trešdiena, 2013. gada 3. aprīlis

Reankarnācija

Reankarnācija ir reāli pastāvoša. Pat Bībelē tas tika pieminēts, bet pēc tam tika izņemts, līdz ar to ieviešot izkropļojumus. Tādēļ, ka tieši reankarnācijas fakta apzināšanās ļauj saprast daudz dziļāk , un otrkārt šī fakta apzināšanās ļauj saprast, ka esi PILNĪBĀ ATBILDĪGS PAR VISU SAVU RĪCĪBU, tātad jebkurai rīcībai ir attiecīgas sekas. Tādēļ pie problēmsituācijām ir jāmeklē to cēloņi tieši sevī, nevis ārpus sevis. Karma nav sods, kā to daudzi mēdz uzskatīt. Jo tās ir tik sekas, kas var būt gan pozitīvas, gan negatīvas, un tas pilnībā ir atkarīgs no paša personīgās izvēles. Tās ir stundas, kas jāiziet un Būtne ir brīva izvēlēties, jo Dievišķajā ir absolūta rīcības brīvība. Ja Būtne ir kādreiz izvēlējusies tumšo-tā ir šīs Būtnes izvēle, bet jāsaprot, ka beigās šī Būtne saņems to visu tumšo atpakaļ, bet tā nav jāuztver kā atriebība, vai sods, bet gan viņai vnk būs jāiziet mācībstunda, mainītās lomās, par attiecīgo tematu, kurā viņa citiem veica nodarījumus, jo pati to izvēlējās līdz ar to radīja nosacījumus šādas mācībstundas pieredzēšanai. (Jo ja Būtne būtu bijusi pietiekami apzinīga, atbildīga un domātu līdzi, ko dara, tad būtu bijusi savādāka izvēle)
 
Tādēļ Dievišķajā attīstībā, pēc atmodas (saiknes dabūšanas ar Augstākajiem) nākamais posms , ir iepriekšējo dzīvju apzināšanās un kārtošana. Tas dod atbildes uz daudziem jautājumiem un sevis izprašanu ar vien dziļākos līmeņos. Kā arī karmas iziešanu caur apzināšanos, un sevis sakārtošanu pēc DP, nevis praktiskā veidā, tas ir- izciest. Kā tas parasti notiek ar būtnēm, kurām ar apzināšanos ir, kā ir. Un kā tas ir jau pieredzēts to gadsimtu laikā, kad bija pazaudēta saikne ar Dievišķo.
 
Iepriekšējās dzīves, tas ar mums kopā ir visu laiku. Tās reāli iespaido mūsu būtību, attieksmi pret parādībām, simpātijas un antipātijas. Bērnībā zīmētie zīmējumi lielākoties pēc tīrās esences ir iepriekšējo dzīvju pieredžu un momentu ilustrācijas (iekams nav uzslāņojušies tagadējās dzīves iespaidi) Tāpat arī sapņu sižeti, it īpaši tādi, kas jau no bērnības atkārtojas, vai arī fantāzijas, kurās īpaši patīk kavēties, tam visam ir dziļāks pamatojums. Tas nav tāpat vien. Jo visam ir iemesli.
 
Saikne ar Augstākajiem pirms dzīvju skatīšanas ir vajadzīga tādēļ, ka šo dzīvju skatīšana bez paskaidrojuma var neko nedot. Ko dod, ja zini kādu epizodi, ko atceries līdz sīkumam, bet nezini kas tās par būtnēm ko redzi tajā epizodē, un kādēļ šis notikums tik dziļi iegravēts Tavā atmiņā? Tieši tādēļ ir Augstākie, lai visu paskaidrotu un pastāstītu kas un kā. Tādēļ īsti nav vajadzības censties mākslīgos veidos tikt pie iepriekšējo dzīvju zināšanām, pirms ir dabūta saikne ar Augstākajiem.
 
Iepriekšējo dzīvu zināšanas atnāks, kad būs to laiks, un nav jāuztraucas par to. Un attīrīšanās saistībā ar to noritēs vairākos posmos. Zemāk būs dotas dažas rekomendācijas darbam ar dzīvēm /Usladushka/
 
