trešdiena, 2014. gada 1. oktobris

28.septembra diena - Kimi enerģija 13



Visu šo trīspadsmit dienu vilni mūs slīpēja, cēla gaismā patiesību, lai mēs nogrieztu lieko un atbrīvotos no nevajadzīgā, lai atbrīvotos no tā, kas mūs padara nebrīvus - no tā, kas ieliek mūs jebkādos rāmjos.

 Ja spējām attiekties pret visu ar mīlestību un prieku, tad gāja vieglāk, nekā tad, ja cīnījāmies par to, kas no mūsu dzīves iet prom.

 
 Lai šo vilni noslēgtu, mums ir jāatbrīvojas no visa smaguma, no visa nokalpojušā un vecā, no visa nevajadzīgā - lai no tā, ko izmetām, varētu atsperties un ielēkt pilnīgi jaunā līmenī.

 
Šis vilnis ir kā dzirnakmeņi tie, kuri ļāvās, kļuva baltāki un smalkāki. Tie, kuri neļāvās, palika turpat kur bija.

 
Šodien, tāpat kā visu vilni - ir jāatmet bailes un jādara to, kas iesākts, lai caur to mēs pamanītu to, no kā jāatbrīvojas - to, kurā tēmā varam un esam gatavi pacelties jaunā līmenī.

Visums caur vidi norādīs šodien uz tēmām, kuras vēl neesam palaiduši šajā vilnī vaļā.

 
Šodien atbrīvojamies no liekā, jo šodien ir Kimi enerģija. Varam tīrīt māju ar domu, ka caur to aiziet viss nevajadzīgais. Varam darīt jebkuru citu lietu ar domu, ka caur to atbrīvojamies no liekā.

 
Ja šodien kaut kas saplīsīs vai sabojāsies - varam nedomājot izmest, jo vide šodien rāda uz to, kas neatbilst mums vairs nevienā līmenī. Ja prātam žēl matērijas, tad jāsaprot, ka enerģētiski zaudēsim vairāk kā iegūsim - paturot to, kas šodien saplīsis, cīnoties par to, kas šodien nozagts, vai atņemts.

 

 Laižam vaļā un vietā nāks kaut kas pavisam labāks.