trešdiena, 2014. gada 1. oktobris

30.septembra diena – Lamat enerģija 2


Šodien Lamat diena - Harmonijas, magnētisma, visa skaistā un pievilcīgā diena.

 Skaists un pievilcīgs ir tas, kas ir harmonisks – tas, kas ir harmonijā pats ar sevi. Tāpēc lai izmantotu šo dienas enerģiju produktīvi un rezultatīvi, mums jābūt harmonijā pašiem ar sevi - ar savu iekšējo un ārējo būtību.

Šodien ir Dienvidu diena, tāpēc jābūt “šeit un tagad” un jādara tas, kas ir harmonisks ar mums pašiem. Lamat enerģija bieži materializējās bohēmiskā vidē, jo tur cilvēki neiespringst par to, ko saka sabiedrības stereotipi, ētikas normas un pasaulē pieņemtā kārtība. Tur cilvēki ir tādi, kādi ir, tāpēc ļausimies paši sev. Iedzersim šampānieti vai vīnu kaut vai no rīta:), pameditēsim tad, kad to vēlamies, iziesim pastaigā vai dosimies ārpus mājām un pilsētas tad, kad to vēlamies. Galvenais - neiespringt un klausīties sevī, savās sajūtās un velmēs.

 Jāatceras tikai tas, ka viss, ko domājam un kam pieskaramies - šodien vairojās. Neglītais kļūst neglītāks un pievilcīgais pievilcīgāks. Nav pasaulē tādu kritēriju, pēc kuriem varam būt neglīti vai nesmuki. Mēs varam būt skaisti vai mazāk skaisti, bagāti vai mazāk bagāti, taču ne nabagi vai mošķi.

 Novērtēsim sevi paši un ar to labāko, kas mūsos ir. Viss ir skaists un viss ir pievilcīgs, viss ir bagātība un viss ir labs. Mēs paši visam iedodam cenu un atzīmi. Tāpēc novērtēsim to, kas mums ir un to, uz ko tiecamies.

Šodien ir Savaite jeb Svētā diena Baltu deviņu dienu nedēļā jeb Savaitē. Diena, kad mūsu senči apcerēja pēdējās deviņas dienas - pateicās Dievam, Laima un Mārai par tām. Un caur pateicību svētīja nākamās deviņas dienas, palaida pa priekšu Dievu, Laimu un Māru kā tādu gaismas kamoliņus, kuri izgaismo ceļu un attīra to.

 Tāpēc centīsimies sajust to - kā šo dienu nodzīvot! Sajust, kā pateikties par to, kas mums ir un kā svētīt nākamo deviņu dienu Savaiti.

 Katrā no mums mīt šī informācija - kā to darīt. Katrs no mums ir Baltu pēctecis un gēnos mums šī informācija ir ierakstīta. Arī Zeme un Daba šo visu zina, tāpēc ļausimies un caur pateicību svētīsim savu dzīvi.

 Un Starp citu, vārds - svinēt ir atvasināts no svētīt. Tāpēc svinēsim un svētīsim dzīvi, svinēsim to, kas mums ir un svētīsim to, kas vēl tikai nāk. Lai nākamās deviņas dienas būtu produktīvas, bagātas un patīkamu notikumu pilnas.

 Devītā diena - tāda kā šodiena - ir emocijām visbagātākā un ja šīs emocijas neieliekam procesā, tās var iznākt uz āru kā eksplozija, kašķis, skandāls mājās vai vēl savādāk un destruktīvākā veidā. Vienvārdsakot – kā pagadās.. Tāpēc izmantosim savu enerģiju lietderīgi un virzīsim to uz skaistāku, patīkamāku un visos veidos bagātāku dzīvi.

 Lai visiem mums šī diena svēta !

 


Visuma laika un telpas radošā alķīmija