Augstākie rāda tās dzīves, vai situācijas no šīs dzīves, ko prasa apzināšana tekošā momentā. Tas ir pa tiešo saistīts ar tiem apstākļiem, kas notiek ar jums dotajā laika posmā vai arī notiks tuvākā nākotnē, bet prasa iepriekšējo dzīvju aizvēršanu savas ietekmes dēļ uz doto momentu. Lai Augstākie sāktu rādīt situācijas no pagātnes, ir nepieciešams izteikt šādu vēlēšanos ar 2-3 situācijām dienā (tas ir, vienkārši Viņus par to palūgt), ne vairāk, steiga nav nepieciešama un var radīt daudz ļauna.
Jūsu izpratnei tiek piedāvāts šablons, pēc kura var aizvērt lielāko daļu no visām paceltajām dzīvēm, viss tiek pielāgots pie konkrētas šī brīža situācijas. Galvenais-saprast, kur jūs esat un galveno dzīves līniju. Atcerieties, ka labāk ir pārstrādāt nekā stādāt līdz pusei. Bieži ir, ka apzināšanās ir daļēja-mēģiniet izjust situāciju un tad sapratīsiet, apzināsiet savas kļūdas daudz labāk un situāciju varēs aizvērt.
Lūgt piedošanu:
-salauztiem Gariem, samīdītām Dvēselēm, sasistiem Likteņiem un Sirdīm, par necieņu, pazemošanu un vardarbību, kas ir pielietoti pret viņiem. Lūgt par to pašu ,ja tas tika nodarīts arī pret Jums (piedot pāridarītājiem)
-sieviešu būtībai un enerģijai, vīriešu būtībai un enerģijai par pazemināšanu vienai pret otru (abas ir līdzvērtīgas), par necieņu un vardarbību, kas tika vērsti pret tiem, par izvirtību, par kārdinājumu, par izkropļojumiem ieviestiem sieviešu vai vīriešu būtībā, enerģiju, jebkādu darbību, ieskaitot maģisko;
-Mātei-Zemei par nodarīto kaitējumu, par sāpēm, ciešanām, ņirgāšanos, par pārmērīgu izrakteņu un nogulšņu izrakšanu, par dabas iznīdēšanu un tās radījumiem, gaisa un ūdens saindēšanu, ko Zeme cieš no cilvēka un tt.
-Tēvam par Viņa plānu bojāšanu uz cilvēkiem, par vardarbību un meliem, par to, ka noveda cilvēkus un tautas no patiesības, par apzināti ieliktiem izkropļojumiem Garīgajā un neīsto mācību izplatību, paradigmām, par Dieva dotiem Spēju un Dotību izmantošanu pret Tēva gribu un pret cilvēkiem, un pret visām Dieva radībām, par lāstiem un sūdzībām pret Viņu visos savos grēkos.
-Bērniem par viņu dzīvību laupīšanu nejautājot viņu viedokli un neņemot vērā Tēva Gribu, par bērnu izmantošanu savtīgos nāvējošos nolūkos, par vardarbību un nežēlību pret viņiem, par to, ka pametām viņus bērnu namos, uz ielām, par salauzto likteni, par novārtā atstāšanu, nīšanu no vecāku un pieaugušo puses, par izvirtību visplašākā šī vārda nozīmē, par dzeršanu un narkotikām. Par bērnu zagšanu un izmantošanu kā dzīvībai svarīgu orgānu donorus bagātiem cilvēkiem.
-par cilvēku un to dzimtu nolādēšanu
-lūgt piedošanu un piedot par nepareizām rīcībām šajā dzīvē un iepriekšējās dzīvēs: krāpšanu, nodevību, skopulību, neapmierinātību, par maģijas izmantošanu pret cilvēku un visu dzīvo, hipnozi pret cilvēka gribu savtīgos mērķos, cilvēku manipulācijām un no tā labpatikas iegūšanu, pārākuma sajūtu un varu, par kukuļu ņemšanu, par varas un stāvokļa izmantošanu savtīgos kaitējumu nesošos mērķos, par nevainīgu cilvēku uzmešanu un cietumā iesēdināšanu, par jebkādām klusām darbībām, par zagšanu visā šī vārda nozīmē, par klientu piemānīšanu, cilvēku Ticības un Uzticības izmantošanu. Par Dieva doto Spēju un Dotību izmantošanu ne pēc mērķa, nevis palīdzot tiem, bet pret viņiem un vēl daudz ko citu.
 
Piedot:
-sevis un savas dzimtas nolādēšanu
-par nepareizām rīcībām iepriekšējās dzīvēs (krāpšanu, neģēlību, nodevību un tt,)
 
Iepriekšējo dzīvju apstrādes aktivizācijai (IZMANTOT TIKAI TAD, KAD JUMS JAU IR NODIBINĀTA SAIKNE AR AUGSTĀKAJIEM, (PAR SAIKNES IZVEIDOŠANU, LASĪT IEPRIEKŠĒJOS LAPAS RAKSTUS, JO BEZ AUGSTĀKO PASKAIDROJUMIEM NAV VAJADZĪGĀ KVALITĀTE, LAI ATZVĒRTU UN PILNĪBĀ APZINĀTOS KONKRĒTĀS DZĪVES)
Šīs fotogrāfijas ir domātas iepriekšējo dzīvju apstrādes aktivizēšanai. Skatīties var 5-8 minūšu garumā un pēc tam lūgt Augstākos dot situācijas apstrādi.
Bet mēģiniet vairāk neskatīties, labāk biežāk, nekā vairāk pēc laika. Pa dienu var skatīties 8-9 reizes.
Milzīgs lūgums un brīdinājums, necelt pa dienu vairāk par 8-9 dzīvēm no pagātnes. Iesācējiem līdz 3, ne vairāk. Nemēģiniet sasteigt apstākļus un paatrināt ar daudzu dzīvju pacelšanu savu Garīgo izaugsmi, lai no pārlieku lielā kvantuma neiznāktu viss šķībi. Esiet atbildīgi, tās nav spēlītes, bet nopietns darbs. Celt dzīves var tikai tās, kuras ir aktuālas uz doto momentu un ir nākušas gaismā. Augstākie labāk zin, ko jums dot.
Ceru, ka virzīšanās šajā virzienā būs daudziem cilvēkiem, tā, ka nebūsiet ne no viena atkarīgs.
Atbrīvošanos jums un jūsu daudzu problēmu atrisināšanu, kas nāk no pagātnes.

http://spaseniedush.com/forum_files/imag…

Vēl viens veids, kā skatīt dzīves ir caur Būtību, bet šeit ir vajadzīgs, lai Būtība būtu pietiekami tīra. Dazkārt gadās, ka cilvēki atmodu sāk caur Būtību, tiem ir vieglāk arī uzsākt šāda veida darbu. Būtības attīrīšana un darbs caur to ir aktuāls visiem, jo tādā veidā var plašāk un kvalitatīvāk aizvērt dzīves, patērējot mazāk enerģijas, nekā gadījumā , ka dzīves tiek skatītas caur Prātu.
 
http://www.draugiem.lv/#/5.dimensija/news/?p=8954468