieiesim it visam radoši, un radīsim savu dzīvi.

Šajā vilnī mēs spējam sajust un mainīties līdzi tam, ko jūtam. Mēs spējam mainīt caur sajūtām situācijas, notikumus – ja tas ir nepieciešams. Un ja maināmies mēs – tad mainās arī visa vide ap mums

 Atcerēsimies, ka alķīmiķa un radītāja galvenais instruments ir ticība sev, saviem spēkiem un tam, ko darām. Ja ticēsim sev un savai radošajai izpausmei, tad iestādītā monēta muļķu zemē izaugs par lielu naudas koku, kurā nauda augs paciņām, nevis monētām

 Ticība, nevis cerība - ir spēks, kurš rada bez kompromisiem.

 Noticēsim, ka esam radītāji, iejutīsimies alķīmiķa un meistara lomā, izkrāsosim savu dzīvi, piepildīsim to ar visu, ko vienmēr esam gribējuši un izmainīsim visu, ko vairs nevēlamies savā dzīvē.

Izmainīsim to ar tādu vieglumu, ar kādu vējš nes putna dūnu spalvu pa gaisu.

 Sajutīsim, ka esam savas dzīves un savas realitātes Dievs un karalis, kurš ar vienu zižļa mājienu pārvērš savu dzīvi tādu, kā vēlās un dara to nevis rīt, parīt vai aizparīt, bet uzreiz kā sajūt, ka tas ir jāveic.

 Būsim savas dzīves saimnieki un noteicēji! Sajutīsim sevī tādu dzīves saimnieku, kādi vienmēr esam gribējuši būt un par kādiem būtu priecīgi, ja redzētu sev tos apkārt.

 
 Klausīsimies savās sajūtās un tversim tās kā noķerot pavedienu rokā – un no šiem pavedieniem veidosim piesātinātu gleznu – Katrs savas dzīves gleznu!

 

 

Visuma laika un telpas radošā alķīmija

https://www.facebook.com/maijulaikapavedieni