ceturtdiena, 2013. gada 11. aprīlis

Kļūstiet par tiltu uz Jauno Zemi



Ješua caur Pamelu Kribbe
 
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Dārgie draugi, mana dārgā ģimene!
Es ļoti mīlu jūs visus. Es šeit esmu draudzīgā telpā. Mēs ar jums esam vienādi. Es neesmu Meistars, kurš atrodas kaut kur virs jums. Es gribu būt ar jums kopā – Dvēsele [pavērsta] pret Dvēseli un cilvēks pret cilvēku. Es zinu, kā tas ir – būt cilvēkam uz Zemes un izjust visas šis spēcīgās šaubu, baiļu un dusmu emocijas. Es gribētu, lai jūs visi spētu paust līdzjūtību sev pašiem un savām emocijām. Taču visvairāk es vēlos, lai jūs apzinātos savu diženumu.
 
Šajās dienās, šajā laikmetā mēs ieejam jaunā Zemes realitātē. Tagad dzimst jauna apziņa. Tā ir apziņa, kas balstās uz sirdi un vienotību, kurā mēs visi esam iesaistīti. Jūs visi tiecaties izpaust šo apziņu uz Zemes un tā dēļ dzīvojat – tas ir jūsu augstākais ideāls. Taču es gribētu uzsvērt, ka jūs arī esiet šīs apziņas nesēji. Tas nenotiek kaut kur ārpus jums. Tas nav kaut kas, kas jums ir jāsagaida, un jums nav jāpaļaujas uz citiem, lai saņemtu vēstījumus vai pareģojumus par nākotni. Tieši jūs atrodieties pašā šo pārveidojumu centrā. Tieši jūs esat/kalpojat par piedzimšanas kanālu šai jaunajai enerģijai, un es lūdzu jūs pa-īstam piecelties un būt tam, kas jūs esiet, jo es redzu, ka daudzi no jums to neuzdrošinās darīt. Jūsu sirds ir atvērta un jūs sasniedzat jauno, dzimstošo apziņu. Jūs kaismīgi vēlaties šis jaunās vienotības enerģijas, taču jūs no tām baidāties.
 
Uz Zemes klātesošas ir divu veidu vibrācijas. Ir vecās baiļu vibrācijas, kas jūs ir tik ilgi biedējušas, ka spējušas iekļūt pat jūsu ķermeņa šūnās. Ilgu laiku jūsu reakcija ir bijusi baiļu reakcija. Tas ir tas, ko jums ir mācījuši. Jūs mācīja, ka, lai izdzīvotu, jums ir jāpauž jūsu niecīgums, bet nevis jūsu diženums. Būt „labam” cilvēkam pārāk bieži nozīmēja ieklausīties baiļu balsī. Jaunās vibrācijas ir tam pilnīgi pretējas. Sajūtiet tās paši, tās ir priekpilnas! Šīs vibrācijas padara acīmredzamu to, ka visiem visa ir gana/pietiekoši. Jaunās vibrācijas veicina to, lai jūs paustu savu diženumu, dalītos ar saviem talantiem, lepotos ar sevi.
 
Kā jūs svārstāties starp šīm divām vibrācijām? Dažkārt jūs jūtat savu saikni ar augsto prieka vibrāciju un tas dāvā jums sajūsmas, viegla apreibuma sajūtu, jo tas jums atgādina Māju enerģiju, jūsu Dvēseles enerģiju. Tas jūs aizkustina līdz asarām un sirds dziļumos jūs ziniet: „Tas ir tieši tas, ko es vēlos!”. Jūs vēlaties to savā darbā, savstarpējās attiecībās, visā!
 
Es gribu piedāvāt jums nelielu vingrinājumu. Iztēlojieties, ka jums tagad tuvojas jaunas prieka, viegluma un pārpilnības vibrācijas. Es esmu šeit. Es stāvu šī apļa centrā un kopā ar mani daudzie Gidi/Pavadoņi un draugi, kuri jums uzsmaida, gaidot, kad viņi varēs jums piedāvāt šīs jaunās vibrācijas, kuras patiešām ir Māju vibrācijas. Es lūdzu jūs tās pieņemt un pievērst uzmanību tam jūsos iekšā, kas pretojas šim jaunajām vibrācijām. Vērsieties pie sava ķermeņa. Jūs varat pamanīt ķermenī saspringumu/spriedzi, ko izraisījusi pretošanās vai bailes. Es lūdzu jūs noteikt tās jūsu daļas, kuras nespēj saplūst ar šīm jaunajām vibrācijām. Un, lūdzu, sastopieties ar šo pretošanās un baiļu enerģiju un ļaujiet tai nostāties jūsu priekšā – maza bērniņa veidolā.
 
