sestdiena, 2013. gada 27. aprīlis

Fragments no Solaras prognozes 2013.gada aprīlim



 
No krievu/angļu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
A`Mu`A pārlāde
 
Aprīli aprakstīt ir visai sarežģīti tāpēc, ka notiek tik daudz visa kā personīgajos, tā arī planetārajos līmeņos. Mēs piedalāmies bezprecedenta noslēguma un vērienīgu jaunu sākumu procesā. Mēs nometam daudzu dzīvju veco ādu. Mūs ietekmē daudzas un dažādas realitātes sistēmas, kamēr mēs pilnībā neesam pametuši dualitāti un neesam iesakņojušies Ultra Lielajā Realitātē.
Kolektīvais apjukums visā pasaulē spēcīgi ietekmē mūs, radot ļoti Neparastus Viļņus. Gaiss visapkārt ir pilns ar virpuļojošām haosa un atdzimšanas plūsmām un nemaz nav tik vienkārši saglabāt sazemētību un skaidrību.
 
Dažus pārņem skumjas jeb Nulles Zona, kam par iemeslu ir ceļojuma pabeigšana caur Pāreju 11:11. Skumjas acumirklī izgaisīs, kolīdz viņi apzinās, ka vissvarīgākā šī lieliskā ceļojuma daļa tikai ir sākusies. Dažus nomoka šaubas un bailes tāpēc, ka viņi neredz gaidītās evolucionārās pārmaiņas, kuru dēļ mēs tik ļoti daudz strādājām. Tā vietā viņi redz tikai vardarbību un korupciju, kas parādās/nāk gaismā visā pasaulē. Tas liek viņiem šaubīties par izvēlēto ceļu. Dažiem tas liek atgriezties atpakaļ pie vecajām pārliecību sistēmām, citi savukārt jūtas apjukuši un šokēti.
 
Aprīlis sākas ar svītras pavilkšanu zem daudzām mūsu dzīves situācijām un elementiem. Mēs esam sasnieguši galvenās Krustceles. Krustceles vienmēr noliek mūs Izvēles priekšā. Pa kuru ceļu iesim? Šajā mēnesī tiks pieņemti svarīgi lēmumi. Šos lēmumus ir nepieciešams pieņemt ar plaši atvērtām acīm, klausoties Sirds Aicinājumā. Šie lēmumi ir dzīvi mainoši, tāpēc mēs nevēlamies iekrist noklusējuma lēmumos vai neapzināti radīt apstākļus, kas kavē mūs mūsu lēmumu ieviešanā.
 
Dažas no jaunajām situācijām (un tas attiecas arī uz attiecībām) dziļākā Sirds Zināšanu līmenī ir pārsteidzoši pareizas. Taču parastajā ārējā līmenī lietas nekādi nenotiek tādā veidā, kā mums to gribētos. Iepriekš mēs izvēlējāmies citu virzienu, ja kaut kas neizdevās, taču tagad Sirds Zināšanu PATIESĪBAS rezonanse ir tik spēcīga, ka mēs pat nedomājam doties prom, jo mēs esam absolūti īstajā vietā (vai absolūti īstajās attiecībās).
 
Mani ilgu laiku ir nodarbinājis jautājums, kāpēc tas tā notiek. Es jūtu, ka tādā veidā mēs pilnībā atvienojamies no vecajiem uzvedības modeļiem.
Tiek sagrautas visas mūsu atlikušās cerības attiecībā uz to, kā lietām ir jānotiek.
Atkrīt visas mūs mākslīgi balstošās kolonas, liekot mums paļauties vienīgi uz iekšējām zināšanām, bet nevis uz ārējiem notikumiem un zīmēm.
Tiek noņemtas visas atlikušās virspusīguma un nepatiesuma kārtas.
 
Tas māca mūs apgūt Jauno Navigāciju, pārvietojot mūs uz jaunu tempu, ritmu un grafiku. Tas liek mums tikt vaļā no vecajiem kritērijiem un vērtējumiem, lai mēs varētu pilnībā pieņemt ŠEIT un TAGAD. Mēs sākam saprast, ka ir normāli, ka mums ir plāni un mērķi, taču tikpat normāli ir tas, ka tie neīstenojas tā, kā mēs to bijām domājuši. Un tas mums parāda, kā pilnībā PIEŅEMT to, kur mēs esam un kas mums ir, - ar visdziļāko pateicību. Tas viss mūs dara daudz Patiesākus, Īstākus un Brīvākus, nekā iepriekš.
 
Viss, ko mēs esam piedzīvojuši, ir devis mums jaunu nopietnību. Mūsu būtnes ir tikušas pilnveidotas līdz visizsmalcinātākajam Patiesumam, godīgumam un mērķu nopietnībai. Pat mūsu mīlestība tiek sajusta daudz nopietnāk, dziļāk, daudz patiesāk un daudz mazāk virspusēji. Mēs jūtamies ērtāk un vieglāk, atklāti būdami Patiesie.
 
Pagājušajā gadā 20.un 21.aprīlī mēs novadījām nozīmīgu Ceremoniju `A`Mu`a 11:11 Rapa Nui salā (Lieldienu Salas. ` Mu'a ir vārds, kas Rapa Nui valodā, kas nozīmē - `doties uz priekšu`) Ceremonija sastāvēja no trīs daļām. 20.aprīlī pēc pusdienām mēs devāmies uz Anakena pludmali un izpildījām Sakrālās Dejas 11:11 un Mudras. Agrā pievakarē mēs pārcēlām ceremoniju pie piecpadsmit Moai Tongariki. Šeit, Tumšā Mēness laikā, mēs iesējām `A Mu`a sēklas. Tās nakts vidū iestājās Jauns Mēness.
 
Mēs atgriezāmies Tongariki nākamās dienas rītausmas miglā. Vērojot pasakainu saullēktu, mēs jutām kā `A Mu`a sēklas dzen asnus. Sen iestrēgušie riteņi, zobrati un mehānismi sāk griezties. Pēc tam visa gada garumā `A Mu`a enerģijas viļņi lēnām izplatījās pa visu planētu.
 
Tagad mēs esam izgājuši pilnu ciklu un atkal atgriezušies pie `A Mu`a mēneša. Tikai šoreiz mēs nesējam `A Mu`a sēklas, mēs saņemam to augstās enerģijas. Tas ir `A Mu`a piepildījums `A Mu`a Pārlāde. Tā tagad nāk pie mums ar pilnu tās iedarbību, atraisot visu savu neticamo potenciālu, virzot mūs uz mums vispareizākajām situācijām, pieredzēm, apstākļiem, attiecībām un rīcību.
 
Aprīļa gaitā, bet jo īpaši aprīļa pēdējās divās nedēļās, `A Mu`a Pārlāde atnesīs mums jaunas informācijas, jaunu iespēju, jaunu saikņu, nozīmīgu izrāvienu un jaunas izpratnes par to, kāpēc mēs esam šeit, viesuli.
 
Mūsu Jaunais Virziens beidzot atklāsies mums. Mums ir stingri jāpastāv uz to, ka zinām, ka esam ĪSTAJĀ VIETĀ - ĪSTAJĀ LAIKĀ. Un tas mūs dara ļoti laimīgus.