Jūsos dzīvo bērniņš, kurš baidās atdoties šīm jaunajām vibrācijām. Viņš tām netic – tāpēc, ka nav iemācījies uzticēties. Es lūdzu jūs ļoti labi apzināties šī bērniņa esamību, jo tas ir pats galvenais/būtiskākais moments. Es redzu, ka jūs dzīvojat vienlaicīgi divās realitātēs. Dažkārt jūs jūtat iedvesmu un pacilātību, bet nākamajā mirklī krītat atpakaļ vecajās vibrācijās un bailes pārņem jūs. Viss, ko jūs iepriekš jutāt savā sirdī, visa jūsu patiesība, šķiet, izzūd un jūs iekrītat depresijā un nespējā virzīties uz priekšu. Bet daži pat izjūt pilnīgu bezcerību. Jūs jūtat, ka nepiederat šai Zemei un pat vēlaties aiziet. Lūk, kāpēc ir tik būtiski ir saprast , kas stāv aiz šīs baiļu realitātes. Tas ir nobijies bērniņš un jūs spējat viņam palīdzēt. Tajā arī ir jūsu diženums.
 
Jūsu diženums izpaužas ne tik daudz tajā, ka jūs esiet spējīgi sajust vienotību, kā tajā, ka jūs spējat sasniegt no vienotības vietas to, kas atrodas tumsā. Ja jūs nespēsiet saprast un izjust cieņu pret šo izbijušos bērniņu sevī pašos, jūs nespēsiet pilnībā ieiet jaunajās vibrācijās. Tāpēc uzaiciniet šo bērniņu pabūt jums līdzās. Ļaujiet viņam brīvi, iespējams pat – pārspīlēti paust jums savas sāpes. Kur slēpjas viņa visdziļākās bailes? Vai viņš vispār ir gatavs būt šeit, uz Zemes?
 
Kad jūs pilnībā iepazīsiet šo bērniņu, šo iekšējo klātbūtni, jūs spēsiet viņu apskaut un izglābt no bailēm, kas viņu pārņem. Bailes var izpausties visdažādākajos veidos. Tās var izpausties kā depresija, kā dusmas, nevēlēšanās būt par daļu no šīs realitātes un vēlēšanās aizbēgt. Un tas viss var izraisīt dažāda veida destruktīvu rīcību. Taču, ja jūs spēsiet aiz šīs destruktīvās rīcības saskatīt izbiedēta bērniņa seju, jūs tapsiet piepildīti ar līdzcietību/līdzjūtību.
 
Šodien mēs varam to izdarīt kopā. Un tā, iztēlojieties, ka jūsu priekšā stāv jūsu pašu iekšējais bērns. Viņš ir jums piekļāvies, pavērsis seju pret apļa centru. Pasakiet viņam, ka viņš ir drošībā. Saprotiet, ka Gaismas izdzīvošana/Gaismas pārdzīvojums var biedēt šo bērnu. Es aicinu jūs sajust enerģiju, kuru mēs ar Gidiem/Pavadoņiem, kuri šeit ir klātesoši, sūtam šim bērnam. Mēs izturamies pret viņu pacietīgi un maigi. Mēs viņu mīlam tieši par to, kas viņš ir tieši tagad. Vai spējat pieņemt no mums šo mīlestību?
 
Pa-īstam dziedināt sevi – tas nozīmē – nolaisties tumsā un izpaust tajā savu diženumu. Tajā ir Kristus enerģijas būtība. Tā nedala, tā nepieņem atšķirību starp Gaismu un Tumsu, jo zina, ka vienotība pastāv it visā.
 
Mans vēstījums jums šodien ir par to, ka jūs tagad esat Kristus enerģijas nesēji. Pirmkārt, pieņemiet to sevis pašu dzīvē. Nebēdziet prom no realitātes, nebēdziet prom no bailēm un tumsas, kad redzat to. Tā vietā nokrītiet ceļos [tās priekšā] un pajautājiet: „Kur ir šis iekšējais bērns?” Nebaidieties tumsas, jo tieši jūsu bailes no tumsas arī bloķē jūs no virzību uz jaunajām vibrācijām.
 
Jūs visi sevī nesat atmiņas ne tikai par šo iemiesojumu, bet arī no iepriekšējām dzīvēm. Dažas atmiņas ir saistītas ar brīžiem, kad bailes jūs ir pārņēmušas un jūs pilnībā zaudējāt savu ceļu. Lūk, kāpēc jūs laiku pa laikam apjūkat un neticat savam diženumam. Taču es jums saku, ka ir pienācis laiks pārmaiņām. Un tas ir tieši tagad. Un jūsu patiesā sūtība ir ne tikai tajā, lai atstātu vecās vibrācijas un ieietu jaunajās, bet arī tajā, lai ienestu jaunās mīlestības un prieka vibrācijas vecajās; lai dziedinātu iekšējo bērnu un šobrīd esošo sabiedrību. Tāpēc, ka tas arī ir rezultāts. Tas ir tas, kas notiek, kad cilvēki sevi dziedina, un šī enerģija ieplūst sabiedrībā. Tā ieplūst izglītībā, pat politikā un medicīnā. Un jaunās vibrācijas izpaužas mierīgi un bez cīņas.
 
Jūs spējat/esiet gatavi to paveikt un es patiecos jums, ka bijāt šeit.
 
Pamela Kribbe